Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המעוניינים והספקנים שחוששים לעבור:

הזמנתי סים של גולן טלקום כדי לנייד את אמא שלי אליהם,

בחרתי את המסלול הזול של 10 ש"ח בחודש.

הזמנתי את הסים ב22 הגיע ב31 והניוד בוצע גם כן אתמול תוך שעות ספורות (4-5 שעות).

קחו בחשבון שהפעלתי את הסים בשעה 4 אחה"צ ובערך ב8 הניוד הושלם.

עד עכשיו המכשיר מקבל שיחות ומוציא גם מאורנג', סלכלום, בזק, הוט-קווי.

ובנוגע למכשיר היא מתשמשת במכשיר הזה וזה עובד טוב.

ובנימה אופטימית זו כחלון תודה :)

404

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הםםםםם, ואני כבר חשבתי ששלי מתעכבים, הזמנתי לפני חמישה ימים וחשבתי שיקח עד סוף השבוע, אני מבין שיש לי לפחות עד סוף שבוע הבא, באסה.

מתוך ניסיון שלי ושל כמה חברי פורום אחרים:

אחרי שהזמנת את הסים מגולן הסטטוס יעמוד על "ההזמנה נקלטה" או משהו בסגנון.

כמה ימים לאחר מכן זה יהפוך ל"בטיפול בגולן טלקום"

ובד"כ יום-יומיים לאחר מכן זה ישנה סטטוס ל"נשלח בדואר" ובעמודה של תאריך שליחה ישבצו את התאריך שליחה.

אליי הSIM-ים נשלחו ב 28/5 והיו בתיבת הדואר יום למחרת. חבר פורום (לפחות אחד) נוסף דיווח בדיוק על אותם זמני משלוח (יום ! מתאריך השליחה ועד הקבלה בדואר).

אני בטוח שזו לא אשמתם של גולן, אך 4 מספרים שנוידו מסלקום ו3 מרמי לוי פשוט נתקעו

באמצע (עברו אקטיבציה אתמול, היום נעלמו מה"קווים שלי", בפועל אין שירות לא בישנים

ולא בחדשים)

לעומת זאת מספר אחד שנויד מאורנג' עבר בהצלחה תוך 3

שעות.

קונספירציה או סתם צירוף מקרים?

בנוגע לניודים - אצלי עברו 3 קווים מ"רמי לוי" ל"גולן" כאשר רק 2 מתוכם עברו בצורה מושלמת והשלישי מוציא שיחות לכל היעדים אבל לא מקבל מבזק ואורנג' (אבל כן מצליח לחייג לבזק ואורנג' בלי בעיה). אינטרנט יש בכולם ללא בעיה (מהירות ההורדה תלויה במיקום: בפתח תקוה באיזור מסויים הגעתי ל 4 מגה הורדה ובאיזורים אחרים 2 מגה הורדה. באיזור פארק סיבל בראש העין הגעתי גם ל 2~ מגה הורדה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נראה לי שגולן מחלקים את הסימים עם חברת שילוח ולא עם דואר ישראל.

אני יודע באיזה שעות הדוור מגיע אלי, והסים של גולן הגיע בשעה מוקדמת יחסית בבוקר וזה לדעתי לא היה הדוור של הדואר. זאת הסיבה כנראה שלוקח יום מהרגע שהם שולחים עד שהלקוח מקבל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הזמנתי שני כרטיסים מגולן - הראשון נשלח 5 ימים אחרי הזמנה והגיע למחרת, השני נשלח 8 ימים לאחר ההזמנה והגיע כעבור 3 ימים. שני הכרטיסים (מספרים חדשים) הופעלו בקלות, השיחות היו זמינות תוך 1-2 דקות, הגלישה כעבור כחצי שעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה לי שגולן מחלקים את הסימים עם חברת שילוח ולא עם דואר ישראל.

אני יודע באיזה שעות הדוור מגיע אלי, והסים של גולן הגיע בשעה מוקדמת יחסית בבוקר וזה לדעתי לא היה הדוור של הדואר. זאת הסיבה כנראה שלוקח יום מהרגע שהם שולחים עד שהלקוח מקבל.

