Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה - עברתי ברמזור ירוק, רכב אחר נסע ברמזור אדום.

הנהג הודה, ויש לי גם עדים, ויש לי פרטים שלהם. בנוסף, יש לי את הפרטים שלו, מדובר ברכב חברה.

קודם כל, איפה הרכב?

אמבולנס פינה אותי לפני שבכלל הגיעה ניידת, סביר להניח שגרר של המשטרה לקח את הרכב. לאן אני מתקשר? 100 רגיל?

הבנתי שבאיזור המרכז גוררים למגרש של המשטרה ברחוב סלמה בת"א, זה נכון?

לגבי כל העניין של הביטוח, תיקון הרכב (אם זה בכלל אפשרי) וכו'

אני יודע שאני צריך לפנות לסוכנות ביטוח שאני מבוטח דרכה, האם אני צריך גם לפנות גם לקצין הרכב של החברה? לעוד גורמים?

בנוגע לנזקי גוף - אני תובע אזרחית את הנהג? את החברה? או שהביטוח שלי תובע את הביטוח של הנהג?

תודה מראש

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית תהיה בריא

נזקי גוף התביעה היא נגד ביטוח החובה שלך

נזקי רכוש יש לך מקיף? לא הבנתי רכב של מי הוא רכב חברה , שלך, של הרכב הפוגע?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב נגרר על ידי גרר אשר עובד עם המשטרה,

אך לא נגרר לתחנת המשטרה הקרובה, אלא למגרש של החברה.

אתה יכל להתקשר למוקד 100 ולבקש את המידע הרצוי מהמוקדן.

רק תציין בתחילת השיחה שלא מדובר בקריאה לעזרה ואתה מעוניין בעמדת המידע.

היכן התאונה התרחשה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברמת גן

אפשר בבקשה תשובות לשאר השאלות?

התקשרתי 100, הפנו אותי למספר, ששם פשוט לא עונים, גם לא מענה קולי.

התקשרתי למשטרת רמת גן - אמרו שאגף התנועה לא עובד היום, ולבוא לתחנה ביום ראשון.

הסברתי לו שאני לא יכול ללכת, לא ממש מעניין אותו.

עד כאן התשבוחות למשטרה

פורסם

שאלת היגיון בריא, אם אתה לא יכול ללכת איך אתה יכול לנהוג באוטו?

מניסיון עבר עם המשטרה, רק ביום ראשון יהיו לך תשובות (ביום שישי הם פשוט לא עובדים).

כפי שידידי היקר ישה רשם לך אתה צריך להפריד בין 2 ביטוחים שונים:

א) לגבי הנזק הרפואי אתה צריך לתבוע את הביטוח חובה שלך, חברת הביטוח כבר תדאג לדרוש את הכסף מהאשם בתאונה לאחר תום ההליכים אתך.

ב) לגבי נזק לרכוש, בתחנת המשטרה ביום ראשון יתנו לך את כל הפרטים של הנהג השני כולל חברת הביטוח שבה הרכב השני היה מבוטח.

תזמין שמאי שיעריך את הנזק שלך ותשלח לחברה (במידה והרכב לא היה מבוטח במקיף, ורוב רכבי החברה באמת לא מבוטחים במקיף) מכתב רשום שבו אתה דורש תשלום לפי הערכת שמאי. ישלמו? עשו לך את החיים קלים. לא ישלמו? תבע את הנהג בבית משפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התשובות

תשובת היגיון בריא - לפני התאונה יכולתי ללכת, עכשיו יש לי גבס כמעט עד הברך, אז אני יותר מדדה על רגל אחת מאשר הולך.

ומה בנוגע לעוגמת נפש?

פורסם

עוגמת נפש על מה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נזק גוף לא משנה מי אשם בתאונה בכלל , אתה דורש / תובע את ביטוח החובה שלך וחברת הביטוח שלך לא תובעת אף אחד.

נזק הרכוש - אחרי שתמצא את הרכב שלך , אם הוא במצב תיקון גרור למוסך שלך הזמן שמאי שלך , ועמוד בקשר עם הצד הפוגע , דרך סוכן הביטוח שלך או ישירות .

חברה גדולה יהיה לה קצין בטיחות .

ירצו לשלם מה טוב לא ירצו תצטרך לתבוע.

עוגמת נפש - תברך כי יצאת בחיים , במשפט תתבע , בד"כ מקבלים בסכומים לא משמעותיים.

כאב וסבל , על זה תקבל דרך הביטוח חובה שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושבת שאם תקיש במנוע החיפוש מילה כמו עורך דין,

התוצאות יהיו כמעט זהות והמלצות על עורכי דין מוכרים בתחום.

קח בחשבון שהמחירים בהתאם, ובנוסף לא תמיד בעל השם ייצג אותך במשפט,

אלא אחד מעובדיו.

ל'

• ספונסר פורום
פורסם
בקצרה - עברתי ברמזור ירוק, רכב אחר נסע ברמזור אדום.

הנהג הודה, ויש לי גם עדים, ויש לי פרטים שלהם. בנוסף, יש לי את הפרטים שלו, מדובר ברכב חברה.

קודם כל, איפה הרכב?

אמבולנס פינה אותי לפני שבכלל הגיעה ניידת, סביר להניח שגרר של המשטרה לקח את הרכב. לאן אני מתקשר? 100 רגיל?

הבנתי שבאיזור המרכז גוררים למגרש של המשטרה ברחוב סלמה בת"א, זה נכון?

לגבי כל העניין של הביטוח, תיקון הרכב (אם זה בכלל אפשרי) וכו'

אני יודע שאני צריך לפנות לסוכנות ביטוח שאני מבוטח דרכה, האם אני צריך גם לפנות גם לקצין הרכב של החברה? לעוד גורמים?

בנוגע לנזקי גוף - אני תובע אזרחית את הנהג? את החברה? או שהביטוח שלי תובע את הביטוח של הנהג?

תודה מראש

בוקר טוב .

אני מקווה שאתה מרגיש טוב ,

לעינין התאונה אם התאונה קרתה באיזור המרכז , לדעתי גרו את הרכב ע"י גרר שי לאחד ממגרשיו ,

לעינין התביעה יש מספר דברים שצריך לברר ליפני כן ,קודם כל אל תשחרר את הרכב מהמגרש לפני שאתה יודע מה לעשות איתו כוון ישחיבו אותך בתשלום אחרי 24 שעות .

צור איתי קשר טלפוני אעזור לך יותר .0546999223 אלי

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

קודם כל תהיה בריא.

קיבלת תשובות נכונות ברובן.

אני ממליץ לך בחום להתייעץ מייד עם עו"ד המתעסק בתחום הביטוח והנזיקין מאחר וישנם עניינים שדורשים בירור והסדרה כבר כעת על מנת שבשלבים מאוחרים יותר לא ייפגעו האינטרסים שלך.

למשל שאלה שחשוב לברר בהקדם בהקשר של הפגיעה הגופנית - נזקי הגוף, האם התאונה נחשבת גם כתאונת עבודה ?

בדרך כלל בתיקים של נזקי הגוף שכרו של העו"ד נקבע כאחוז מסכום הפיצויי שיקבל הנפגע ולכן אין כרגע עלויות מיוחדות וגבוהות שחלות עלייך כנפגע.

• תוכן חדש...