Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 306 1997 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 306 שנת 1997.

האוטו לא מניע לי. הוא מניע ושאני נותן גז אז הוא מתכבה.

השאלה שלי עם זה המצבר. כי גם הבאתי קבלים והנעתי אותו בעזרת רכב אחר. ושנתתי גז אז הוא התכבה.

ולפני שהוא התחיל לא להניע נידלקה לו המנורה של המנוע.

יכול להיות שזה החותי הצטה ?

כי יש חוט אחד של ההצטה שהוא לא יושב טוב. הוא כאילו מנותק ואני לא מצליח לחבר אותו.

פורסם

שלום רב !

בסבירות גבוהה, שהנורה שדולקת, היא נורת טעינה, ולכן כאשר אתה מניע בעזרת כבלי עזר, המצבר שלך ריק ולא נטען על ידי האלטרנטור שלך, אלא על ידי האלטרנטור של הרכב המסייע.

במקרה כזה המצבר שלך נטען חלקית, ותלוי בסלד של הרכב המסייע, הורדת הכבלים מהרכב המסייע, תגרום לכבוי וזיוף המנוע, בעת נסיון להעלות סלד, ולכן רכבך כבה.

גרור את הרכב לחשמלאי.

לא ניתן לנסוע ללא טעינה !

אין קשר לחוטי ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
נדלקת לך נורץ טעינה של מצבר? אם כן, כנראה שהלך אלטרנטור.

במקרה כזה, אין טעם להניע מחדש עם כבלים.

הבחור כתב שנדלקת לו מנורת CHECK ENGINE

לא חושב שיש קשר לטעינה יכול להיות שבאמת יש בעיה בכיוון מערכת המנוע/פליטה

פורסם

שלום רב !

אפוא קראת שנדלקה לו נורת ציק אינגן, הוא כתב נורת מנוע, לדעתי הוא לא מבדיל בין נורת מנוע, לנורת טעינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...