Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכת עטלפים לאחרונה,כל הרצפה בחצר מלאה בצואה שלהם וגם האוטו מתמלא כל לילה מחדש ובבוקר אני מוצא כתמים.

האם יש מוצר אלקטרוני שנותן פולסים כדי להרחיק עטלפים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אני לא טועה רוב הלכלוך אינו צואה, אלא שאריות אוכל שהם יורקים.

בכל מקרה, שנה שעברה היתה התקפה כזאת על המרפסת שלנו ופשוט השארנו אור במשך הלילה במרפסת למשך תקופה מסויימת וזה עזר.

TFSI Power

פורסם

תאורה זה זמני, כשלא יהיה אור הם יחזרו, מה גם שלהאיר חצר של 100 מטר זה לא תענוג כלכלי במיוחד כשזה פיתרון זמני

in the face

with a chair

פורסם

איך בדיוק העורב מכיר את העטלף מאחר ואחד מהם הוא חיית יום והשני חיית לילה.

לשאלתך, יש מספר מכשירים להרחקת עטלפים בפולסים, הם נעים בין בולשיט שרלטני לבין מכשיר שאולי ידלל את אוכלוסייתם בצורה שולית ביותר.

בא ננסה לתקל את הבעיה מכיוון אחר, הם שם לאחרונה כי הם ניזונים מעץ שכרגע מניב פרי, באיזה עץ מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישנם בהחלט מערכות ייעילות להרחקת עטלפים

מעין משדרים שמתקינים בדכ על הגג המרחק מסויים

פתרון לא זול

פתרונות אחרים כמו דחליל או בובת במבה לא יעזרו

״הרחקת עטלפים״ בגוגל יגלה לך מספר חברות המספקות את המוצר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תאורה זה זמני, כשלא יהיה אור הם יחזרו, מה גם שלהאיר חצר של 100 מטר זה לא תענוג כלכלי במיוחד כשזה פיתרון זמני

אצלנו זה דווקא פתר את הבעיה, השארנו אור במשך שבועיים בערך והם פשוט עברו לעץ אחר.

TFSI Power

פורסם

פתרון פשוט יהיה להוריד את הפירות שהם ניזונים מהם מעצים בקרבת הבית, זה הכל..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואלה? זה פיתרון פשוט? להוריד את הפירות מהעץ? :shock::roll:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

בהחלט.

בגלל זה שאלתי באיזה עץ מדובר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לשאלתך, יש מספר מכשירים להרחקת עטלפים בפולסים, הם נעים בין בולשיט שרלטני לבין מכשיר שאולי ידלל את אוכלוסייתם בצורה שולית ביותר.

ישנם בהחלט מערכות ייעילות להרחקת עטלפים

מעין משדרים שמתקינים בדכ על הגג המרחק מסויים

השאלה היא אם יש להם קרינה מייננת?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
איך בדיוק העורב מכיר את העטלף מאחר ואחד מהם הוא חיית יום והשני חיית לילה.

לפחות פעם בחודש אני פוגש בלהקה של עורבים שחוגגים על עטלף שצדו בפארק הלאומי ברמת-גן.

לצערי העטלף חסר עונים ביום לכן קל להם לטרוף אותו.

אני יודע ששעות הפעילות שלהם שונות אבל כנראה יש דברים בטבע שמתנהגים קצת שונה ממה שאנו מכירים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ידוע לי על עץ עם פירות כרגע, לפחות לא אצלי בחצר.

אצלי יש מנגו (עדיין אין פרי בכלל) ותפוז סיני, זה הכל. אצל השכן ליד יש עץ תותים שלדעתי גם עליו אין פרי עדיין כי הוא רק התחיל להצמיח עלים, ואצל עוד שכן יש פקאן ושסק

ברחוב ליד יש שדרה של חושחשים ותמר (שייך לעירייה)

זה מה שידוע לי עליו כרגע במרחק אוירי של 50 מטר ממני.

עורבים יש פה בכמויות גם יונים וגם מיינה, זה לא יעזור. המקסימום שהעורבים עושים זה לספק תעסוקה לכלב שנובח עליהם.

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון- אם מדובר בקיר בכיוון אחד- תתקין עליו פרוז'קטור של 250-500 ואט לפחות ותכוון אותו לכיוון שממנו הם באים. אם מדובר בשטח גדול יותר או מס' קירות בכיוונים שונים- תצטרך לשים יותר פרוז'קטורים.

תאיר כמה לילות- 3-4 לילות מספיקים מנסיון- והם עוברים לאיזור אחר.

שמעתי, ואיני יודע אם זה עובד באמת- שלשים מספר לדים חזקים של Q5 וכדו' גם עוזר נגדם.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
וואלה? זה פיתרון פשוט? להוריד את הפירות מהעץ? :shock::roll:

בדוק. וכמו שבגירה אמר זה תלוי בעץ, כי יש עצים שיקח לך שנים לרוקן מפירות.

ברחוב ליד יש שדרה של חושחשים ותמר (שייך לעירייה)

זה מה שידוע לי עליו כרגע במרחק אוירי של 50 מטר ממני.

אצלי יש שדרה של תמר, הורדתי עם קאטר ענק את התמרים משני עצים שקרובים לבניין שלנו ובעיית העטלפים נפתרה, לקח לי שניה וחצי..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...