Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי 2 מגברים, לפני שבוע הסאבוופר ישב על מגבר A, והוא היה מכוון מצויין.

עכשיו הוא יושב על מגבר B ואני לא ממש מרוצה מההיצע שלו.

אני לא בטוח בכיוון ואני מתקשה לקפל את הכיסא כי הידית נשברה, אז תהיתי אולי אחזיר אותו למגבר A כרגע, עד שיהיה לי פתרון אחד למגבר B.

אני לא ביצעתי את ההעברה ולכן אני לא יודע מה צריך להעביר ולאיפה לחבר. תוכלו לעזור לי? :?

JL Audio

פורסם

קודם כל יש פה 50-60 מדריכים על כל דבר שאתה רק רוצה, רק צריך להריץ חיפוש.

דבר שני אם אתה מבקש עזרה לגבי רכיב מסויים ברכב שלך, תמונות על המצב המודבר יכולות להקל המון ולמקד את התשובה על מנת לעזור לך.

בגדול, אם שני המגברים מחוברים למתח זה רק להעביר את החיווט של הסאב ממגבר A למגבר B , אתה רק צריך מברג פיליפס ו 2 דקות פנויות

פורסם

תנתק את ה RCA של הסאב ממגבר B ותחבר אותו למגבר A לכניסה הפנויה

(ניחוש פרוע אבל הכניסה הפנויה תהיה ה rear speakers).

לגבי החיווט של הסאב עצמו למגבר אני מניח שהוא היה מחובר כ-bridged למגבר השני, מסומן לך על המגבר לאיזה פלוס ולאיזה מינוס נדרש לחבר, במקרה שלך זה שני הקיצוניים.

פורסם
תנתק את ה RCA של הסאב ממגבר B ותחבר אותו למגבר A לכניסה הפנויה

(ניחוש פרוע אבל הכניסה הפנויה תהיה ה rear speakers).

לגבי החיווט של הסאב עצמו למגבר אני מניח שהוא היה מחובר כ-bridged למגבר השני, מסומן לך על המגבר לאיזה פלוס ולאיזה מינוס נדרש לחבר, במקרה שלך זה שני הקיצוניים.

אבל אני לא יודע איזה RCA הוא של המגבר... :|

JL Audio

פורסם
לא בריא לשחק עם הכבלי RCA כשהמערכת דולקת ועובדת.

יש לך אלטרנטיבה אחרת? קלה באותה מידה פחות או יותר?

וחוץ מזה, אפשר לשאול למה? :|

JL Audio

פורסם

פשוט תכבה את המערכת ותנתק זוג אחד ותפעיל,אם זה לא הRCA הנכון שוב תכבה ותנתק זוג אחר של RCA,זה יכול לקרות גג 3 פעמים עד שתמצא,עדיף.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם
פשוט תכבה את המערכת ותנתק זוג אחד ותפעיל,אם זה לא הRCA הנכון שוב תכבה ותנתק זוג אחר של RCA,זה יכול לקרות גג 3 פעמים עד שתמצא,עדיף.

בהצלחה.

אוקיי, תודה!

אבל שוב, אני רוצה להרחיב את הידע שלי, ולכן ארצה לדעת למה לא כדאי לשחק עם RCA כשהמערכת פועלת? :|

JL Audio

פורסם

כשמנתקים תוך כדי שהמערכת פועלת אתה יכול לפגוע במגבר או ליתר דיוק בכניסה של המגבר .

יש סיכוי שתכניס למגבר שלך רעשים שאתה לא רוצה שיופיעו בעקבות זה.

בקצרה :)

Scan Speak

פורסם
כשמנתקים תוך כדי שהמערכת פועלת אתה יכול לפגוע במגבר או ליתר דיוק בכניסה של המגבר .

יש סיכוי שתכניס למגבר שלך רעשים שאתה לא רוצה שיופיעו בעקבות זה.

בקצרה :)

תודה רבה! :-P

JL Audio

• תוכן חדש...