Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר הרבה זמן שאני מחפש רכב ע"מ להחזיר את הרכב המאזדה 3 של הליסינג שברשותי.

בהתחלה עשיתי בדיקה של כל רכבי הסופר מיני למינהם שבמבצעים (פולו, פאביה, איביזה וכו')

היום עשיתי נסיעת מבחן על הפולו שבמבצע (שהכי קרצה לי מכל שאר הסופר מיני במבצע) , והופתעתי מאוד, שהמחיר האמיתי שלה על הכביש, הוא 85.5K (כולל צבע שאינו לבן)

לא חושב שהיא שווה 13K יותר מהפאביה או מהאיביזה.

הגעתי למסקנה שאם כבר אני הולך להתפשר, ולקנות רכב שפחות "בא לי" עליו (פאביה\איביזה\פיאסטה וכו')

אני כבר אחפש משהו משומש, וככה גם אחסוך מעצמי הלוואה גדולה.

אני מחפש רכב ידני, משהו שהוא מעל שנתון 2005 (עדיף הרבה מעל)

מחפש רכב שיראה כמה שיותר צעיר, אמין, וחסכוני (לא מחפש משהו סופר חסכוני 1 ל 13\12 משולב יספיק לי)

חשבתי על האיביזה משנים 2003 -2006 שגם יש לה 100 כ"ס לעומת ה86 כ"ס של הדגם 1.4 של היום,

אבל לצערי לא מצאתי משהו אטרקטיבי בלוחות.

האם יש סיכוי למצוא רכב מהנה לנהיגה ושנראה יחסית טוב וגם אמין, שיענה על הדרישות שלי בתקציב של 50K ? (אפשר להתגמש קצת למעלה)

חשוב לציין שמרווח פנים וגודל בגאז' לא משנים לי, אני 90 אחוז מהזמן לבד ברכב.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

פיג'ו 206 XS מ-2007 יכולה להשאיר אותך עם עודף, היא זריזה ונאה ואפשר גם להינות מהנהיגה בה.

השנתונים האחרונים כבר חפים ממחלות הילדות של הדגמים הראשונים וגיר ידני פותר לך את בעיות ה-AL4.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

קצת מוזר אבל רוב הXS למכירה בלוחות הם בין השנים 02-05 . מה עלויות אחזקה מבחינת טיפולים ודלק לאחת משנת 02?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גרנדה פונטו 2009 תעלה לך סביבות 50K. הגיר רובוטי, לא אוטומטי. צריכת דלק 1:14.

ידניות יש מהשכרה, ובתקציב המכובד שלך תוכל לקנות את שנתון 2010, שזה כבר הרבה מעבר לשנת 2005.

ביטוח זול מאוד, בניגוד לפאביה ואחיותיה, האיביזה והפולו.

אין בעיות אמינות ידועות.

• תוכן חדש...