Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יחסית מאט בימרים דיזל בארץ, לכן אין הרבה סטטיסטיקה ויכולים להווצר קשיים להשיג חלקים (למשל חלקים מכניים מפירוק אין, שיפוץ לא כולם יודעים לעשות, חלפים חדשים עולים הרבה). אבל יש מוסכים שיודעים לטפל.

נהגתי קצת על 320D והיא נוסעת יפה, אם כי לא התלהבתי מסדרה 3 מבחינת נוחות נסיעה ומרווח - בפנים היא קטנה מידי בשבילי.

אלא אם כן אתה חייב דיזל ומוכן במקרה הצורך לשלם על חלפים ולהמתין כמה שבועות שיגיעו מחו"ל, לדעתי אם כבר סדרה 3 אז בנזין.

רוצה דיזל נפוץ וחסכוני? תמצא אוקטביה שמורה ידנית ותהנה ממנה - יופי של רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדוד שלי היתה 320D שנת 2003 (אם אני זוכר נכון) אשר שירתה אותו במשך שנתיים - שלוש, לא זכור לי בעיות או כניסה למוסך בגלל בעיות אמינות במנוע הדיזל.

בקשר לנסיעה, הרכב היה נוסע היטב ללא משהו יוצא דופן אך כמובן שהיה מרעיש יותר ממנוע בנזין.

הרכב היה נדיר במחוזותינו (דיזל) וקרה אפילו פעם אחת שהמתדלק התבלבל ורצה לתדלק 95.

• תוכן חדש...