Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מאיזור המרכז פ"ת וברשותי רנו מגאן קופה שנת 99 .

אני כבר שעות על גבי שעות מחפש מתקני סאן רוף לרכב ואני לא מוצא מישהו יכול לתת לי בבקשה מספר טלפון של מתקני סאן רוף באיזור? תודה .

נ.ב רציתי לדעת איזו בעיה יש לסאן רוף חשמל או בעייה במנוע וכו' , כשאני לוחץ על הכפתור יש סוג של נפילת מטח בסלד ובימים הגשומים ירד באיזור זה טיפות גשם בגלל שנכנס הגשם דרך הרדיו שעל הגג .

אשמח למספרי טלפון בהקדם האפשרי.

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע כאילו יש לך קצר כתוצאה מחדירת מים.

נסה לפנות אל שלומי ממוסך אלקטרוניו בת"א, אולי הוא יוכל לעזור לך עם הבעיה.

אם אתה כבר באיזור אז תקפוץ לקבל הצעה משרון שהוא מנהל העבודה של מוסך המכונן (מוסך מורשה רנו).

בנוסף במושב גנות יושב מרכז ההתקנות הגדול ביותר בארץ לסאןרופים.

קח בחשבון (מהניסיון שלי) שהם דיי יקרנים ולא אוהבים לתקן סחורה שהיא לא שלהם.

אל תשכח לחזור לעדכן אותנו מה הייתה הבעיה (במידה ואתה יכול לתצלם כמה שיותר תמונות).

פורסם

חדירת המים מחיבור האנטנה זאת מחלה ידוע תנסה לאטום בעזרת סיליקון/rtv

אם אתה שומע תקתוקים ויש נפילת מתח יכול להיות שיש לך קצר בריליי , או במנוע , ניתן להשיג את שניהם במחיר לא יקר בפירוקיות

נ.ב גם חלקי הסאנרוף של הרנו סניק יתאימו

פרסמתי תמונות שבוע שעבר של המנוע של הסאנרוף שאליו מחובר הריליי תנסה לקנות ריליי חדש ולהחליף

לפני שאתה מגיע לבעל מוסך ונכנס לתיקון יקר , בסה"כ החלפת הריילי לא עולה הרבה ושווה לנסות לבד , כמובן שבלי שום קשר תאטום את האנטנה

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=22504&sid=44ad2157fb7434796f3209d60721a50e

בהצלחה !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שתדעו לכם , חבר שאני מכיר כנראה יוכל בכוחות עצמו לסדר את הסאן רוף מחשמלי - לידני , זאת אומרת שבפתיחה עם היד יש אפשרות לפתוח אותה עם סוגר .

חוסך אלפי שקלים , הדבר היחידי שהמינוס בענין זה שצריך להפעיל קצת תיד להרמת הסאן רוף במקום ללחוץ על כפתור .

לאלו שאבא שלהם לא מליונר אני ממליץ לנסות את אותו הדבר .

:)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שחשוב זה שתאטום את האנטנה מאיפה שנכנסים מים. היתה לנו מגאן 2.0 שנת 98 שנכנסו מים דרך שם וזה דפק את הסאנרוף והאימבולייזר המקורי (הכפתור שיש במפתח לא הגיב, לא היה אפשר להתניע) העלות הייתה 2000 ש"ח במורשה להחליף את הרכיב הזה שנהרס מהמים.

לחץ על האנטנה (ממכונת שטיפה למשל) גורם ליצירת רווח בין הפח לאטם גומי ונכנסים דרך זה מים בחורף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...