Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האוטו שיש לי הוא GOLF 2001, מנוע 2.0 אוטומט.

היום בבוקר הייתי בדינמומטר ונכשלתי בטסט על נזילת שמן ולוחית זיהוי בלויה.

אז הלכתי למוסך ואמרו לי שיש לי כנראה נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים, המליצו לי על תיקון והחלפה של החלק ב-100 ש"ח ובנוסף עבודה של ההחלפה (שכרוכה בהתעסקות עם המנוע לפי מה שהבנתי, להוציא אותו או משהו כזה) שזה 3 שעות בערך על סכום של 350 ש"ח, סה"כ 450 ש"ח. האם זה יקר או שזה סביר ?

בנוסף, הלוחית רישוי הקדמית שלי לא תקינה, איפה מחליפים אותה וכמה זה עולה ?

האם עכשיו שאני חוזר לדינמומטר צריך לעבור שוב את כל הבדיקה ולשלם עליה או שאין צורך ?

בתודה מראש !!!

פורסם

לוחית רישוי לדעתי מחליפים במכון הרישוי, לא בטוח ב100 אחוז.

המחיר לאטם הוא סבבה לגמרי, ואם אני לא טועה אתה רק צריך להביא קבלה מהמוסך

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

שעת עבודה במוסך עולה כ 200 ש"ח, כך שלא מדובר ב 3 שעות עבודה, זו אי הבנה.

לאחר החלפת אטם מכסה שסתומים יש לבצע שטיפה חיצונית של המנוע, לניקוי שריות שמן שנזל.

בטסט ירצו לראות שהנזילה תוקנה ושהאיזור נקי.

טסט חוזר עולה כ 20 ש"ח, לא עוברים את כל הבדיקה מחדש, אלא בודקים רק את הדברים שנכשלו. אבל עומדים בתור רגיל, יחד עם כולם.

לטסט יש להגיע עם אישור מוסך על ביצוע התיקון+חשבונית.

לגבי לוחית רישוי - בהרבה מכוני טסטים יושב בן אדם עם מכונה שמנפיקה לוחיות רישוי במקום, הכי מהר זה לפנו אליו.

לוחית חדשה עולה 50-60 ש"ח, והמחיר הזה אחיד בכל הארץ. הכנת לוחית לוקחת בערך 5 דקות.

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השירשור, אני חייב להבין איך המוסכים עובדים, התקשרתי למוסך כלשהו לא אנקוב בשמו וביקשתי הצעת מחיר על עבודה בלבד, העבודה כולל החלפת פלאנג' מים לגולף דור 4, ואת התרמוסטט. את הפלאנג כבר החליפו לי בעבר ברכב וראיתי את העבודה והיא לקחה משהו כמו 10 דקות, ואחכ היה קצת זמן להשלים נוזל קירור. להחליף טרמוסטט אני מניח שזה באיזור ה רבע שעה נניח חצי שעה בהגזמה. בכל מקרה ביקשו על העבודה בלבד 250 שח לא כולל מעמ, כלומר 290 שח. נרשם פה ששעת עבודה במוסך היא 200 שח, אז כל העבודה הזו גג אם מבצעים אותה צריכה לקחת משהו כמו 40 דקות (בהגזמה), אני מבין ויודע שבעל מוסך צריך להתפרנס, אבל למה תמיד גובים ככ הרבה כסף על עבודה? אין איזה מחירון או משהו לפי חוק? תודה לעונים. או אופצייה ב' בגלל שאני מביא את החלקים מהבית הם העלו את המחיר? פשוט קניתי טרמוסטט תואם מקורי של wahler ב 90 שח. ופלאנג' מקורי מהחברה ב 150 שח. וכמובן שיש לי שני בקוקבוקים של ליטר וחצי של נוזל מקורי g12++. תודה לעונים, ושוב אני מבין שבעל המוסך צריך להרוויח, השאלה האם בקיצוניות כזו?

פורסם

המוסכים עושים כסף רב ממכירת החלפים,

כשאתה מביא את החלפים בעצמך הם יחפו על כך שיתקעו לך מחיר גבוהה יותר.

שעת עבודה שנקבעה ע"י איגוד המוסכים הוא בשביל הפרוטוקול בלבד ואינו מייצג את עלות העבודה האמתית.

בגלל זה חשוב להישאר אצל מוסך אחד שאתה סומך עליו גם מבחינת עבודה וגם מבחינת תשלום.

שי.

פורסם

שלום.

לי לקחו על פלאנץ מים +טרמוסטט+נוזל קרור דייהטסו מקורי

=807 ש"ח תבין ותקילין.

במילה אחת גזל בכמה מילים -שוד לאור יום.

הבעיה שרק אצל המורשה היה את החלק-ואין תחליפים.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...