Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פתחתי בבית את ערוצי HD, וכמובן הייתי בטוח שאני יוכל להנות מאיכות, וחווית צפייה, אבל בערוצי הסרטים והסדרות אני רואה סרטים משנות ה80-90 שהקשר שלהם ל HD , זה הלוגו שהוט שמה, והעבודה בעיינים שערוץ 1 בHD ורק המסגרת באיכות, וכל השאר ממש לא איכותי, אז על מה אני משלם????

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

ערוץ 1 לא משדר את כל התוכן שלו בHD.

גם סרט משנות ה80-90 (או ה40) יכול להיות בHD, תעביר בין הרגיל לHD ותראה את ההבדל.

TFSI Power

פורסם
מחובר בHDMI? בדקת הגדרות בממיר?

אצלי רואים HD אמיתי.

בטח שמחובר, תילך לערוצי ה 500+ ותיראה את HD שאתה מקבל, ברור שחלק מהתוכניות הם ב HD אבל לרוב לא!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

מדובר בסרטים שעובדו לHD , ולא צולמו בHD כמו החדשים , האיכות נפגעת.

מה גם ששידורי הטלוויזיה עדיין לא משדרים 1080P אלא 1080i שם קצב רענון הפריימים לא גבוה , בניגוד ל720P שמשדרים בשידורי ספורט שם יש הרבה תזוזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תעבור ליס, כל פעם אני בהלם מחדש שיס והוט הם שירותים מתחרים. אני פשוט לא מבין איך אדם רציונלי ושפוי בדעתו יעדיף את הוט, מבחינת תכנים (הוט נשארו בשנות ה90) ומבחינת פורמט ואיכות השידור (יס כבר שנים משדרים 16:9 גם בערוצי SD, ויש להם אחלה HD עם המון תוכן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחזק את זה שמעליי :) אין בכלל מה להשוות. פעם האיכות שידור ב HD של הוט הייתה קצת יותר טובה משל יס וזה היה היתרון היחיד של הוט על יס.

עכשיו הם עברו לממרים מקליטים HD חדשים והאיכות טיפה ירדה (יש חוסר בחדות).

פורסם

יס לא יכולים להתחרות בהוט יותר באיכות השידור בגלל מגבלות רוחב הפס.

במיוחד זה בולט בHD - איפה שלהוט יש רוחב פס כמעט כפול לערוץ, אז עם כל הכבוד לדיבורי שנות ה90 על ה"איכות של יס" - הקטע הזה כבר לא ממש נכון (כנסו לפורומים שקצת יותר הארד קור בנושא במו בHT לדוגמא).

לגבי התוכן - שניהם לא משהו.

ליביו (DVBT + בוקסי וסגרנו עניין)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תאמין לי ליביו אני משתוקק לעבור לבוקסי ולשלם חד פעמי על עידן + , הבעיה שיש שידורי ספורט , ונכון שאפשר לתפוס דרך הרשת אבל עדיין , לפעמים גם לא כל המשחקים משודרים במהירות טובה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא ממש אפשר את זה בHOT אבל בממירים של YES רשום במידה על התוכנית HD מותאם, מדובר בUPSCALE שהם עושים בציוד שלהם.

אין חובה שהתוכנית תצולם בHD, הUPSCALE פשוט מעבד את התוכן ופורס אותו לרזולוציה גבוה יותר, כמובן שזה לא אותו דבר כמו תוכנית שצולמה בHD אבל עדיין זה נראה לא רע בכלל.

כמו שליביו ציין לYES יש בעיית רוחב פס קשה למרות הדחיסה המטורפת שהם עושים לערוצים, אולי כשהלויין הבא יעלה המצב שלהם ישתפר, כרגע אין ממש מה לעשות בנושא

• תוכן חדש...