אצלי בוודאות זה היה דרך דואר ישראל כי:

1. יש בולים על כל המטעפות (כל קו קיבל מעטפה בנפרד, גם כאלה שנמצאים על אותו מספר לקוח)

2. אצלנו החלוקה היא לתאי דואר של דואר ישראל (לא תיבות דואר חשופות שכל אחד יכול לשים שם מעטפה)

יכול להיות שהדוור שלך קיבל אנגינה ובאותו יום סידרו לך דוור מחליף (בקש לראות אישור מחלה של הדוור הקבוע לאישוש החשדות)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מתוך ניסיון שלי ושל כמה חברי פורום אחרים:

אחרי שהזמנת את הסים מגולן הסטטוס יעמוד על "ההזמנה נקלטה" או משהו בסגנון.

כמה ימים לאחר מכן זה יהפוך ל"בטיפול בגולן טלקום"

ובד"כ יום-יומיים לאחר מכן זה ישנה סטטוס ל"נשלח בדואר" ובעמודה של תאריך שליחה ישבצו את התאריך שליחה.

אליי הSIM-ים נשלחו ב 28/5 והיו בתיבת הדואר יום למחרת. חבר פורום (לפחות אחד) נוסף דיווח בדיוק על אותם זמני משלוח (יום ! מתאריך השליחה ועד הקבלה בדואר).

איציק

תודה, חשבתי שאין לי מה לבדוק את האתר עד לרגע קבלת הסימים, אבל הלכתי ובדקתי ושמחתי לראות שהם בסטטוס "נשלחו בדואר" אז באמת שכנראה בראשון או שני זה יקרה :-) , תודה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אצלי בוודאות זה היה דרך דואר ישראל כי:

1. יש בולים על כל המטעפות (כל קו קיבל מעטפה בנפרד, גם כאלה שנמצאים על אותו מספר לקוח)

2. אצלנו החלוקה היא לתאי דואר של דואר ישראל (לא תיבות דואר חשופות שכל אחד יכול לשים שם מעטפה)

יכול להיות שהדוור שלך קיבל אנגינה ובאותו יום סידרו לך דוור מחליף (בקש לראות אישור מחלה של הדוור הקבוע לאישוש החשדות)

איציק

אצלי לא היו בכלל בולים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אצלי לא היו בכלל בולים

הרווחת, קיבלת שירות V.I.P (כנראה שהם קוראים כאן בפורום ומכירים אותך :lol:)

אצלי הגיעו מעטפות מבויילות ("שולם P.P. 2895")

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם לאחת מהחברות החדשות אפשר להתנייד עם פלא-דו (שני סימים על אותו קו בסלכום, אחד בדיבורית ואחד באיפון) ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלילי - בשלב זה החברות אינן מספקות את השירות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה קטנה:

לחברה שלי יש GALAXY GIO (אנדרואיד 2.3.6) בהוט מובייל, היא עשתה ניוד מסלקום ואחרי יום המספר נוייד.

הגלישה הסלולארית עובדת רק אם מפעילים גם את הנדידה. באתר של הוט מובייל כתוב להפעיל נדידה, אבל זה כתוב תחת IOS, האם זה אמור להיות כך גם באנדרואיד ? תודה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זה אמור להיות בכל מערכת הפעלה - כנראה שהמכשיר מזהה את רשת "פלאפון" כרשת מארחת ולא כרשת בית.

פורסם

קראתי שמכיוון שאין להם עדיין פריסת אנטנות מלאה, הם משתמשים באנטנות של פלאפון. האמת שגם ללא גלישה היה חיווי קטן עם האות R ליד חיווי עוצמת הקליטה, כנראה שהוא כל הזמן בנדידה.

פשוט מפחיד אותי שלא יחייבו אותה על גלישה בנדידה, אחרת מרוב חובות נצטרך להיכנס לתא עם חוסני מוברק :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הזמנתי שני כרטיסי סים,אך טעיתי בכתובת(רשמתי כתובת שגויה) מישהו יודע אם זה חוזר לדואר("דואר ישראל") במקרה כזה?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אלון - כל הרעיון של "נדידה פנימית" הוא שימוש ברשת מארחת עד שהרשת החדשה נפרשת בכל הארץ. עקרונית יש לחברות החדשות מספר שנים עד פרישה מלאה. מבחינתך הנדידה שקופה - העלויות זהות בכל הארץ.

• תוכן חדש...