Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוחות חניה לעיריית ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שילמתי לעיריית ת"א את כל דוחות החניה שלי

הסכום 6500 ש"ח

הדוחות הם משנת 2002 ועד היום.

למרות תחנוניי לא היו מוכנים להוריד לי שקל אפילו כאשר כתבתי מכתב לתובע שלהם הוא לא היה מוכן.

שילמתי כי הייתי חייב.

ביקשתי שאת הסרוב של התובע ישלחו לי כי אני רוצה לדעת את השם שלו.

הסיבה היא (מנסיון אישי) אנחנו חיים במדינה קטנה מאד ותמיד בסוף נפגשים.

אז אם זה יקרה אני רוצה להיות מוכן שאוכל להחזיר לו מנה אחת אפיים כמובן שהכל באופן חוקי.

המסקנה היא:

תתרחקו מתל אביב היא עיר חרא.

פורסם

דווקא המסקנה המתבקשת היא - אל תחכה 10 שנים כדי לשלם דוחות חניה.

זה ותחנה כחוק - כדי שלא תקבל את הדוחות מלכתחילה.

פורסם

לכן לת"א מגיעים בתחבורה ציבורית, קטנוע,

או לחליפין חונים בחניה מסודרת שמשלמים עליה.

כך נמנעים מגרירה, קנסות, ותשלום על פיגורי קנסות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אילו היית סלבריטי, או שהחוב היה מגיע לעשרות אלפי שקלים, היו עושים איתך עיסקה.

התובע של עיריית תל אביב לא חייב לך דבר.

התקווה שלך כי תוכל להיפרע ממנו אישית בעתיד היא לא בוגרת.

תל אביב לא חרא של עיר - התחבורה והחנייה בה אמנם זוועתיות.

במצב הנוכחי ועד שימצא פיתרון לתחבורה הציבורית, החנייה בחניונים מוסדרים היא הפתרון המשתלם לאורך זמן.

פורסם

יסלח לי כבודו אבל אני באמת לא מבין על מה אתה מתרעם?

על זה שחנית שלא כחוק או על זה שרדפו אחריך 10 שנים כדי לשם את הקנסות?

כמי שגדל בתל אביב וגר בה עד עצם היום הזה, אוכל רק לחזק ולומר שהעיר היא זוועתית מבחינת החנייה.

העירייה מצידה, קופצת על המציאה ועל כל אותם אנשים שבטיפשות ניכנסים עם רכבים פרטיים לתוך העיר.

צריך להבין, בתל אביב, כולל חניונים בתשלום אין מספיק מקומות להכיל את מספר המכוניות הנכנסות אליה כל בוקר.

ככה עשו את נמל תל אביב, שיפצו את אבן גבירול, מתחם התחנה והרשימה עוד ארוכה.

לא מקבל את כל הטענות שאין תחבורה ציבורית הולמת בעיר.

ישנו חניון רידינג בחינם, יש תל - אופן יש הסדרי כרטיסים בתחבורה הציבורית למשך שעה וחצי במחיר כרטיס אחד.

אז נכון, זה לא נוח כמו באוטו הפרטי עם המזגן והמוסיקה אבל גם מנת פאלפל ברחוב לא עולה כמו סטייק טרטר, מי שרוצה שישלם.

כל זה ועוד לא הזכרתי את העבודה שאין מס גודש בכניסה לתל אביב בניגוד לרוב ערי הכרך המערביות.

לא יודע אם זה לטובה או רעה אבל אני בטוח שמישהו ממש מרוויח מזה וזה בטוח לא בעלי המכוניות.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אני מודה לכולם על התגובות:

1. אני לא חושב ש"סגירת החשבון" העתידית שלי עם התובע היא ילדותית נכון שאני לא בסדר אבל זה לא אומר שלא ניתן להיתחשב בי כי אם הייתי מישהו יותר מוכר או היו לי קשרים בעירייה אז זה היה נראה אחרת אז כן אם תהיה לי הזדמנות אני"אסגור חשבון" ושוב אני מדגיש באופן חוקי לחלוטין ואני אזכיר לו את הנושא.

2. גם אני הייתי עד לא מזמן תושב ת"א והיו לי 2 עסקים פרטיים בת"א היאוש והבירוקרטיה שצריך לעבור כדי להזיז דברים גרם לי לעזוב שילמתי את כל מה שביקשו ממני ויותר (לאנשים שיזיזו דברים) ועדיין החומה הבצורה של אטימות שברה אותי.

3.לגבי היטל גודש חכו ברגע שזה יהיה ריווחי מספיק זה יגיע

4. בעיות חניה וחניונים -אני לא מבין ברמת תכנון איך מתכננים עיר למיליון אנשים עם מקום חניה לעשר מכוניות

ואל תגידו לי חניונים נראה אתכם מגיעים בשבע בערב הביתה מהעבודה וחונים חצי קילומטר מהבית ועוד בתשלום.

