Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע די נעול על אוטו', לא ממש נוח לי עם ידני (אני ארחיק ואומר שקשה לי להאמין שהייתי קונה רכב חדש ידני).

בחנתי את ה-DS3 ולא ממש אהבתי אותה.

אני צריך להחזיר את הרכב שהשכרתי בעוד שבוע ככה שאני די לחוץ (לא ממש בא לי להשכיר שוב 107.. ולבזבז עוד חודש).

בעיקרון אם מדובר ברכב יד שניה, עדיף שיהיה קילומטרז' נמוך ואחריות יצרן, אני כבר ממש שוקל לשלם את המחיר המוקפע על A1 חדשה וזהו, למרות שממש יכאב לי להפסיד עליה כ"כ הרבה, היא פשוט צונחת ואני בטוח שיכנסו כמה A1 ליד-2 בחודשים הקרובים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בלוח winwin סיאט איביזה יפה מודל 2010 במחיר 74 והבחור גמיש. (בעייה עבורך גיר ידני)...

בכל אופן רשמתי אולי זה מענין אותך.

(אסור לי לפרסם לינקים כי פרסמתי פחות מ20 הודעות בשלב זה).

בכל אופן תחשוב הגיוני, אל תמהר לקנות רכב רק בגלל ההתלהבות, נכון שיתכן שתצטרך לקנות מכוניות הגיוניות (משפחתיות), בהמשך החיים... אבל כדאי גם לחשוב על המשך החיים.

אני בתור בחור צעיר הייתי לוקח 100K ומשקיע באדמה חקלאית לפני הפשרה, וקונה Getz ב30,000....

אבל גם אני כשהייתי צעיר קניתי 206 ולא השקעתי באדמה חקלאית שעלה 30,000 והניבה הרבה כסף לאחר הפשרה... פשוט לפני שקניתי את הרכב ראיתי את השלט 30,000 ש"ח לאדמה חקלאית 1 דונם!!! ויכולתי לקנות 2 דונם... אז והיום בונים שם בנינים.. ההכנסה לאחר הפשרה במקרה הפרטי הזה יכלה להיות גבוהה... (נכון שלקח 10 שנים).

אבל בחור צעיר יכול להמתין...

בהצלחה!

פורסם

ביד 2 יש 2 מודעות על A3 ב 120K שנתון 2010 - אחת 1400 והשנייה 1800T עם קילומטר'ז נמוך יחסית.

לא חושב שבגילך/בתקופה הזו צריך לקנות רכב חדש מה גם ששוק היד שנייה ותרבות הצריכה לטובתך.

אם כבר חדש כן הייתי הולך על סיאט - תמורת 120K תקבל רכב מושקע מאוד!

אל תשכח לקחת בחשבון עלויות של טיפולים וביטוחים כמובן...

מבין ה 3 שהזכרת אני חושב שהפולו תיתן לך מעל ומעבר ותקווה שלא תצתרך להכניס את הרכב לטיפול רציני - לא שומע דברים טובים על צ'מפיון.

בהצלחה.

והכי חשוב, אל תעשה קנייה כזאת בלחץ! מנסיון אישי...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
אני בתור בחור צעיר הייתי לוקח 100K ומשקיע באדמה חקלאית לפני הפשרה, וקונה Getz ב30,000....

אבל גם אני כשהייתי צעיר קניתי 206 ולא השקעתי באדמה חקלאית שעלה 30,000 והניבה הרבה כסף לאחר הפשרה... פשוט לפני שקניתי את הרכב ראיתי את השלט 30,000 ש"ח לאדמה חקלאית 1 דונם!!! ויכולתי לקנות 2 דונם... אז והיום בונים שם בנינים.. ההכנסה לאחר הפשרה במקרה הפרטי הזה יכלה להיות גבוהה... (נכון שלקח 10 שנים).

אבל בחור צעיר יכול להמתין...

בהצלחה!

איזה שטויות, סליחה על הביטוי ! איזו אדמה ? איזו הפשרה ? איפה ? יש תב״ע ?

ב-100k לדונם אתה יכול לקנות אולי חתיכת אדמה בנגב או משהו חקלאי שאין עליו שום תוכנית גם למאה השנים הבאות ! כמו אלה שקנו אדמות באזור זכרון, ומה יעשו איתן עכשיו ? יגדלו תותים ?

אדמה שבאמת לפני הפשרה (כמה שנים בודדות, עד 10-15) תעלה לך כמעט פי 10 !

פה במדינה כולם חכמים, אין ארוחות חינם, ובכלל, האם זה הפורום המתאים ?

