Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טויוטה ראנקס 2003, בכל הנעה השעון שמראה את הזמן מתחת לדשבורד מתאפס לשעה 1:05.

מישהו יודע משהו על זה?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הבעיה יכולה לקרות בגלל מצבר 'חלש' כלומר בזמן ההתנעה מתח המצבר יורד מתחת למתח המינימלי הדרוש להפעלת השעון כ-9 וולט או חיבורים רופפים.

תבדוק בעזרת מד-מתח את מתח המצבר כאשר המנוע כבוי לאחר כשעה לפחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה שמרק ציין עכשיו זו בדיוק התופעה שטופלה אצלי ברכב העבודה,

גם הרדיו היה מתאפס וגם הדיבורית .

החלפתי מצבר(היה בו קצר פנימי) והכל הסתדר.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
כשהאוטו מכובה השעון מציג שעה?

לא.

הבעיה יכולה לקרות בגלל מצבר 'חלש' כלומר בזמן ההתנעה מתח המצבר יורד מתחת למתח המינימלי הדרוש להפעלת השעון כ-9 וולט או חיבורים רופפים.

תבדוק בעזרת מד-מתח את מתח המצבר כאשר המנוע כבוי לאחר כשעה לפחות.

תודה אני יבדוק את זה.

דרך אגב, לא מצאתי את הכבל שנותן תמיד מתח לרדיו, לשמור את התחנות, יש כזה ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
ברכב שלך ניתוק המצבר גורם למחיקת התחנות.

איפה חיפשת ומה ?

מה הכוונה?

בעיה נוספת שנוצרה, בכל הנעה כל השעונים (שמודד קילומטר), שעון שמראה את השעה, הלוח שעונים הכל מתאפס.

אפילו הטמפרטורה של המזגן נמחקת.

פורסם

ראשית בצע בדיקה פשוטה:

לאחר נסיעה קלה, ראה מה מורה מד מרחק זמני (TRIP) ומה השעה.

כבה מנוע לכמה דקות ותדליק סוויץ' בלבד, שם לב--לא להניע את המנוע!

אם מתאפס השעון וה TRIP הבעיה אינה במצבר אלא נתיך שרוף/חסר או תקלה חשמלית אחרת במעגל מתח הגיבוי (מתח מצבר).

פורסם
ראשית בצע בדיקה פשוטה:

לאחר נסיעה קלה, ראה מה מורה מד מרחק זמני (TRIP) ומה השעה.

כבה מנוע לכמה דקות ותדליק סוויץ' בלבד, שם לב--לא להניע את המנוע!

אם מתאפס השעון וה TRIP הבעיה אינה במצבר אלא נתיך שרוף/חסר או תקלה חשמלית אחרת במעגל מתח הגיבוי (מתח מצבר).

ואיך אני בודק את הפיוזים אם הם שרופים?

תודה רבה על התגובה.

פורסם

עם נורת ביקורת יעודית או מוציא את הנתיך ובודק האם המוליך שלם, בדומה לאופן בו בודקים נורת ליבון אם היא שרופה באופן חזותי.

פורסם
עם נורת ביקורת יעודית או מוציא את הנתיך ובודק האם המוליך שלם, בדומה לאופן בו בודקים נורת ליבון אם היא שרופה באופן חזותי.

הנתיכים כלכך קטנים בטויוטה מזה ..

פורסם

הנתיכים בטיוטה שלך הם סטנדרטים ולא שונים מרכבים אחרים כלומר יש שתי גדלים מיני ומאקסי.

אל תוציא שום פיוז לפני שאתה מוציא את המפתח מהסווי'ץ !

פורסם

תודה לכולם, זה באמת היה נתיך של 15 אמפר.

עכשיו עוד שאלה, איך מפרקים את הפאנל של המזגן?

להחליף שם מנורות ?

סיפור ?

פורסם

אני מציע לך לפנות בהקדם האפשרי למוסך לבדוק למה ומדוע נשרף הפיוז של 15 אמפר.

כדאי מאוד שיחברו גם סורק תקלות בכדי לבדוק שחלילה לא נגרם נזק למערכות החשמל ברכב.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה מרק10,

זה יכול להיות נגרם בגלל חיבור מערכת סטריאו ?

• תוכן חדש...