Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוחות חניה לעיריית ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

motimv,

האמפטיה שיש לי כלפי כל מחפשי החנייה בתל אביב , ואתה בכללם, אבדה לי לפתע כאשר הפכת את הנושא לנקמנות אישית כלפי אדם שביצע את תפקידו. אתה יכול להמשיך ו"לחכות לו בפינה" עד בוא המשיח, ללא ברכתי.

כמי שנאבק עד חורמה בעירייה אחרת אשר ניסתה לגבות ממני קנסות שלא כדין, אני מכיר היטב את חוקי ההתיישנות ואת ההצמדות, הקנסות ודמי הטיפול אשר מנסים לגבות מן החייב. מדבריך אני מבין שלא הייתה לך עילה חוקית להימנע מתשלום הקנסות במשך כל השנים, אך למרות זאת ציפית שהעירייה תתיאש ותוותר. עיריית תל אביב עשתה בעבר "מבצעים" של הסדרי תשלום מקילים והנחות של עשרות אחוזים על חובות בגין קנסות חנייה.

ariel_nir,

אם נתקלת בנסיון לגבות קנס, הצמדה או דמי טיפול שאינם חוקיים, יש אפשרות להגיש תלונה נגד הרשות במשרד מבקר המדינה. הופתעתי לגדות שהבדיקה שלהם היא עניינית. גם אם איננה זריזה ואין למשרד "שיניים" חוקיות - גם פקידי עירייה לא שמחים להמצא תחת ביקורתם.

פורסם

מי שצובר דוחות בסכום כזה הוא, וסליחה על המילה, טיפש. הרבה יותר זול והגיוני לחנות בתשלום בין אם מדובר בחניון או בתו רגיל ממדחן. פותח השרשור, אם היה חכם, היה מבין את זה הרבה לפני שהגיע לסכום עסיסי בדוחות. לגבי הטיפ להתרחק מתל- אביב, אני גם לא מת על העיר הזו בכל הקשור לחניה וצפיפות, אבל מעולם לא קיבלתי שם דוח, וזה רק כי אני מעדיף לשלם אבל להסתובב בראש שקט.

פורסם

כמה טיפוסי למדינת ישראל.. ולעיריית תל אביב כפרט! קודם למגר את כל מקומות החניה האפשריים בעיר ואחר כך לשסות את הפקחים ככלבי תקיפה על האזרחים שמעיזים לחנות את רכבם למספר דקות!!!

פורסם

לא רק בתל אביב, גם בערים נוספות.

אפילו הערים הרחוקות יותר מהמרכז התחילו לאמץ את השיטה,

במקומות בהם יש "אטרקיצה", כגון קניון/ מרכז קניות/שוק/ שירותי עירייה,

הציבו מדחנים וחניות מסודרות.

אמנם טרם נגררים רכבים, אבל דוחות מודבקים לשמשת הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש סיכוי שבין הדוחות ישנם גם כאלו על אדום לבן ובמקומות המפריעים למדתמשים בדרך? אם כן אני מודה לפקחי העירייה ומקווה לראות את המהלכים האלה מיושמים גם אצלי בעיר, שכן, לפעמים אנשים שמים את המכוניות שלהם בכאלה מקומות שאי אפשר אלא לשאול ״מה זה? אני אפילו לא...״ ולהמשיך בדרך :|

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...