פורסם

מה שבטוח, אל תקנה רכב בלחץ. מקסימום תהיה עוד חודש עם 107. עדיף לסבול חודש עכשיו מאשר כמה שנים עם רכב שאתה לא אוהב.

emotion of motion

פורסם

מסכים איתך לחלוטין לגבי האיביזה והפולו.. הפולו משעממת אבל עדיפה.

איביזה עוברת מתיחת פנים ובעוד חודש מגיע הדגם החדש, לא חבל לרכוש רכב שעומד להתחלף? ה-FR מעניינת אבל בסופו של דבר היא עדיין פשוטה וזולה מאוד מבפנים.

הבחורה עם המיטו החליטה להעלות את המחיר היום ל-130K ככה שהיא הפכה לפחות אטרקטיבית עבורי, עוד 5K ואני יכול לרכוש כבר A1 חדשה מהחברה..

אני ממש לא אוהב את המראה של הלאון.

הפולו עדיפה השאלה אם שווה לשלם עליה יותר. זה החלטה שלך כבר.

ה-FR עדיין פשוטה מבפנים. המושבים נאים, ההגה שונה ואולי עוד כמה הבדלים קטנים.

חיצונית היא נראית טוב בהרבה מאיביזה "רגילה" וביצועי המנוע מצויינים, לשם השוואה טובים יותר גם משל מיטו תלתן.

לטעמי זה רכב מעניין בתקציב שלך.

אז נכון הדשבורד של המיטו יותר יפה אבל אני לא אוהב את הביצועים של הרכב ואת המנוע.

אני לא יודע בדיוק מה אתה מחפש ברכב, אבל אם אתה מחפש גם מעניין, גם ביצועים וגם איכותי אז לא תמצא את זה בתקציב שלך.

פורסם

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאוטודיל ..יש שם המון רכבים מידיים פרטיות מהסוגים שאתה מתלבט,איביזה,פולו ומיטו.

בפעם האחרונה שהייתי שם לפני 3 חודש ראיתי מיטו בסביבות מחיר 120 לפני התווכחות,קפוץ אין לך מה להפסיד

פורסם
הפולו עדיפה השאלה אם שווה לשלם עליה יותר. זה החלטה שלך כבר.

ה-FR עדיין פשוטה מבפנים. המושבים נאים, ההגה שונה ואולי עוד כמה הבדלים קטנים.

חיצונית היא נראית טוב בהרבה מאיביזה "רגילה" וביצועי המנוע מצויינים, לשם השוואה טובים יותר גם משל מיטו תלתן.

לטעמי זה רכב מעניין בתקציב שלך.

אז נכון הדשבורד של המיטו יותר יפה אבל אני לא אוהב את הביצועים של הרכב ואת המנוע.

אני לא יודע בדיוק מה אתה מחפש ברכב, אבל אם אתה מחפש גם מעניין, גם ביצועים וגם איכותי אז לא תמצא את זה בתקציב שלך.

האמת שאף פעם לא יצא לי לראות FR מבפנים, אין סיבה לפסול, מחר אקפוץ לסוכנות סיאט ואקבל פרטים.

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאוטודיל ..יש שם המון רכבים מידיים פרטיות מהסוגים שאתה מתלבט,איביזה,פולו ומיטו.

בפעם האחרונה שהייתי שם לפני 3 חודש ראיתי מיטו בסביבות מחיר 120 לפני התווכחות,קפוץ אין לך מה להפסיד

עברתי על האתר של אוטודיל, לא מצאתי משהו מעניין מדי למען האמת.. יש כמה מיטו 2010 במחירים לא אטרקטיביים מדי, כנ"ל A3.

שקלתי לרכוש A3 עם מנוע 1.2TFSI שמפורסמת ביד-2, ב-135K (המחירון 147), שנת 2011 עם 10K ק"מ, הבעיה שזו ממש חריגה, ושבקרוב יוצאת A3 חדשה שכנראה תשפיע משמעותית על המחירון של הדגם היוצא.

פורסם
לא ממש...

על זה שהיא נראית יותר טוב?

או שהמנוע של VAG יותר טוב משל פיאט?

המנוע של האיביזה קופרה\פולו GTI הוא טוב משל המיטו תלתן וה-FR רק בעלת ניהול שונה. וגם במצב סטוק היא כנראה תתן למיטו בראש.

פורסם

קופרה/GTI ככל הנראה כן, בקו ישר. FR לא, בכל זאת יש הבדל בינה לבין הראשונות מבחינת מנוע.

Or_s, מה לגבי אופל קורסה OPC?

נ.ב. קח בח-ן שהאסטרטגיה של צ'מפיון עם סיאט יכולה להתבטא בסחירות בעייתית בהמשך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
האמת שאף פעם לא יצא לי לראות FR מבפנים, אין סיבה לפסול, מחר אקפוץ לסוכנות סיאט ואקבל פרטים.

