Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב חדש לאמא, רכב קטן (לאו דווקא מיני). הדגשים הם בטיחות לנוסע מקדימה וחסכון בדלק.

כרגע הכיוון הוא polo TSI אשמח לשמוע אם יש המלצות אחרות.

התקציב הוא 100 אלף +- ניתן לעלות לאיזה ה130 אם זה באמת שווה את זה.

תודה לכולם.

פורסם

אם אלה הדרישות אז גם טויוטה יאריס החדשה יכולה להתאים.

מציע לבדוק גם את הונדה ג'אז ההיברידית שתהיה מרווחת יותר מהיאריס והפולו וגם חסכונית יותר תודות ליחידת הכוח ההיברידית, בקרוב אמורה להגיע גם היאריס ההיברידית, שווה לבדוק בסוכנויות.

בהצלחה.

פורסם

תודה על ההצעות, אנחנו בעלים מרוצים של הונדה סיוויק היבריד כבר שש שנים ולכן הרעיון של ג'אז אכן מפתה מאוד!

אני רואה שהמחיר שלה באיזור ה117 אלף שנשמע לי קצת יקר לאוטו אבל שווה בדיקה, איך היא נחשבת מבחינה בטיחותית?

מעניין בהקשר ליאריס, ידוע לך מתי הדגם ההיברדי אמור להגיע לישראל? ואיך צריכת הדלק של הדגם הלא היברידי?

פורסם

המחירים בהונדה תמיד גבוהים אבל מדיניות ההנחות שלהם דיי ידועה ואולי כבעלים של הונדה תוכלו לקבל מחיר טוב יותר או לפחות אבזור נוסף, מדובר במיקרוואן ולכן קשה מעט להשוות אותו ליאריס, הוא יותר מקביל לספייס וורסו ולקיה סול למשל ולכן אולי המחיר גבוה יותר וקרוב יותר למיקרוואנים.

לג'אז יש 5 כוכבים במבחן הריסוק ו-6 כריות אויר, לדעתי הדגם ההיברידי הוא הכי אטרקטיבי.

לפי מה שהבנתי היאריס ההיברידית אמורה להגיע אחרי אמצע השנה, כדאי להגיע לסוכנות ולהתעניין, אני רואה לאחרונה יותר יותר אוריס היברידיות על הכביש אז אולי גם היאריס מתקרבת. עם צריכת הדלק של היאריס הרגילה אין לי ניסיון, לא יצא לי לנהוג ברכב.

פורסם

תודה על העזרה, כרגע נראה לי שעדיין הפולו TSI בעדיפות אבל אני בהחלט אברר באיזה מחיר ניתן להשיג את הג'אז ההיברידית.

היאריס הרגילה גם נראית מעניינת, בביקורות שקראתי עולה שהיא קצת פחות נוחה לנהיגה, צריך לבצע מבחן נסיעה בשביל לבדוק את זה.

שוב תודה.

פורסם

הייתי שמח לשמוע למה הפולו נמצאת בעדיפות עוד לפני שבדקת בעצמך את הג'אז או היאריס, "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים".

פורסם

כמו שאמרתי, הדגש הוא על כרגע, לפי קריאה באינטרנט, בפולו יצא לנסוע לא מעט (יש לחבר טוב) ולפי הביקורות שקראתי באינטרנט היאריס לא הכי נוחה לנהיגה, והג'אז נראת יקרה יותר ממה שהיא שווה אולי אבל כמו שאמרתי אני אלך לסוכנות לנסות לראות מה המחיר שניתן להשיג.

אני לא סגור על הפולו, לא סתם פתחתי פה שרשור :-D

• תוכן חדש...