Jump to content

elieli22

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי elieli22

  1. MAZDA 3 2008 !רכב מצוין! רכב פשוט מצוין למשפחתי. החסרון היחיד שהוא אוכל קצת יותר דלק מחבריו בקטגוריה. דגש על קצת ככל הנראה. לא יותר מ5% אפילו אם אתה משלם 1000 ש"ח בחודש זה לא יותר מ50 ש"ח. זה לא רכב שנהנים לנהוג בו (כמו ה 206 הידנית שהייתה לי קודם). אבל פשוט רכב בטיחותי גדול (יחסית). נראה סביר בהחלט ומאוד זול לטיפול. להתרחק מטיוטה קורולה באותו שנתון הגיר הרובוטי (מאוחר יותר הם שיפרו). יש כאלו שממליצים על יונדאי אקסנט... לא ממש מכיר לעומק. אבל לאחי הייתה כזו והוא היה מאוד מרוצה. בהצלחה!
  2. יש בלוח winwin סיאט איביזה יפה מודל 2010 במחיר 74 והבחור גמיש. (בעייה עבורך גיר ידני)... בכל אופן רשמתי אולי זה מענין אותך. (אסור לי לפרסם לינקים כי פרסמתי פחות מ20 הודעות בשלב זה). בכל אופן תחשוב הגיוני, אל תמהר לקנות רכב רק בגלל ההתלהבות, נכון שיתכן שתצטרך לקנות מכוניות הגיוניות (משפחתיות), בהמשך החיים... אבל כדאי גם לחשוב על המשך החיים. אני בתור בחור צעיר הייתי לוקח 100K ומשקיע באדמה חקלאית לפני הפשרה, וקונה Getz ב30,000.... אבל גם אני כשהייתי צעיר קניתי 206 ולא השקעתי באדמה חקלאית שעלה 30,000 והניבה הרבה כסף לאחר הפשרה... פשוט לפני שקניתי את הרכב ראיתי את השלט 30,000 ש"ח לאדמה חקלאית 1 דונם!!! ויכולתי לקנות 2 דונם... אז והיום בונים שם בנינים.. ההכנסה לאחר הפשרה במקרה הפרטי הזה יכלה להיות גבוהה... (נכון שלקח 10 שנים). אבל בחור צעיר יכול להמתין... בהצלחה!
  3. שלום, אני עובר לרכב משפחתי ולכן אני מוכר את רכב הרווקות שלי. דגם 206 Xs. 90 כוחות סוס. תיבת הילוכים ידנית. שנת יצור 2000. עליה על הכביש 01.01.2000 קילומטרים 190,000 יד שנייה פרטי (יד ראשונה גם כן פרטי). שירת אותי בצורה מעולה ב9 שנים האחרונות. ברקסים חדשים, צמיגים קלבר מה 22/12/2009, אגזוז הוחלף לפני הטסט האחרון, טסט עד לסוף 2011. טלפון שלי 0508822333 למרות הטלפון היפה אני לא סוחר, שמי אלי אלפסי. יום טוב.
×
×
  • תוכן חדש...