עברתי על האתר של אוטודיל, לא מצאתי משהו מעניין מדי למען האמת.. יש כמה מיטו 2010 במחירים לא אטרקטיביים מדי, כנ"ל A3.

שקלתי לרכוש A3 עם מנוע 1.2TFSI שמפורסמת ביד-2, ב-135K (המחירון 147), שנת 2011 עם 10K ק"מ, הבעיה שזו ממש חריגה, ושבקרוב יוצאת A3 חדשה שכנראה תשפיע משמעותית על המחירון של הדגם היוצא.

אני דיי בטוח שהמחירים שם הם ראשונים בלבד,אתה יכול להוריד 20K בערך מהמחיר שרשום באתר..רשום שם מחיר מחירון.

בנוסף ראיתי שנוספה קופרה אדומה קפוץ תראה להם שאתה רציני ואולי יעשו לך מחיר הוגן!

פורסם
קופרה/GTI ככל הנראה כן, בקו ישר. FR לא, בכל זאת יש הבדל בינה לבין הראשונות מבחינת מנוע.

Or_s, מה לגבי אופל קורסה OPC?

נ.ב. קח בח-ן שהאסטרטגיה של צ'מפיון עם סיאט יכולה להתבטא בסחירות בעייתית בהמשך.

מחירה של ה-OPC הוא 150K, היא ידנית בלבד והפלסטיקה יותר גרוע מאשר באיביזיה.

לאחר מיקוח אפשר להגיע לרמה של 140K.

סיאט לדעתי היום לקנות רק במבצע, וד"א הרכבים של אלפא עוד פחות סחירים ביד 2.

פורסם
אני דיי בטוח שהמחירים שם הם ראשונים בלבד,אתה יכול להוריד 20K בערך מהמחיר שרשום באתר..רשום שם מחיר מחירון.

בנוסף ראיתי שנוספה קופרה אדומה קפוץ תראה להם שאתה רציני ואולי יעשו לך מחיר הוגן!

אני אקפוץ לשם בתחילת השבוע הבא ואבדוק מה יש להם להציע, אני מקווה שהאתר לא מעודכן.

מחירה של ה-OPC הוא 150K, היא ידנית בלבד והפלסטיקה יותר גרוע מאשר באיביזיה.

לאחר מיקוח אפשר להגיע לרמה של 140K.

סיאט לדעתי היום לקנות רק במבצע, וד"א הרכבים של אלפא עוד פחות סחירים ביד 2.

מסכים איתך לגמרי.. צ'מפיון לא שומרים על הערך של המותג שלהם, סיאט זה רכב מאכזב מאוד מבפנים, והיום צריך להיות ממש פראייר כדי לקנות רכב מהם לא במבצע.

אני נוטה להתפזר ממש, יש כמה A3 מושכות אבל זה אומר להרחיב את התקציב, כשבסופו של דבר יוצא דגם חדש ממש לקראת סוף השנה..

פורסם
אני אקפוץ לשם בתחילת השבוע הבא ואבדוק מה יש להם להציע, אני מקווה שהאתר לא מעודכן.

מסכים איתך לגמרי.. צ'מפיון לא שומרים על הערך של המותג שלהם, סיאט זה רכב מאכזב מאוד מבפנים, והיום צריך להיות ממש פראייר כדי לקנות רכב מהם לא במבצע.

אני נוטה להתפזר ממש, יש כמה A3 מושכות אבל זה אומר להרחיב את התקציב, כשבסופו של דבר יוצא דגם חדש ממש לקראת סוף השנה..

לגבי אוטו דיל. בפועל המחיר נמוך יותר ב-10-20K תלוי ברכב.

שמע אותי באופן אישי לא כ"כ מעניין העיצוב פנים והדשבורד, כל עוד הוא לא מתפרק תוך כדי נסיעה זה בסדר בשבילי.:lol:

יש לי כ"כ הרבה תוספות ברכב כמו חיישני גשם, אורות אוטומטיים, חיישני לחץ אוויר, חיוג קולי...

תאמין לי אני לא משתמש בכלום, רק הקסנון זה דבר נחמד.

אבל יש כאלה שזה כן מעניין אותם וזה לגיטימי ולכן אני מציין את זה כחסרון ברור באיביזה.

האיביזה FR היתרון שלה בעיקר במנוע, אתה צריך לנהוג על הרכב כי לשפוט אותו ולראות אם זה מדבר אלייך.

המושבים נאים בריפוד שחור עם תפור אדום וההגה קטום אבל עדיין זאת איביזה ומבחינת חומרים היא לא להיט, אבל היא יותר ברת השוואה למיטו ויש לה גם יתרונות עליה.

לגבי דגם חדש של A3 לא נראה שיקרה השנה, זה יקרה במחצית השנייה של 2013.

• תוכן חדש...