Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לרנו קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רנו קליאו משנת 1999.

כל שנה אותו סיפור, המזגן מפסיק לעבוד וצריך למלא גז, ההיתי אצל טכנאי מיזוג והוא אומר שבכלל לא כדאי לבדוק את נזילת הגז אלא למלא גז כל שנה.

הוא טען טענה מוזרה שיש 2 מצבים לחוסר גז ולכן החיוב עלול להשתנות:

אם אין בכלל גז הוא מחייב אותי ב 180 שקלים כי צריך לנקות את המערכת ולמלא מחדש הכל

אם יש מעט גז הוא רק מוסיף ומחייב 100 שקלים

נשמע הגיוני?

מה לעשות?

פורסם

אני מקווה שכתבת את ההודעה הזאת בציניות ולא ברצינות.

"הוא אומר שבכלל לא כדאי לבדוק את נזילת הגז אלא למלא גז כל שנה."

זה בדיוק כמו שסוכן רכב יגיד לך , שלא צריך לתקן בלאי של רכב בכל 4 שנים ולבוא אליו ולקנות רכב חדש.

ברור שהוא יגיד לך לבוא אליו כל הזמן, אתה מהווה אספקת מזומנים קבועה !

תעשה טובה לכיס ולארנק שלך ותיגש למישהו קצת יותר מקצועי שייתן לך למלא אויר פעם אחת, יתקן את הדליפה ושלום על ישראל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

דווקא מדובר במוסך שהומלץ לי כאן בפורום.

הוא אמר לי שיעלה לי 350 שקל רק לבדוק איפה הנזילה, אחר כך מחיר התיקון יהיה בהתאם למה שצריך להחליף.

מה סדר גודל של בדיקה+תיקון דליפת גז מהמזגן?

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לתת לך הצעת מחיר מדויקת מכיוון שהנזילה יכלה להיות מהרבה מקומות ולכן מחיר התיקון משתנה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

מחפש מוסך באיזור רחובות נס ציונה רמלה או ראשון לציון

שאלתי כמה זה יכול לעלות כדי לקבל סדר גודל.

מה הטווח מחירים?

פורסם

אם הדליפה מהיחידה הפנימית (מאוד יכול להיות, כי הגז בורח לאט יחסית ),

התיקון מאוד יקר.

אולי זאת הסיבה להמלצתו של מזגניסט למלא גז כל שנה.

נגיד לדוגמה, אם תמלא ב 180 ש"ח פעם בשנה, רק אחרי 10 - 8 שנים תגיע למחיר התיקון.

אם תמלא ב 100 ש"ח - אחרי 15-18 שנים.

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם ככה המוסכניק צדק בדבריו.

אם רק בדיקה תעלה 350 שקלים לפי התיקון אז לא משתלם לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים במקרה הטוב כדי לתקן.

האם לגבי מה שהוא אמר לגבי אופן מילוי הגז הוא הגיוני?

הוא טען טענה מוזרה שיש 2 מצבים לחוסר גז ולכן החיוב עלול להשתנות:

אם אין בכלל גז הוא מחייב אותי ב 180 שקלים כי צריך לנקות את המערכת ולמלא מחדש הכל

אם יש מעט גז הוא רק מוסיף ומחייב 100 שקלים

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממש נגד כל ההמלצות האלה כי ברור לך שבשלב מסויים הבריחה רק תחריף ואז הגז לא יחזיק מעמד במערכת אפילו שבוע.

לתת טווח מחירים זה סתם מיותר, התקלה יכול להסציים בצינור מסכן שיעלה 500 ש"ח או בהחלפת מדחס/רדיאטור שיתקרב ל-2000 ש"ח.

אני ממליץ לך לפנות אל גיא ממוסך המרכז לבטיחות הרכב ברחוב הסדנא 1 ברחובות.

פורסם

אם מזגניסט יכול למלא לך גז עם חומר זרחני , כדי שבפעם הבאה, כאשר הגז יברח מהמערכת, יהיו סימנים ממקום הדליפה,

זאת אפשרות לעלות על התקלה.

האמת , אני לא מבין, מדוע עד עכשיו הוא לא עשה את הפעולה הזאת.

תפנה למוסך אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...