Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בקרוב מעוניין למכור רכב שנת 2005.

סוג הרכב הרכב לא כזה נפוץ אך יובא לארץ עם תיבת הילוכים ידנית בשנים אלו ביחידות בודדות, אם בכלל.

שאלתי היא, האם ניתן למכור את הרכב מסכום שאני מחליט ולא ללכת לפי מחירון כלשהו או שיש איזה חוק או הסכם כזה או אחר שמחייב אותי ללכת לפי מסמך כל שהוא ולקבוע על פיו את מחיר הרכב?

יש ירידת ערך מזערית של כ-3% עקב כך שמישהו נכנס בי מאחור והוחלף "גשר אחורי" קילומטרז' יחסית גבוה (165000) יד ראשונה.

אשמח אם תוכלו להבהיר לי האם אוכל ללכת לפי מחיר שארצה אך ריאלי בהתחשב בנתונים.

תודה מראש!!

פורסם

פרסם במליון.. אולי תמכור :)

ועכשיו ברצינות.

מחירון הוא לצורך הערכה בלבד, אין חוק מחירון ואין חובת מחירון.

אתה יכול לפרסם באיזה מחיר שבא לך.

קח בחשבון את כל הפרמטרים שנראים לך ותקווה לטוב. :)

פורסם

במידת האפשר, בדוק כמה דורשים במודעות מכירות, על רכב דומה (במידה ויש בכלל כאילו עם גיר ידני המוצעות למכירה). זה יכול לתת לך כוון כלשהו (אם כי בלתי מחייב).

יעזור גם אולי אם תוכל לציין כאן מה סוג הרכב ושנת ייצורו.

כ"כ - פרסום מכירה בפורומים של חובבי רכב (כמו הפורום הזה למשל) - יכול להעלות את הסיכויים שמישהו יחפש רכב "נדיר" כמו שלך ויהיה מוכן אולי לשלם לך מחיר הוגן.

כעיקרון, תוכל לדרוש כל סכום שתרצה ושנראה לך, אין מגבלה כלשהי (אולם זה ישפיע כמובן על הסיכויים למכור).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זה לא מזארטי קוודרופורטה, אז כניראה אי אפשר לדרוש תוספת מחיר על גיר ידני. :)

על איזה רכב מדובר? אני חושב שצריך לבדוק בכמה מוכרים רכבים כאלו עם גיר אוטומטי. יותר מזה אפילו להתקשר למוכרים ולהתמקח - ליראות בכמה הם מוכנים למכור. נניח מחירון 40K, אתה רואה מישהו דורש 35K, תגידו לו שרכב כמו שלו אבל יותא מאובזר נמכר ב30K. האם הוא מוכן למכור לך ב27K? :D

בסופו של דבר עד כמה אתה רוצה למכור ולפי כך תחליט מה המחיר. אל תשכח שהרכב עבר תאונה ויש לו קילומטרז' גבוה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם זה לא מזארטי קוודרופורטה, אז כניראה אי אפשר לדרוש תוספת מחיר על גיר ידני. :)

quote]

דווקא למיצובישי סופר לנסר ידני יש מחיר שוק גבוה יותר מאחת אוטומטית,וזה בגלל תוספות שאין באוטומט.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

איזה תוספות?

גיר שממשיך לעבוד גם אחרי 80000 ק"מ?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא,אני מדבר על כל השיפורים שעושים להם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

נוסעת ב RUNX אוטומטית, רק כי אין להשיג ידניות , ומאוד רציתי את האוטו הזה.

הייתי מוכנה לשלם קצת יותר כדי להשיג ידנית, אם הייתי מוצאת כזאת.

פורסם

מחירון זה פיקציה, מחיר הרכב = כמה שתקבל עליו

בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...