Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת בדיסקברי שלי התיישנה כבר ואני יכול להתקין רק 4 אינץ מקדימה ומאחורה אולי אפשר להרחיב ל 5 או 6.5

מחפש משו שישמעו טוב יותר כולל סאב תקציב בערך 3000-4000

יש לי שני רדיו דיסקים פיונר

אחד 580mp

והשני 1150MP

פורסם

מישהו מוכן לעזור ?

רוצה קומפוננט מקדימה

מאחורה משהו שיוציא צליל טוב

וסאב

מה אני צריך בשביל להפעיל את כל אלה ואיזה רמקולים איכותיים אני יכול להשים ?

פורסם

יש לך מיקום ל -6.5 בדלתות מאחור כברירת מחדל הייתי מציע להשתמש בו

כי אין לך מגש אחורי ומאחור יש לך רמקולים 4 בלבד.

הצעה טובה יכולה להיות :

מקדימה מורל דוטק אוביישן 4

מאחור בדלתות מורל אינטיגרה אוביישן

סאב הרץ ES300

מגבר JBL GTO1004

פיוניר MP580

חבר את הרמקולים ב-2 אום סטריאו חתוכים באזור 80 הרץ

ואת הסאב בגישור ,תקבל יופי של תוצאה לדעתי.

פורסם

אז ככה בשביל סאב אתה צריך מגבר.

רמקול 4" מקדימה לא נותן תפוקה טובה מאוד, אם ישנה אפשרות להכניס 6.5" אז עדיף לך משמעותית.

בכל מקרה, נלך בדיוק לפי מה שביקשת וננסה להיכנס לתקציב שלך:

1. קומפוננט קדמי מורל דוטק 4" - 800 ש"ח.

2. רמקול COAX 6.5 אחורי להשלמת סאונד - באיזור ה-350-400 ש"ח, פחות חשוב מה תבחר כאן. נניח מורל טמפו קואקסאלי, או איזה הרץ דיאצ'י.

3. מגבר - JBL 1004 - מחיר 1000 ש"ח.

4. סאב - לא יודע כמה מקום אתה צריך, אבל כאן בהחלט אתה יכול ללכת על איזה יד שנייה טוב, באיזור ה-500 ש"ח כמו ההרץ 300ES.

התקנה - 800 ש"ח בערך.

סה"כ יוצא בערך - 3500 ש"ח ויש לך יופי של מערכת.

אני אישית הייתי מוותר על האחוריים בכלל. משנה את הקדמיים לדוטק 6.5. ואתה שאר הכסף משקיע בבנייה לרמקולים הקדמיים.

אם אתה חייב אחוריים תמיד אפשר להוסיף אחר כך או לקחת איזה פיוניר/קנווד ב-150 ש"ח.

• תוכן חדש...