Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שגם אני שמעתי על זה משהו,

ומסטטיסטיקה של חברות ביטוח יוצא שצבע אדום משום מה הכי מעורב בתאונות. (מישהו אמר שיש המון מכוניות ספורט בצבע אדום וחצי מהאנשים שהם בעלי מכוניות ספורט לא יודעים לנהוג עליהן אולי? :roll:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מישהו אמר לי אתמול שביטוח מקיף לרכב אדום יקר יותר מצבע אחר. האם זה נכון?

רק אם הוא אדום בהיר, אדום כהה משלם כמו ירוק.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
תמיד חשבתי שרכב בצבע צהוב\אדום הוא בולט יותר ולכן בטיחותי יותר.

לא הבנתי את הקשר...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש חברות בודדות שגובות יותר על צבעים "לא שגרתיים" (מי מחליט מה לא שגרתי, אני אתן לך לנחש)

אבל ההפרש במחיר לרוב הינו הפרש זעום (כ-200 ש"ח לשנה) יחסית.

ה"היגיון" מאחורי ההחלטה הזו הוא בכך שבמקרה של תאונה ותיקון, צבע כזה כביכול יגרור עלות גדולה יותר עקב הצבע ה"נדיר".

פורסם
יש חברות בודדות שגובות יותר על צבעים "לא שגרתיים" (מי מחליט מה לא שגרתי, אני אתן לך לנחש)

אבל ההפרש במחיר לרוב הינו הפרש זעום (כ-200 ש"ח לשנה) יחסית.

ה"היגיון" מאחורי ההחלטה הזו הוא בכך שבמקרה של תאונה ותיקון, צבע כזה כביכול יגרור עלות גדולה יותר עקב הצבע ה"נדיר".

על זה עוד לא שמעתי...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יכול להיות.

חברת ביטוח יכולה, לפי שיקולה העיסקי, לשקלל כל פרט הקשור לרכב (וגם לנהג/ים) ולקבוע לגביו מרכיב עלות בפרמיה.

כמו שיש עלות ביטח שונה לאותו רכב לפי מקום המגורים, אפשר לקבוע עלות שונה לפי הצבע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בעבר היו לי שני רכבים זהים, אחד אדום ואחד לבן, שניהם על שמי.

בוטחו ב-AIG. הפרמיה של הרכב האדום היתה יותר יקרה מהסיבה שסטטיסטית הוא מעורב יותר בתאונות דרכים.

הביטוח מורכב (לפחות אז היה) מפרמטרים רבים, בינהם האם הרכב נעול מאחורי שער בלילה, סביבה גאוגרפית, גילאי נהגים עיקריים, הסטוריית הנהג עצמו, ובין השאר גם צבעו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בעבר היו לי שני רכבים זהים, אחד אדום ואחד לבן, שניהם על שמי.

בוטחו ב-AIG. הפרמיה של הרכב האדום היתה יותר יקרה מהסיבה שסטטיסטית הוא מעורב יותר בתאונות דרכים.

בארץ לא.

שכחתי לציין שזה דווקא כן היה בארץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא הבנתי את הקשר...

אמחיש לך. בעבר היה סיפור(לא זוכר פרטים מסויימים) שאיזה אידיוט נכנס באוטובוס אגד(בצבע ירוק).

הוא תבע את אגד על על שהצבע הירוק אינו מספיק בולט ומשתלב עם הצמחיה שמסביב:shock:

יכול להיות שאני מסלף אבל זה המקרה פחות או יותר.

צבע אדום\צהוב הוא בולט לעין. מעין צבע אזהרה שגורם לנהגים אחרים לשים יותר לב לזה שאתה נמצא שמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...