Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לפעמים בום, אני מרגיש שה p עדיין חצי נעול. שאני מעביר להילוך אחר, אני מרגיש כאילו קפיצה בגיר.

מה יכול להיות הבעיה והאם זה נזק בגיר? הבעיה היא רק מ p להילוך אחר, אין לי שום בעיה בגיר בנסיעה הכל מצויין.

הרכב הוא פורד פוקוס 2004.

פורסם

לא ידוע לי אם הוחלף שמן גיר ...

אבל מה זה קשור להחלפה של השמן גיר?

וזה קורה לי רק מ P להילוך אחר ... אין לי שום בעיה אחרת בגיר...

וחוץ מיזה מה זה קשור לתובת מנוע?

• ספונסר פורום
פורסם

א) התקלה שאתה מציין יכולה להיגרם כתוצאה משמן גיר ישן (שרוף) ולכן שאלתי. אם לא החלפת שמן גיר עד היום אז גם בלי קשר לתקלה כדאי לך להחליף.

ב) אני שואל לגבי התושבות מכיוון שיכול להיות שהרעש נגרם כתוצאה מתזוזה יתרה של המנוע/גיר.

בכל אופן, אני ממליץ לך להיכנס לרוני ממכון גיר רון בת"א כדי שיוכל לבדוק האם אכן יש תקלה ברכבך ולתת לך הצעת מחיר לתיקון.

פורסם

שלום רב,

להערכתי, יש לבדוק את הבורר החשמלי האלקטרוני של ידית ההילוכים. מדובר על משהו קטן ואין צורך לבצע שיפוץ גיר או כל דבר בסגנון זה.

לפרטים נוספים: טוני דאו: 057-7372306, מנהל טכני ומנהל מכון גירים אוטומטיים קבוצת טכנו טסט.

פורסם

אם זה רק ביציאה מ P יכול להיות שאתה מרים בלם יד ואז מכניס לP ומכבה את הרכב ומזה נובע המכה כשאתה מניע את הרכב שוב ורוצה להוציא מP.

קובי

פורסם

בדיוק כמו שקובי אמר

הצורה הנכונה לכיבוי הרכב זה,לשלב את הילוך למצב N הרמת בלם היד (ברכבים שיש בלם רגל אז לדרוך על הבלם) לשחרר לאט את דוושת הבלם ולאפשר לרכב "לנוח" על הבלמים,אז לשלב את הילוך למצב P.

כאשר אתה עושה את הפעולה הבאה משלב ממצב R או D למצב P ומוריד את הרגל מדוושת הבלם,אתה גורם לכך שהרכב "נבלם" על ידי תיבת הילוכים,זאת אומרת תדמיין לעצמך שיש שגם שתופס את הגיר.

הדבר שאתה מרגיש זה השיחרור של אותו תופסן שמחזיק את הרכב על ידי הגיר,זה מאוד לא בריא ויכול לשחוק את אותו תפסן.

• תוכן חדש...