Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי נזילת מים מהדלת של הנהג כאשר אני שוטף את הרכב,

אחרי ביקור במוסך נאמר לי כי או הגומיה או הדלת הן הגורמות לנזילה.

ע"פ איך שנראה בעין, הדלת סגורה כמו שצריך אך יכול להיות שאני טועה מכיוון שאינני מבין בנושא, אני רק יודע שכאשר אני שוטף את הרכב - אני שוטף את עצמי. (הרכב הוא איביזה 08, ולא, הנזילה היא לא מהסאנרוף).

בכל אופן,

אשמח לדעת היכן אני יכול לטפל בדבר? בין אם הבעיה היא בגומיה או בדלת עצמה? (אשמח אם תוכלו להמליץ על מקומות באיזור המרכז)

תודה רבה חברים.

8)

פורסם

תיסתכל על הגומיות אם הם במצב סביר הבעיה מהדלת , קח חתיכת עץ קטנה תניח באזור המנעול

ותילחץ בחלק העליון של הדלת זה יפתור לך את הבעיה .

פורסם

תודה רבה על התגובות,

עזרה, בדקתי כבר במוסך את כל נושא הניקוזים, וזו לא הבעיה.

מבחינת גומיות, ניסיתי במס' מוסכים אך נאמר לי כי אינם מתעסקים עם הגומיות, ונראה שהגומיות במצב בסדר גמור (למרות שאינני יודע להבחין, רק יודע שהמים נכנסים מהגומיה למעלה בצורה כלשהי).

היכן ניתן להחליף גומיות \ לתקן את הדלת ?

תודה רבה והמשך יום טוב

פורסם
תודה רבה על התגובות,

מבחינת גומיות, ניסיתי במס' מוסכים אך נאמר לי כי אינם מתעסקים עם הגומיות, ונראה שהגומיות במצב בסדר גמור (למרות שאינני יודע להבחין, רק יודע שהמים נכנסים מהגומיה למעלה בצורה כלשהי).

תודה רבה והמשך יום טוב

אם אתה לא מוצא מקום שמוכן לטפל בזה האופציה האחרונה היא ללכת לצ'מפיון אבל זה יעלה לך, והרבה... למה שלא תזמין מחו"ל סט חדש של גומיות מקוריות וזהו?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

כי אני לא בטוח ב-100 אחוז שהנזילה אכן נובעת מהגומי ולא מהדלת עצמה..

אין לי מושג איך לבודד את התקלה, חשבתי קודם כל ללכת על "חיזוק דלת", לכן שאלתי היכן מטפלים בדבר כזה (?)

Don't Shoot, בנוגע להזמנה של הגומיות, במידה והנזילה היא משם, מהיכן ניתן להזמין במחיר שפוי?

תודה.

פורסם

שלום רב,

ממליץ לבדוק את הגומייה של החלון, לרוב זו התקלה הנפוצה ולא הגומיות של הדלת ולא הקדר.

מקווה שעזרנו, המשך נסיעה בטוחה

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה על התגובות,

תודה רבה והמשך יום טוב

לגבי חלקים אתה מוזמן לחפש בזירת החלפים.

קצת קשה לעזור לך בשלט רחוק, אם תציין מאיפה אתה אני אוכל להפנות אותך למוסך שכן יסכים לסייע לך בתיקון.

פורסם
כי אני לא בטוח ב-100 אחוז שהנזילה אכן נובעת מהגומי ולא מהדלת עצמה..

אין לי מושג איך לבודד את התקלה, חשבתי קודם כל ללכת על "חיזוק דלת", לכן שאלתי היכן מטפלים בדבר כזה (?)

Don't Shoot, בנוגע להזמנה של הגומיות, במידה והנזילה היא משם, מהיכן ניתן להזמין במחיר שפוי?

תודה.

אם אתה לא מוצא בארץ במחירים נורמליים יש מלא אתרים של סיאט שמוכרים חלפים מקוריים ברשת... פשוט תחפש בגוגל.

אני תמיד מזמין מ http://www.seataccessories.co.uk/

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שמע אני אישית הייתי לוקח כוס מים ומתחיל לשפוך על הגומיות (כשהדלת סגורה), ורואה מאיזה נקודה יש נזילה, הכי פשוט לא?

כשתראה מאיזה נקודה תדע להבחין מה הבעיה.

JL Audio

פורסם

ניסיתי לשפוך מס' פעמים (אפילו עם מוסכניק) ולא הצליחו להבין מהיכן באה הנזילה, לכן המליצו לבדוק את הדלת ואת הגומיות.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן מוסך רון הוא אחת מהכתובות המומלצות לבעלי VAG אבל עוד מוסכניקים שעובדים מכל הלב (בתקלה כזו צריך הרבה סבלנות ורצון לעזור כפי ששמת לב) הם מוסך שאפט.

תעבור שם בהזדמנות, תפנה אל ניצן/דודי ותגיד להם שאתה מהפורום ותספר להם את השתלשלות העיניינים ואני בטוח שתצא מרוצה.

• תוכן חדש...