Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמחיש לך. בעבר היה סיפור(לא זוכר פרטים מסויימים) שאיזה אידיוט נכנס באוטובוס אגד(בצבע ירוק).

הוא תבע את אגד על על שהצבע הירוק אינו מספיק בולט ומשתלב עם הצמחיה שמסביב:shock:

יכול להיות שאני מסלף אבל זה המקרה פחות או יותר.

צבע אדום\צהוב הוא בולט לעין. מעין צבע אזהרה שגורם לנהגים אחרים לשים יותר לב לזה שאתה נמצא שמה.

... וזאת הסיבה שאגד עברו מאדום לבן (ואחר כך סגול וגוון שמנת) לירוק מגעיל. כנראה הניראות כבר לא שיקול עבורם.

בינינו - אדום לוהט נראה טוב מאוד על הרבה מכוניות, בלי קשר לכמה עולה הביטוח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חברות הביטוח מכינות ״פרופיל״ סיכון לכל רכב (וגם לסוגי נהגים).

הרזולוציה אליהן החברות ביטוח מגיעות משתנה מחברה לחברה ויש חברות שמכניסות גם את צבע הרכב בתור פקטור לרגרסיה.

אחד הממצאים הכללים אליו הגיעה אחת מחברות ביטוח (לי ידוע על ביטוח ישיר, אבל יתכן ועוד כמה), הוא כי צבעי רכב אדום וצהוב מלמדים על פרופיל של נהג ״אלים״.

אבל אין כ״כ מה להתרגש, ההבדל בפרמיה הוא של כמה מאות בודדות של שקלים ולא יותר מזה.

פורסם

בגלל ביטוח שיקר ב200 ש"ח אדם שרוצה להנות מרכב אדום/צהוב יוותר על זה? לא נראה לי!

יש מכוניות (אפילו פשוטות) שאדום מתלבש עליהם יפה, אישית, הייתי מעדיף JEEP CJ באדום,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...