Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירה של ה-OPC הוא 150K, היא ידנית בלבד והפלסטיקה יותר גרוע מאשר באיביזיה.

לאחר מיקוח אפשר להגיע לרמה של 140K.

סיאט לדעתי היום לקנות רק במבצע, וד"א הרכבים של אלפא עוד פחות סחירים ביד 2.

יותר גרוע מאשר בסיאט? ממש לא. למען האמת הפנים של הקורסה עדיף (ראית את המושבים?).

היא ידנית בלבד, נכון, אך יש לה יתרונות רבים שאולי בגללם שווה לשקול ידני.

לגבי הסחירות של סיאט לעומת אלפא, סיאט זה ככל הנראה המותג בעל הסחירות הכי בעייתית בארץ, ואם הוא עדיין לא שם אז הוא בדרך לשם, לאט ובטוח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי אוטו דיל. בפועל המחיר נמוך יותר ב-10-20K תלוי ברכב.

שמע אותי באופן אישי לא כ"כ מעניין העיצוב פנים והדשבורד, כל עוד הוא לא מתפרק תוך כדי נסיעה זה בסדר בשבילי.:lol:

יש לי כ"כ הרבה תוספות ברכב כמו חיישני גשם, אורות אוטומטיים, חיישני לחץ אוויר, חיוג קולי...

תאמין לי אני לא משתמש בכלום, רק הקסנון זה דבר נחמד.

אבל יש כאלה שזה כן מעניין אותם וזה לגיטימי ולכן אני מציין את זה כחסרון ברור באיביזה.

האיביזה FR היתרון שלה בעיקר במנוע, אתה צריך לנהוג על הרכב כי לשפוט אותו ולראות אם זה מדבר אלייך.

המושבים נאים בריפוד שחור עם תפור אדום וההגה קטום אבל עדיין זאת איביזה ומבחינת חומרים היא לא להיט, אבל היא יותר ברת השוואה למיטו ויש לה גם יתרונות עליה.

לגבי דגם חדש של A3 לא נראה שיקרה השנה, זה יקרה במחצית השנייה של 2013.

תמונות ומידע אודות הדגם החדש כבר "דלפו" לרשת וההצגה דיי קרובה.

אבל שהוא רוכש רכב משומש זה ישפיע עליו פחות, רכב בן שנתיים כבר ספג לא מעט מירידת הערך הקריטית.

פורסם
יותר גרוע מאשר בסיאט? ממש לא. למען האמת הפנים של הקורסה עדיף (ראית את המושבים?).

היא ידנית בלבד, נכון, אך יש לה יתרונות רבים שאולי בגללם שווה לשקול ידני.

לגבי הסחירות של סיאט לעומת אלפא, סיאט זה ככל הנראה המותג בעל הסחירות הכי בעייתית בארץ, ואם הוא עדיין לא שם אז הוא בדרך לשם, לאט ובטוח.

נהגתי ב-OPC. בהרצליה לקחתי אותה לסיבוב במרינה.:-D

האמת שממש אהבתי את הרכב, המושבים מדהימים.

הייתי קונה אותו אם הוא היה טיפה יותר פרקטי ולא 3 דלתות.

הקונסולה מצחיקה רצח, כולל המדידות של הזמני הקפה ו-0-100.

הפלסטיק בפנים על הפנים, יותר גרוע מאשר באיביזה לטעמי, והמערכת גרועה.

האמת זה לא משנה, כי הרכב הזה עשה לי חיוך ענק על הפנים.

אבל הוא לא רלוונטי לשרשור הזה.

פורסם
תמונות ומידע אודות הדגם החדש כבר "דלפו" לרשת וההצגה דיי קרובה.

אבל שהוא רוכש רכב משומש זה ישפיע עליו פחות, רכב בן שנתיים כבר ספג לא מעט מירידת הערך הקריטית.

לפי כתבה שראיתי ב-YNET הדגם יגיע לארץ עד סוף השנה (לא יודע כמה זה נכון).

בעיקרון הבנתי שה-A3 החדשה תמותג במחיר דומה של הסדרה 1 של BMW שזה אומר סביב ה-165-170 כמחיר התחלתי, אין ספק שזה יוריד את ערך המשומשות, גם אלו שספגו כבר ירידת ערך.

• תוכן חדש...