Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה..שבת שלום

אני בזמן הקרוב יתקין מערכת ואני שובר את הראש שלי בקשר לאיזה מגבר הכי כדאי לי לקנות..

חשוב לי שהוא יוציא 100 וואט ב 4 אום ובתקציב שלי (1300+-) קשה למצוא משהו טוב..

נתקלתי במגבר מדגם Mac Audio Z4200..איך הוא? הבנתי שהוא נורא חזק ומצריך ששאר החלקים גם יהיו חזקים

החלקים שלי יהיו כנראה:

רדיו דיסק אלפיין שעוד לא החלטתי בדיוק איזה דגם (כנראה מהסדרות החדשות של ה BT)

קומפוננט מורל דוטק

וסאב או DLS KW10 או Sundown E8 (מה שהתקציב בסופו של דבר יאפשר לי)

האם החלקים הנ"ל מספיק חזקים בשביל המגבר הזה? ושוב, המגבר יחסית זול למה שהוא נותן, הוא שווה קנייה?

תודה.

פורסם

כבר שבוע יש לי ZX4000, בינתיים אני מבסוט, כנראה אסור להצמיד אותו לתחתית,

בניתי לו מעמד עץ שמרחיק אותו 15 מ"מ מגב הכיסא אבל בינתיים נראה שאין צורך במאוורר.

סאב מגנט 400W RMS

מורל טמפו 120W RMS X2

מבחינת סאונד, אי אפשר לדון על גבי הפורום...

עלה בסביבות 1050 שקלים דנדשים אך חסרי ברק.

בזאפ, גם שלי וגם מה שאתה רוצה עולים באיזור 900...

פורסם
כבר שבוע יש לי ZX4000, בינתיים אני מבסוט, כנראה אסור להצמיד אותו לתחתית,

בניתי לו מעמד עץ שמרחיק אותו 15 מ"מ מגב הכיסא אבל בינתיים נראה שאין צורך במאוורר.

סאב מגנט 400W RMS

מורל טמפו 120W RMS X2

מבחינת סאונד, אי אפשר לדון על גבי הפורום...

עלה בסביבות 1050 שקלים דנדשים אך חסרי ברק.

בזאפ, גם שלי וגם מה שאתה רוצה עולים באיזור 900...

איך הוא מבחינת איכות? טוב?

איך החברה הזאת בכללי? אני לא מכיר אותה..איכותית?

פורסם
למה לא JBL 1004?

חשבתי גם עליו..הוא איכותי?

הבנתי שהם לא כאלה איכותיים רק עוצמתיים..

הציעו לי גם את ה Rockford R400-4..

הוא מספיק חזק בשביל המורל דוטק + סאב?

פורסם

המאק אודיו עדיף על הרוקפורד R3004 בעיניי, אך פחות מה GTO1004.

זה די נכון שה JBL חזק אך לא איכותי כ"כ, אולי חבר הפורום d.m, הלא הוא מוטי, יכבד אותנו בניסוי שהוא ערך עם כמה מגברים, וביניהם ה JBL GTO1004.

ומצד שני- כמה אפשרויות למגבר 4X100 יש ב- 1000 ש"ח?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
המאק אודיו עדיף על הרוקפורד R3004 בעיניי, אך פחות מה GTO1004.

זה די נכון שה JBL חזק אך לא איכותי כ"כ, אולי חבר הפורום d.m, הלא הוא מוטי, יכבד אותנו בניסוי שהוא ערך עם כמה מגברים, וביניהם ה JBL GTO1004.

ומצד שני- כמה אפשרויות למגבר 4X100 יש ב- 1000 ש"ח?

זה מה שמרתיע אותי..אני בונה מערכת שתהיה איכותית לא רק שתעשה הרבה רעש..

עדיף לי לחסוך עוד קצת למשהו יותר רציני?

פורסם

ברור שאם יש לך את האפשרות לחסוך ולרכוש משהו יותר טוב- זה עדיף, זה מה שנכון לעשות לטווח הרחוק.

מצד שני- זה אף פעם לא נגמר, תמיד יש לאן לעלות, וגם יש כאלו שמגבר ב- 500 שקל נשמע להם איכותי מספיק והם לא שמים לב להבדל בינו לבין אחד ב- 10 אלף שקל.

בסופו של דבר- זה מאוד אינדיבידואלי. אם אתה מכוון לרמה גבוהה, טובה, ואתה יכול להמתין ולרכוש משהו טוב יותר- אתה רק תרוויח מזה.

פורסם
ברור שאם יש לך את האפשרות לחסוך ולרכוש משהו יותר טוב- זה עדיף, זה מה שנכון לעשות לטווח הרחוק.

מצד שני- זה אף פעם לא נגמר, תמיד יש לאן לעלות, וגם יש כאלו שמגבר ב- 500 שקל נשמע להם איכותי מספיק והם לא שמים לב להבדל בינו לבין אחד ב- 10 אלף שקל.

בסופו של דבר- זה מאוד אינדיבידואלי. אם אתה מכוון לרמה גבוהה, טובה, ואתה יכול להמתין ולרכוש משהו טוב יותר- אתה רק תרוויח מזה.

ה JBL GTO1004 או ה Rockford R400-4D ירימו לי טוב מורל דוטק וסאנדאון E8 או DLS KW10?

פורסם

קודם כל, הרוקפורד ברמה אחת נמוך יותר מה JBL.

ושוב- לכל אחד יש את הסטנדרט שלו ולא פחות חשוב- את התקציב שלו.

להגיד לך שה JBL הזה ממצה את הדוטק? הוא לא ממצה. להגיד לך שהוא יעבוד? כן, זה יעבוד.

פורסם
קודם כל, הרוקפורד ברמה אחת נמוך יותר מה JBL.

ושוב- לכל אחד יש את הסטנדרט שלו ולא פחות חשוב- את התקציב שלו.

להגיד לך שה JBL הזה ממצה את הדוטק? הוא לא ממצה. להגיד לך שהוא יעבוד? כן, זה יעבוד.

רמה אחת נמוך ויותר יקר?

כמה וואט לערוץ הדוטק דורשים?

פורסם

הוא קלאס D אז קצת קשה להשוות ביניהם.

זה תלוי באיכות המגבר ובמה אתה רוצה מהקומפוננט- איכות גבוהה או עוצמה מקסימלית.

לאיכות גבוהה- גם מגבר חלש ואיכותי מאוד יכול להתאים (למשל 2X60 בסביבות מחיר של 2500-3000 ש"ח).

לעוצמה מקסימלית- הם מוצהרים כבעלי יכולת ספיגה של 140W, אני לא יודע אם הם באמת יחזיקו מעמד על 140W אמיתיים.

מפה משתמע שזה תלוי במגבר- אל לך להסתכל רק על הצהרות, כי יש מגברים שמוצהרים 100 ומפיקים 120, ויש מגברים שמוצהרים 100 ומפיקים 80.

לכן, אם אין לך דרישות קיצוניות כמו מיצוי איכות הסט לחלוטין או הגעה לנקודת הקצה מבחינת העוצמה- הייתי מסתכל על מגבר שייתן נדבך מסוים בשני הסקטורים.

לגבי המלצות ספציפיות- הכל תלוי בתקציב.

• תוכן חדש...