Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. לא הייתי בקשר איתם בזמן שהרכב נמכר לברזל, זה היה ממש כמה ימים אחרי התאונה, שכל יום נוסף עולה לי כסף. השיקול היה שגם ככה סכום המכירה לברזל יופחת מהמחיר שאני אקבל, אז מה זה משנה לי אם אני אקבל את זה מסוחר שקונה רכבים כאלה או מהביטוח?

הם לא מוכנים לשלם שקל בלי שאני אחתום על כתב ויתור.

זה מטופל כרגע דרך סוכנות הביטוח שלי. הם אומרים שאפשר להעביר את זה לטיפול של העו"ד שלהם (זה לא יעלה לי כלום).

אם אכן אותה חברת ליסינג לא מוכנה לשלם לי את מה שמגיע לי, האם עדיף להעביר לטיפול העו"ד או לתבוע לבד בתביעות קטנות?

תודה על העזרה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליצנים

ורק בכתב!!רשום עם אישור מסירה

דרוש לקבל את כל הסכום שמגיע לך או לחילופין את סכום שאינו שנוי במחלוקת תוך 10 ימים כאשר אתה מדגיש במכתב כי אין הדבר מהווה ויתור על יתרת הסכום !!

לא תקבל

דווח לנו על המתרחש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שיטת מצליח במיטבה.

הם בונים על כך שאתה לחוץ להיפגש עם הכסף ותוותר על כמה אלפי שקלים כדי לקבל צ'ק עכשיו ומייד.

אם הם היו חברת ביטוח אז הם היו כפופים לתקנות של המפקח על הביטוח שמורות במפורש על תשלום סכום שאינו שנוי במחלוקת ללא דרישה לכתב ויתור.

אבל הם לא חברת ביטוח ולכן הם יכולים לעשות לך את התרגיל של לא לשלם שקל בלי כתב וויתור.

לגבי טיפול העו"ד - צריך לברר:

1. האם באמת לא יעלה לך כלום

2. מה המשמעות מבחינת השליטה שלך על ההליך - האם אתה מאפשר לעוה"ד להתפשר בשימך? אם כן אז לא בטוח שזה לטובתך.

3. אם אפשר בשלב ראשון רק לבקש מעוה"ד שלהם שיוציא להם מכתב תקיף שאם הם לא משלמים את הסכום תוך 14 יום אז הם ייתבעו. מכתב כזה עם לוגו של משרד עורכי דין יכול לעשות את העבודה יותר טוב מסתם מכתב. אפשר גם לצרף טיוטת כתב תביעה אם רוצים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חברת הביטוח שלך תספק לך עו"ד בחינם הוא טוב לניסוח מכתב דרישה חריף , לניסוח כתב התביעה לבית משפט לתביעות קטנות , שם אין כניסה לעורכי דין אלא במקרים מיוחדים וזה לא המקרה כלומר אתה מופיע מול מישהו מחברת הליסינג!!

כל זה בתנאי שאתה יודע לדבר מול שופט בעברית פשוטה.

אם אתה לא , אז תן לעו"ד מטעם חברת הביטוח שיגיש את התביעה בבית דין רגיל בסדר דין מהיר!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה יעלה לי דמי בולים, רק אם תוגש תביעה בסופו של דבר (שכמובן, יוחזרו לי אם השופט יחליט)

העברתי את זה לעו"ד, שיוציא להם מכתב כמו שכתבת. נראה מה יתפתח.

תודה

פורסם

סליחה, אבל מה זה דמי בולים?

מס הבולים - בוטל מזמן.

אני מציע להתעקש שהעו"ד יוציא מכתב התראה.

לדעתי יש לו אינטרס לגרור את זה לבימ"ש כי אז הוא יכול גם לדרוש מהצד השני הוצאות משפט ולהרוויח מהסיפור כמה שקלים.

אם הוא רק יכתוב מכתב מאיים והצד השני יתקפל אז העו"ד לא ירוויח דבר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכוונה הייתה לאגרת בית משפט.

לא אכפת לי שזה יקח עוד כמה חודשים. בכל מקרה, הם יכולים לסגת כשהם יקבלו את כתב התביעה, זה נראה לי יותר מאיים ממכתב התראה.

פורסם

לא

מכתב התראה ואז כתב תביעה ככה השופט לא ישאל אותך בעיניים תמימות למה ישר לבית המשפט בחור.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

השופט לא יוכל לטעון לחוסר תום לב, מכיוון שנעשתה פניה בכתב, על מנת לסגור את הסיפור הזה מחוץ לכותלי בית המשפט וכתגובה קיבלתי הצעה כספית מעליבה. אומנם הפניה לא נעשתה ע"י עו"ד, אבל שוב - אי אפשר לטעון לחוסר תום לב.

בכל מקרה, מעניין אם בשביל כ-3.5 אלף ש"ח, חברת הליסינג הארורה הזאת תרצה לבוא לבית משפט.

פורסם

נדמה לי שהעו"ד שלך רוצה לקחת גם פרנסה ויתבע בבית משפט השלום ולא בבית משפט לתביעות קטנות ששם הוא מנוע לתבוע.

תגיד לו שישה מבקש מכתב התראה חריף ותשלום תוך 14 יום .

יש לו את זה בקובץ רק שלא ישכח לשנות את השמות והסכומים .

ראיתי לא פעם ולא פעמיים ששופט לא אהב את זה שלא נכתב מכתב התראה ( וכאשר שופט לא אוהב זה משתקף בפסק הדין )

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...