Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע לרינג- כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק חזרתי שבוע שעבר.....

והסיפור שלי דומה מאוד לשלך

אבל אחרי שהייתי ברינג 5 פעמים ועליתי עם רכבים שכורים רגילים החלטתי שזאת הפעם האחרונה

אז החלטתי מראש לפצל רכבים ויצא לי מזה רק טוב.

ליום יום קיבלתי רכבת משא העונה לשם bmw 750L ולא מספיק אז עם חבילת m

תאמין לי ש 400 כ"ס ו 60 קג"מ זה מספיק ליום יום למרות שהאוטו גדול

ולרינג הזמנתי סוויפט שלב 2 מ rent4ring ואני יכול רק להמליץ.

צריך לקחת בחשבון שבסופי שבוע המסלול עמוס מאוד וחוץ מלנהוג ולהנות מהנסיעה

אתה צריך להשאר על הנתיב הימני רוב הזמן בגלל עודף כלים חזקים שעוקפים .

אז נכון שהסוזוקי לא מפלצת על אבל מספיקה ולא יקרה בשביל להנות מהמסלול.

בכל הנסיעות הקודמות שלי עליתי עם 530D ואין מה להשוות.

אני רק יכול להמליץ מנסיון לתת קפיצה ל הוקנהייםרינג זה במרחק של 100 קילומטר מפרנקפורט

ותמיד יש שם משהו . בשבוע שעבר היה מרוץ דריפטים גדול ומרוץ אופנועים.

כמו כן אם עוד לא הייתה אז חובה לנסוע ל sinshim auto museum

וגם שם תמיד יש ארועים גדולים תבדוק באתר שלהם.

בsixt אפשר להזמין גם M3 / C63 אבל העלויות ביטוח יקרות מאוד כמו כן צריך 2 כרטיסי אשראי עם 20.000 שקל

בכל כרטיס לפקדון.

אתה מוזמן לראות קצת תמונות.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.409853089035812.91191.100000333746856&type=3&l=cef4649289

אכן החיים בזבל !

פורסם
זה מקום משוגע בלי חוקים ברורים

זה פשוט לא נכון!

למסלול יש חוקים ברורים (זה שלא שומרים עליהם- זה כבר משהו אחר)-

HND1_lov_BI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מצטרף לממליצים על RENT4RING (לא הזמנתי מראש).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה רבה, עזרתם לי מאוד!

אם אני מגיע עם חבר באותו רכב, ורק אני נוהג, גם הוא צריך לשלם כניסה?

ובקשר ליציאה עם רכב שכור מגרמניה לאמסטרדם, האם זה אפשרי? או שצריך אישור מיוחד?

עזרתם לי מאוד. תודה.

172

פורסם
זה פשוט לא נכון!

HND1_lov_BI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מצטרף לממליצים על RENT4RING (לא הזמנתי מראש).

אולי טעיתי בניסוח באמת,יש חוקיות כלשהי,אבל חלק גדול לא הולך לפיה ובגלל זה הבאלגן...

פורסם

אין בעיה לנסוע עם רכב שכור לאמסטרדם, אבל לא הייתי ממליץ על זה.

מאוד קשה להיסתדר שם עם אוטו, אישית תמיד הייתי משאיר את האוטו בגרמניה ונוסע באוטובוס\רכבת לאמסטרדם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בsixt אפשר להזמין גם M3 / C63 אבל העלויות ביטוח יקרות מאוד כמו כן צריך 2 כרטיסי אשראי עם 20.000 שקל

בכל כרטיס לפקדון.

אתה מוזמן לראות קצת תמונות.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.409853089035812.91191.100000333746856&type=3&l=cef4649289

M3 מספיק אשראי אחד עם 20,000 ש"ח פנויים(מניסיון:wink:).

אנחנו ביטלנו את ההשתתפות העצמית לחלוטין,וזה עלה לנו עוד 15 יורו ליום.

turboy

פורסם

וזה בדיוק מה שחשוב להבין - הנרבורגרינג אינו מסלול - הוא כביש ציבורי! גם מבחינה נומינלית אבל גם מבחינת מגוון המכוניות שניתן לפגוש עליו - כולל אוטובוסים של תיירים ומכוניות ישנות וחבוטות שמזדחלות בצדו הימני של המסלול, וגם מבחינת הנורמות המוקבלות בו: שמירה על הימין, עקיפה משמאל, בדיקת מראות תדירה (ביחס למסלול מירוצים רגיל), איתות ימינה כדי להודיע לרכב מהיר שניתן לעקוף ועוד.

אבל בעיקר - הנרבורגרינג הוא כביש ציבורי מבחינת מרווחי בטיחות: המפגש עם הגדר מאוד קרוב ומאוד כואב, וגם האספלט לא תמיד כל כך משובח ולכן נכונה ההמלצה לא לתקוף את המסלול (בטח שלא בפעם הראשונה) בקצב מלא וברכב כוחני מדי. עדיף קודם כל להתנסות בו מעדנות עם רכב חלש ואטי יותר, ועדיף בליווי הדרכה מקצועית ולאחר צבירת נסיון בנהיגה ספורטיבית ובנהיגת מסלול במקומות אחרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...