פורסם

מסכים שתל אביב היא חרא של עיר מבחינת תחבורה וחנייה, אבל אל תתבכיין אם אתה חונה באופן לא מסודר ומקבל קנסות.

זה שהעירייה אולי עושה הנחות לסלבס זה גרוע בפני עצמו, אבל זה לא אומר שהם חייבים להתחשב בך גם.

למה חיכית 10 שנים לשלם ולמה לא למדת את הלקח אחרי שנה שנתיים??

פורסם

איזה חשבון יש לך לסגור בדיוק?

התובע דרש ממך לשלם את החובות שלך.

מה תזכיר לו? שהוא הולך לפי החוק ודורש ממך לשלם את חובך? באמת לא בסדר הוא.

אני לא רואה כאן חשבון פתוח וטוען שאין לך להלין אלא על עצמך.

בכל מקרה בהצלחה בסגירות החשבונות. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי :

כישראלי כאשר אני נדרש לשלם עבור טעות שביצעתי אני מבקש הנחה ואני מניח שכולכם כמוני (אולי לא).

באם ויום אחד התובע יעשה טעות (הוא בן אדם כמוני וכמוכם) ויתצטרך לשלם עבורה ואני זה שיתן את הדעה אם לתת את ההנחה (לא רק ברמה הכספית) אז אני אזכיר לו (ואני חושב שמותר לי) שהמצב היה הפוך הוא לא התחשב בי.

למה אני כותב את זה כי יצא לי כבר שהמקרה קרה והמצב נוצר שפעם הייתי בצד המשלם ופעם בצד ה"משתלם".

אין לי שום דבר אישי נגד התובע ואני בטוח שהוא עושה את עבודתו אבל לפי דעתי הוא יכל לתת הנחה.

נכון הזנחתי את הדוחות ואני לא מאשים אף אחד חוץ מעצמי אבל עדיין אני חושב שת"א היא לא עיר "ידידותית למשתמש"

אני חושב ונראה לי גם אולי יכול להוכיח שיש דברים "מסריחים" שיכלו לעבוד גם לטובתי אבל זה לא חשוב עכשיו.

פורסם

יופי, עוד קומבינטור. אם תעמוד למשפט על עבירה פלילית שביצעת ותורשע, האם נראה לך ששופט חייב להמתיק לך את העונש הקבוע בחוק בנסיבות העבירה שלך? ואם תתקל בסירוב האם יתעורר בך יצר נקמה?

מה נראה לך? תחשוב לרגע בצורה בוגרת. אני מקבל קנס והולך לשלם אותו בדואר. אין הנחות. אתה מחכה עשר שנים וצובר ריבית,למה שאתה תקבל הנחה? רגע אולי מגיעה לך הנחה על הקנס מעצם העובדה שחיכית עשר שנים? הריבית עצמה היא כקנס על האיחור בתשלום ודינה בדיוק כמו קנס על חניה. חובה עליך לשלם.

אם כולם היו יחידי סגולה כמוך שדורשים הנחה בקנסות אני לא רוצה לחשוב היכן היינו נמצאים. ״למזלנו״ אתם עדיין מיעוט.

פורסם

motimv,

בלי לפגוע בכבודך, אם הייתה לך החוצפה לחנות שלא כחוק אז תעמוד בזה כמו גבר, התובע לא מתחשב בך כמו שאתה לא התחשבת בהולכי הרגל כשהחנית על המדרכה ומנעת מהם לעבור, או כשהחנית באדום לבן וחסמת נתיב תנועה.

פורסם

אותי מעניין, אם תוכל לומר לנו, מה עלות הקנסות המקורית שקיבלת ?

(אני מניח שהסכום שצויין הוא אחרי ריבית פיגורים, כפלי קנס, ושאר מרעין בישין).

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי, נראה לי שזו הנקודה. הפעולות שהעירייה מבצעת על מנת לגבות את החוב עולות פעמים רבות יותר מהחוב עצמו לעיתים אף במכפלות של 10. לפני כשנה אם אני לא טועה המחוקק קבע כמה מותר לגבות למשל עבור מכתב מעורך דין המבקש להסדיר את החוב. עד אז לא היה חוק וכל עו"ד היה גובה כמה שרצה. כמובן ששכר הטירחה של העו"ד הצתרף לחוב.

ריבית הפיגורים לא צריכה להיות מוגזמת

כפל קנס לעומת זאת אייננו חיוב מוגזם לדעתי

לדעתי אם ורק אם מרבית או חלק גדול מהחוב היא בגין חיובים מסוג ריבות ושכ"ט אזי יש מקום לבקש ואף לקבל הנחה, כי באמת זה מקובל מאוד. לעומת זאת אם רובו של החוב הוא קנסות וכפלי קנסות, אין מקום להנחות.

• תוכן חדש...