Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה, בכל פעם לאחר שאני מבצע שטיפה לרכב ובעיקר אחרי פוליש מפנק, האוטו נשאר מבריק אך הצמיגים חוזרים לצבעם הרגיל היחסית דהוי. דבר זה קצת מפריע בעין ולתוצאה הסופית. אתם חייבים להסכים שתרגישו שלמים יותר כאשר הכל נראה טוב לעין (בכל דבר בחיים, לא רק במקרה זה).

אז כמובן שיצא לי לרכוש מספר פעמים ספריי להברקת צמיגים אך דעתי האישית היא שזו הוצאה מיותרת בגלל שתיי סיבות שהן כמות החומר והמחיר המופרז של התכשיר. לכן עלתה בראשי השאלה האם ניתן להכין/לרקוח (כן זה נשמע פלצני) תכשיר כזה או משהו חליפי לו אשר יבצע את אותה העבודה בפחות עלות?

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דרך כזו או אחרת לעשות זאת.

בברכת חג-פסח כשר(לשומרים) ושמח לכולם!

פורסם

אחלה שיטה לטגן את הצמיגים בשמש, כדי שיתייבשו יותר מהר.

בעצם, גם הספרי עושה את אותה הפעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה כבר מגן צמיגים של STP עולה? 25-40 שקל ואני שם פעם בכמה חודשים וזה מחזיק מעולה.

למה לשים סתם חומרים שיכולים לגרום להחלקה?

ובחומר של STP רשום שהוא מגן ,זאת חברה עם אבא ואמא לא מאמין שזה יהרוס את הצמיג .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מסכים עם SHAY, ספרי הברקת צמיגים לא יקר ומחזיק המון זמן, כל כמה זמן כבר מנקים את הצמיגים...

יש ספרי של STP קצף שמבריק אותם ושומר על הצמיג מהשמש.

פורסם
"שמן תינוקות" מבריק את הצמיגים יופי!

למרות המיתוס, "שמן תינוקות" לא עשוי מתינוקות.

הרכיב העיקרי של שמן תינוקות הוא שמן מינרלי (בשמן הנפוץ של Johnson's למשל) או שמן צמחי מסוגים שונים אצל יצרנים אחרים.באופן עקרוני, שימוש בשמן קנולה אינו שונה משמן תינוקות צמחי אחר.

יש יצרנים של חומרי ניקוי והגנה לצמיגים שאינם מכילים פטרוליום.

פורסם

ווקס. ווקס פשוט לאוטו. הדופן של הצמיג כבר מכילה שעווה שמגנה על הדופן מהתייבשות. נסה על הדופן בלבד ותעדכן אותנו. אם אתה נפגש בעץ - לא באחריותי.

פורסם

ספריי אמין וייעודי לצמיגים כמו זה של STP הוא כן יעיל. כל עוד מקפידים לרסס רק על הדופן - אין שום בעיה וזה אפילו מומלץ כדי להפחית קצת את נזקי הזמן לגמישות הצמיג. גם שטיפה במים, אם להתייחס לתחליף ביתי, יכולה להועיל לגומי - וחלק מהצמיגאים רוקחים "תרופות סבתא" כמו שמנים טבעיים כגון קנולה או זית או תוך שימוש בחומרים אחרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פשוט למרוח משחת נעליים בצבע שחור על דפנות הגלגל,אני צורך אותה בתור ניקוי לנעליים אך גיליתי שזה יכל לעבוד גם על הגלגלים וזה עושה אותם די חדשים עם ברק עדין, בין 10 ש"ח עד 20 ש"ח למשחה שבה אני משתמש מבית קיווי עושה את העבודה יופי!.

פורסם
ספריי אמין וייעודי לצמיגים כמו זה של STP הוא כן יעיל. כל עוד מקפידים לרסס רק על הדופן - אין שום בעיה וזה אפילו מומלץ כדי להפחית קצת את נזקי הזמן לגמישות הצמיג. גם שטיפה במים, אם להתייחס לתחליף ביתי, יכולה להועיל לגומי - וחלק מהצמיגאים רוקחים "תרופות סבתא" כמו שמנים טבעיים כגון קנולה או זית או תוך שימוש בחומרים אחרים.

החומרים האילו מטגנים את הצמיג, לא מומלץ להשתמש בהם אלא אם החלפת הצמיגים שלך קרובה ולא אכפת לך.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

מעניין אם באמת זה נכון,כיוון שגם לחברות בעלות שם עולמי כמו MOTHER,Meguiar's יש מוצרים לצמיגים,אם זה באמת היה הורס הם לא היו מפסיקות לייצר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פשוט מעביר ספרי צבע לברזל על הצמיג, והוא נראה כמו ביום היווצרו

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...