Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילון הוט, להתנתק = לזרז את השירות :)

אגב, אסף, איך מהירות האינטרנט הסלולרי בהוט? אני בינתיים על 1-1.5 מגה בדרך כלל, פעם אחת היה 2.5 מגה

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שהבנתי את זה רק אחרי שבוע :)

העליתי מוקדם יותר באשכול הזה את ה SPEEDTEST שעשיתי דרך האייפון.

בדקתי הרגע שוב, 2.4 מגה הורדה, 1 מגה העלאה. אני נמצא בהרצליה ועשיתי את הבדיקה דרך השרת בהרצליה.

Stay Dirty

פורסם

אני בגולן הוצאתי 6 מגה הורדה וסביבות 1 העלאה היתי ברחובות עם שרת בהרצליה\פ"ת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון לרגע זה יממה מאז הניוד אני יכול רק להוציא שיחות לכל הרשתות ולקבל מרשת פלאפון בלבד.כל שאר המתקשרים נתקלים בהודעה שהקו לא מחובר.

פורסם

עדכון נוסף:

הפעלתי את הסים של גולן אתמול באיזור 22:00, נתן הודעה שהמערכת כרגע לא עובדת והבקשה נקלטה ותעשה ביום העסקים הקרוב, משמע היום.

בשעה 17:07 קיבלתי למייל שהניוד מהריבוע הכתום התבצע בהצלחה. כיביתי את המכשיר, הכנסתי את הסים של גולן, הדלקתי, מוצא רשת GOLAN T, מתחבר, הכול נראה טוב.

בצעתי שיחה לאורנג', עובד. קבלת שיחה מאורנג' גם.

שיחה עם טלפון קוי HOT עובד, קבלה גם.

פלאפון אותו סיפור, קבלה ושליחת שיחות תקין.

סלקום ובזק עוד לא יצא לי לבדוק, אך אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה.

בנושא הגלישה, בדיקה עם SPEED TEST נותנת תוצאה של PING 163, בהורדה 4.52Mbps והעלאה של 2.03Mbps. יותר טוב מאורנג'.

ברוך הבא למהפכה 8)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא מאמין למה שאני קורא בכתבה בגלובס על שיעורי ההתניידות לחברות החדשות-

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000753356

בכתבה רשום על קשייה של גולן טלקום בניודים אליה, ואף מילה על הבעיות של הוט מובייל.

זה יותר פרסומת מאשר כתבה אובייקטיבית. בושה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

קיבלתי היום את הסים של גולן. משום מה, לאחר סיום התהליך באתר קיבלתי שגיאה והודעת 'פנה לשירות לקוחות'. אני מנסה עכשיו להתקשר (למרות שאני בספק שיענו לי עכשיו), אבל באתר כתוב "בתהליך ניוד פנימה", אז אני מקווה שהכל בסדר

עריכה: "ניוד המספר נקבע ל - 01/06/12 09:08:42. הודעה תשלח בדואר האלקטרוני." :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שימו לב שבגולן טלקום יש שיחות ללא הגבלה גם ל29 יעדים בחו"ל (נייחים) ולארה"ב וקנדה גם לניידים

איפה קראת את זה ? :shock:

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
איפה קראת את זה ? :shock:

איפה לא? :roll:

www.golantelecom.co.il

מהאתר, בבחירת התוכנית ללא הגבלה ב99 ש"ח. שיחות ל29 מדינות ללא הגבלה, כמפורט:

בשימוש הוגן ורק בחיוג '00' או '+' (לא כולל מספרי פרימיום):

יעדים נייחים:ארצות הברית,קנדה,בריטניה,שוודיה,ספרד,פורטוגל,פולין,הולנד,איטליה,

הונגריה,יוון,גרמניה,צרפת,בלגיה,אוסטריה,הונג קונג,סין,,סינגפור,טורקיה,דרום אפריקה,

שוויץ,ניו זילנד,אירלנד,לוקסבמורג,אוסטרליה,וותיקן,הוואי,ארגנטינה,טיוואן.

יעדים ניידים:ארצות הברית,קנדה.

פורסם

מה איתי?

למה אני תקוע?

תראו מה רשום לי

ספר הזמנה נוצרה בתאריך נשלחה בתאריך סטטוס הזמנה מספר טלפון חבילה סטטוס פריט

21126 23/05/2012 בטיפול בגולן טלקום 054-7599266 חבילת Golan Telecom

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה בדואר בדרך אליך, יגיע בימי העסקים הקרובים.

בהרשמה הראשונית נאמר 7 ימי עסקים.

הזמנתי ב20/7 ונתקעתי בין החגים והשבתות :wink:

פורסם

ביצעתי רישום טלפוני אחרי שנואשתי מההמתנה במוקד השירות של הוט.

הובטח לי שתשלח הודעה לכשהסימים יחכו לי במוקד השירות ואוכל לבוא ולאסוף אותם ללא תור, כולל ביצוע העתקת זיכרונות וכ"ו במקום. נאמר לי שהניוד, מרגע הכנסת הסימים למכשירים יקח 3 שעות.

אני מתכוון בשלב ראשון לנייד 2 קווים.

נחכה ונראה.

פורסם

לפני 3 ימים ביצעתי רישום באתר של הוט (ניוד 2 קוים). עד אתמול לא חזרו אלי - התקשרתי למוקד, המתנתי 30 דקות ואז ביצעתי רישום טלפוני. הבטיחו לי SMS עם מספר פניה על מנת לפנות למרכז שירות - אבל ההודעה לא הגיעה. היום היתה לי הפתעה - חזרו אלי בעקבות הרישום האינטרנטי (וציינו כי לא מצאו במערכת את פרטי השיחה מאתמול), וקבעו להביא לי את הכרטיסים הביתה, בתחילת השבוע הבא. נחכה ונראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש פה עוד מישהו (אייפוניסט) שלא מצליח לאקטב את IMESSAGE / נתקע עם המספר הזמני (053) לאחר ניוד להוט מובייל?

אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהוט לא תומכת בשיחות לחו"ל, ו-IMESSAGE צריך לשלוח SMS ראשוני לשרתים של אפל כדי לאקטב את השירות.

השאלה היא האם זה קרה למישהו גם בגולן ששם יש אפשרות לשיחות חו"ל?

אסף , זה הסתדר לך ?

אני זוכר שבזמנו ראיתי כל מיני חיובים מוזרים בשעות לא הגיוניות על סמסים לחו"ל ואז לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שזה מה - Imessage אז פשוט ביטלתי את שירות ה SMS לחו"ל , למרות הביטול אם אני מחליף סים עדיין ה Imessage מצליח להפעיל את עצמו , לכן לא בטוח שזה קשור לשיחות לחו"ל ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

האם ניתן להזמין SIM של גולן ולהפעיל אותו רק בתחילת החודש הבא? כי כרגע אני בתשלום חודשי קבוע על חבילה באורנג' והייתי מעוניין לחסוך את הכפל תשלום הזה.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תוכן חדש...