Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2006 FSI - נסיעה ללא דרמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך שובך לפורום (היכן היית?).

בשנה האחרונה החלפת יותר רכבים ממה שאנשים רגילים מחליפים במהלך חיים שלמים (7 אא"ט). מדהים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אנשים קונים רכב שחשבו שהוא מתאים להם ומסתבר להם שהרכב לא ממש מתאים. יש כאלה שחיים עם זה 3 שנים ואז מחליפים. יש כאלה שמחליפים מיד. אני החלטתי שכדי לשפר אמינות צריך לעלות שנתון. פסאט הסתבר להיות רכב עם אמינות מחפירה וסיבה לכך תכנון שלו ושימוש בחומרים הזולים ביותר (החלקים הגדולים בסדר אבל חיישנים, צינורות וכד').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה לשתוק בקשר לקילומטרז'? ממה יש להתבייש?

לי יש C200 אחרי מונית, והיא חסכונית מצורה משמעותית מהצריכה שאתה ציינת.

פורסם

זה ידוע שC קלאס חסכוני יותר. משקל עצמי משחק תפקיד גם. הצריכה אצלי כמו לנהגי מוניות. ברכבים האלו הם לא לוחצים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חצי מיליון. ואצלך?

פורסם
ברוך שובך לפורום (היכן היית?).

בשנה האחרונה החלפת יותר רכבים ממה שאנשים רגילים מחליפים במהלך חיים שלמים (7 אא"ט). מדהים.

אה, עכשיו ראיתי את השרשור על היוקון הקצר. זה מביא את הספירה של הרכבים שלך ל-8 ולא 7. לי לוקח איזה שנתיים-שלוש לפני שאני בכלל מתחיל לחשוב על להחליף את הרכב....

פורסם

תתחדש! אגב כמה שוקל רכב כזה עם מנוע דיזל 4 צילינדר?

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

היא שוקלת 1610 ק"ג, יש לה 150 סוסים ו35 קג"מ מומנט. ל100 ב10.2 שניות. לא מכונית מירוץ, אבל בהחלט ביצועים סבירים להתנהלות יומיומית.

GOLF, הרכב שלך עבר יחסית ממש מאט.

פורסם

זה מעט? אבא שלי רכש ב-2006 C220 מודל 2001 אחרי מונית עם כ-180K ק"מ. היום הקילומטרז שלה עומד על פחות משלי :)

פורסם

גם לנו יש פאסאט 2007 FSI, השבוע נהגתי בה לראשונה בנסיעה ארוכה לצפון וחזרה.

המנוע ממש מפתיע לטובה, חמישה אנשים ותא מטען מלא והרכב סוחב ללא בעיה, ממש תענוג.

עד כאן נקודות לחיוב.

ומכאן... הכל מתדרדר:

1-הגה לא מתקשר לחלוטין. מנותק מהעולם

2-פלסטיקים מתקלפים ושבורים

3-רעש מעצבן של עבודת מנוע, תקתוקים.

4-מערכת בקרת שיוט קופצנית ולא עדינה

מקווה שאבא שלי יפסיק עם הסגידה לפאסאט, ויעבור לרכב קצת יותר חסכוני.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

GOLF, בממוצע מונית עושה +100,000 בשנה אצלינו בצפון וזה בלי משמרות של שני נהגים.

פורסם

עם הפסאט עברתי לא יותר מ2000 קמ. זה הספיק לי עם הקונצרן הזה.

• תוכן חדש...