Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הווקס לא הועיל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש באתר,

רכשתי ווקס של ׳ראלי׳ והשתמשי לפי ההוראות: שטפתי את האוטו בצורה יסודית, האוטו היה קר ובצל, ייבשתי אותו מהמים ומכל הליכלוכים.

מרחתי את הווקס בתנועות סיבוביות והמתנתי מס׳ דקות לייבוש ואז ניקיתי במטלית אחרת.

אני לא רואה שיש שום שינויי.

שאלה נוספת: יש הבדל בין המים הירוקים או הכחולים של הרדיאטור, אם יש לי כחול אפשר להכניס ירוק וההפך??

אשמח לתשובות.

פורסם

לא מכיר וקס של חברה הזאת. יש לעשות וקס לפי הוראות ולהשתמש במטליות מייקרו פייבר או כפפות מיוחדות. אולי צבע הרכב שלך דהוי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וקס זה לא תכשיר הפלא שהופך להראות רכב ישן כחדש. על צבע יפה וחלק הוא יתן תוצאות יפות, ידגיש וישפר את הברק.

במקרים מסויימים האפשרות להחיות את הצבע זה פוליש וקס במקום מקצועי (אבל חייבים להתיעץ לפני עם מישהו שמבין שיראה את הצבע) וזה עולה סביב ה500ש"ח בערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל תחכה כמה דקות הווקסים משתנים יש הרבה סוגים , תן לווקס להתיבש עד שהוא הופך לאבקה ורק אז תנגב אותו.

תבדוק קודם כל בחלק קטן של הרכב.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

תודה לכולם על התשובות המהירות.

חיכיתי בכוונה מס׳ דקות כדי שהווקס ממש יתייבש, ואכן היו פירורים והוא היה קשה לניקוי.

הבנתי שפוליש ווקס מוריד שכבה מינורית של צבע ולא הכי כדאי.

כמה עולה צביעת כל הרכב מחדש +-??

בקשר לנוזל: מדובר במאזדה 323 לנטיס שנת 2000, 1600 אוט׳. היה בה נוזל כחול וזה מה שהכניסו לי גם בטיפול. אבל קניתי מהום סנטר נוזל והוא ירוק.

פורסם

פוליש מוריד שכבה ברמה המיקרונית (שזה אלפית מ"מ), והשכבה הזו היא גם ככה מהלכה ולא מהצבע עצמו. צבע נורמלי אצל צבעי טוב לדעתי לא אמור לעלות פחות מ3,000 ש"ח. על עבודה יסודית על רכב כמו שלי (טנדר) כולל פחחות רצו 7000.

בכל מקרה, דבר עם אחד מהדיטליירים שמסתובבים פה בפורום ראיתי פעם מישהו בשם קלין-קאר או kleancar, משהו כזה. הם ייעצו לך בצורה יותר טובה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
היו פירורים והוא היה קשה לניקוי.

קשה לניקוי כאשר הצבע מחוספס או אתה לוחץ חזק מידי.

• תוכן חדש...