Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנגד הכבש בעור זאב שלי

זה אותם הפיאטים של הערסים שחושבים שאם יש להם צביעה יפה מגנזיום וספוילר אז יש להם מכונית ספורט,

גועל נפש:

puu9bgwet80ej3vldx8p.jpg

אני חושב שבמקרה הזה אתה טועה. הפיאט הזאת זה HGT והיא ספורטיבית. ולפי קורה עם שעונים שיש לו, כניראה היא גם גודשת לא רע בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאב בעור כבש -אני תמיד פינטזתי כשוהצאתי רישיון על הוולו 850 טורבו שנת 1995 ,השנה הראשונה שוולו יצרה משהו שלא ממש מתאים לה,ב1995 כשאמרת וולו אמרת רכב כבד,בטיחותי ועוד אבל ביצועים?!

כבש בעור זאב-יונדאי קופה/וולסטר גם מצועצע מדי

אביב8)

פורסם
:roflmao:

כבשה חבל על הזמן, גם עגלה, במיוחד עם מנוע 12 צילינדר טורבו כפול ו600 סוסים.  יש לו רק 100קגמ מומנט. גם תאוצה צריך לסמן בלוח שנה, הרי 0 ל100 היא עושה בפחות מ5 שניות.

כבשה, כבשה. אחרי שתקבל את חשבון הדלק בגלל ה0-100 ושכל תיקון של דפיקה או שריטה בה עולה לא פחות מ4 ספרות, יגיע מצב שגם הבעלים מגיע למוסך ועושה "ממההההה, Wie viel kostet diese Änderung??" :wink:

פורסם
זאב בעור כבש - במוו 135I קופה.

כבש בעור זאב - יונדאי קופה.

לא הכנסתי את דגמי ב.מ.וו כי משום מה תמיד יש לאנשים ציפיה שכל רכב של ב.מ.וו יהיה מהיר, גם אם זה 318....

אבל אם כבר אז כבר, גם 335 זו חתיכת בהמה באריזה קונבנציונלית, גם M5 מהדור הקודם לא היתה ממש מיוחצנת והיא בהחלט אריה לא קטן.

מתן,

להגיד על מאייבך שזו כבשה בעור זאב זו טעות גמור, המאייבך היא זאב בעור של כבש, הרכב הזה טנק ולחיצה הגונה על דוושת הכיף תשאיר אותך עם פה פעור...

עוד זאבה שיצא לי לראות לפני כמה שנים זו איבו 6 מוזנחת חיצונית שפירקה מגלגול פרארי מודנה....האיבו הזאת היתה שועל בעור של גופה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מנגד הכבש בעור זאב שלי

זה אותם הפיאטים של הערסים שחושבים שאם יש להם צביעה יפה מגנזיום וספוילר אז יש להם מכונית ספורט,

גועל נפש:

puu9bgwet80ej3vldx8p.jpg

סייג לחוכמה שתיקה.

זו פונטו טורבו.

7.9 שניות מעמידה למאה קמ"ש. אם היא בצבע לבן או שחור, היא לגמרי אחת הראויות יותר לזאב בעור כבש.

לפחות בכל הנוגע לביצועים בקו ישר.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מנגד הכבש בעור זאב שלי

גועל נפש:

puu9bgwet80ej3vldx8p.jpg

epic_fail_guy.jpg

צביפר, זאת לא HGT אלא GT.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מנגד הכבש בעור זאב שלי

גועל נפש:

puu9bgwet80ej3vldx8p.jpg

אין לה ג'אנטים במידה מוגזמת, חצאיות מוזרות, וקישוטים למיניהם.

למעשה, חוץ מחלונות מושחרים ושעוני גדישה, אין לה שום שינויים נראים לעין...

פיטבול בעור של צ'יוואווה יותר מתאים

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
אני חושב שבמקרה הזה אתה טועה. הפיאט הזאת זה HGT והיא ספורטיבית. ולפי קורה עם שעונים שיש לו, כניראה היא גם גודשת לא רע בכלל.

אז מה - גם לי באוטו יש קורה עם שעונים, זה אומר שהטנדר שלי דוגש?

(למרות שיש אופציה לסופר צ'רג'ר) אתה יודע מה יש שם?

מד טמפרטורת שמן,

מד EGT

מד סל"ד

זה אומר שהאוטו שלי גודש?

ואולי הוא שם את השעונים ליופי להרגיש "ספורטיבי"?

גם אצלי בשכונה יש לאנטיס 2003 עם שעונים בקורה ועל הדש, אבל מנוע 2.0 סטאנדרתי לחלוטין,

השעונים לא מעידים על כלום,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לאדון קנוורת, אני מכיר את בעל הרכב האישית ואכן הרכב הזה הוא זאב בעור כבש לחלוטין

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אז מה - גם לי באוטו יש קורה עם שעונים, זה אומר שהטנדר שלי דוגש?

(למרות שיש אופציה לסופר צ'רג'ר) אתה יודע מה יש שם?

מד טמפרטורת שמן,

מד EGT

מד סל"ד

זה אומר שהאוטו שלי גודש?

ואולי הוא שם את השעונים ליופי להרגיש "ספורטיבי"?

גם אצלי בשכונה יש לאנטיס 2003 עם שעונים בקורה ועל הדש, אבל מנוע 2.0 סטאנדרתי לחלוטין,

השעונים לא מעידים על כלום,

למה אתה מתעקש סתם ?

הדגם הזה הוא כן ספורטיבי, הוא כן גודש, הוא כן חזק.

יתרה מכך, מסתובבת אחת בצפון שעומדת על 300Hp בגלגל, אתה לא תצליח לזהות אותה גם אם היא תעמוד לידך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כבשה, כבשה. אחרי שתקבל את חשבון הדלק בגלל ה0-100 ושכל תיקון של דפיקה או שריטה בה עולה לא פחות מ4 ספרות, יגיע מצב שגם הבעלים מגיע למוסך ועושה "ממההההה, Wie viel kostet diese Änderung??" :wink:

אתה באמת חושב שמי שקונה מייבאך חשבון דלק מעניין אותו או עלות הטיפולים? כמו שרשמת: "מה זה משנה" עבור אותו אדם שמחזיק רכב כזה.

וכמו שרשמת בהמשך, הגודל בעייתי. כלומר אנשים מסביב שלא מבינים מה זה הרכב הזה יכולים בטעות לחשוב שאם הרכב גדול אז הוא איטי.

להגיד על מאייבך שזו כבשה בעור זאב זו טעות גמור, המאייבך היא זאב בעור של כבש, הרכב הזה טנק ולחיצה הגונה על דוושת הכיף תשאיר אותך עם פה פעור...

וזה נכון אפילו לגירסא הבסיסת ויחסית חלשה (אם אפשר להגיד את זה על 550 סוסים).

הרכב הזה דוגמא קלאסית של זאב בעור של כבש.

אני מכיר את הסיטואציה טוב מאוד, היה לי יוקון בנזין זריז להפליא, משום מה רוב הנהגים מסביב תמיד חשבו שהוא איטי :lol:. אבל עם 9 שניות מ0 ל100 עבור רכב ששוקל מעל 2500ק"ג (+מיגונים, הגבהוות ועוד ירקות) זה לא רע, אבל בפועל זה לא אומר כלום על הזריזות שלו כ תגובה לדוושת גז הייתה כל כך חריפה שהרכב קפץ קדימה מעמידה ומנוע היה מעלה טורים מהר מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...