Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה עדיף בהרבה על כל השיט הקוריאני שמכרו לנו עד עכשיו (לא שקניתי אחד)

קצת מוזר שלא נראה אותה באוטומוטור, נו מילא, אחרי זה נראה אותה מלא על הכביש גם ככה.

Polo 2012

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שאני פחות התחברתי לעיצוב שלו אני עדיין חושב שזו לא המילה האחרונה של המותג בארץ .

אל תשכחו שלמאזדה לא היה קיים דגם בקטגוריה הזו (פרט לטריביוט) והמון אנשים ציפו לרכב כזה ממאזדה , בסך הכל הכללי זה יוסיף למבחר הכללי של הסגמנט הזה ונקווה שגם ישפיע על המחירים בעתיד .

th_Picture096.jpg
פורסם

לדעתי מראה חיצוני ופנימי יפים. כבר כאן קיבלנו את גווני הליסינג הכהים של המרחב הפנימי של הרכב.

2 ליטר עם 20 קג"מ ו 150 כ"ס זו נוסחא מלפני 10 שנים אז לא ממש נראה לי שצריכת הדלק תהיה שונה מהמתחרים באופן מובהק.

ההיפך, יהיה קשה לי להפרד מהמוניטין הזללני של מנועי מאזדה בכזאת קלות, גם עם פרסום של טכנולוגיות כאלו ואחרות.

ולראיה אפשר לראות את מנועי ה TSI 1.2 שצרחו בקול גדול 1/17 ובמציאות אם קצת לוחצים להם הם מייד מיישרים קו עם צריכת הדלק של המתחרות.

אז כן, כל רכב שיסע בו יפני צנום במשקל 45 ק"ג, יסגור את החלונות( בכדי להימנע מכניסת קרינה) , לא יפעיל את המזגן וישתדל לנשום פעם אחת בכל 5 דקות - יוכל להגיע לצריכה של 1/15 גם בנגמ"ש עם מיגון גחון :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בהתייחס לנתוני היצרן, כרגע כי זה מה יש, שילוב של 9.5ש' למאה וצריכה ממוצעת של 1 ל-15 ק"מ\ל' נשמע מעולה בלי פשרה ממשית, צריך לחכות ולראות.

מה שכן בתור אחד שישב ברכב בכל רמות האבזור אני יכול לציין שאיכות החומרים השתפרה מאוד.

גם רמות האבזור מרשימות, למשל ברמת האבזור הבסיסית אפשר למצוא: בקרת אקלים מפוצלת, מערכת שמע עם מסך מגע משולבת BT עם שליטה מההגה, בקרת שיוט, הגה מצופה עור, פנסי ערפל, גלגלי "מגנזיום" 17", חלונות כהים מאחור, פיקוד קולי(באנגלית) על הפלאפון, מחשב דרך והכי חשוב יש USB במאזדה- הללויה.

פורסם

בלאקצ'ורי, ב-2X4 מתווסף חלון שמש, מצלמה אחורית וחישוקי 19", 175K ש"ח.

ריפודים בהירים קיימים רק ברמת גימור הגבוהה ביותר(פרימיום) שמגיעה רק ב-4X4, ריפודי עור בגוון בהיר או שחור כתלות בצבע החיצוני (את זה אני כבר לא זוכר)- 209K ש"ח.

פורסם
לא זה לא ולא זה,

אלא i35.

סתם בשביל שתדע

מסירות של ינואר - מרץ 2012

יונדאי i35 - 1863 מסירות

פורד פוקוס - 4978 מסירות.

הפוקוס היא היחידה שעברה את ה-2000 מסירות לבנתיים.

הגרסה הכי נמכרת היא הסטיישן עם 2496 מסירות.

כמה שזה אירוני, אבל למעשה הרכב הכי נמכר כיום הוא סטיישן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בהתייחס לנתוני היצרן, כרגע כי זה מה יש, שילוב של 9.5ש' למאה וצריכה ממוצעת של 1 ל-15 ק"מ\ל' נשמע מעולה בלי פשרה ממשית, צריך לחכות ולראות.

מה שכן בתור אחד שישב ברכב בכל רמות האבזור אני יכול לציין שאיכות החומרים השתפרה מאוד.

גם רמות האבזור מרשימות, למשל ברמת האבזור הבסיסית אפשר למצוא: בקרת אקלים מפוצלת, מערכת שמע עם מסך מגע משולבת BT עם שליטה מההגה, בקרת שיוט, הגה מצופה עור, פנסי ערפל, גלגלי "מגנזיום" 17", חלונות כהים מאחור, פיקוד קולי(באנגלית) על הפלאפון, מחשב דרך והכי חשוב יש USB במאזדה- הללויה.

USB? מצויין!

מעניין אם יש גם מפתח מתקפל...

(אם יש אז אין ספק שדלק מוטורס הכינה שיעורי בית)

פורסם
סתם בשביל שתדע

יונדאי i35 - 1863 מסירות

סטיישן זה מצוין.

ואל תשכח את ההמתנה שהייתה לפורד,

היא בוודאי יצרה את פרץ המסירות הנ"ל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ניראה טוב.

האמת ? כן!

שום דבר פורץ דרך אבל בהחלט נראה טוב.

הבחורה בכניסה לא נתנה לי במשך שעה להרים את הכיסויים ולראות לפני כולם את הדגמים אבל לאחר החשיפה, הרכב בעל פרופורציות מאוד נעימות ומעוצב באופן סולידי ביותר אך לא משעמם. האף שלו מזכיר במידה מסוימת את ה-X3 בדור החדש שלו.

הפנים כמובן סולידי ופרקטי להחריד.

כל מה שקורה מתחת למנוע לא באחריותי...

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
סתם בשביל שתדע

יונדאי i35 - 1863 מסירות

את הביקוש האמיתי אי אפשר לדעת .

שהלכתי עם חבר שרצה להזמין לפני כמה חודשיים i35 הזמן המתנה היה כמעט חצי שנה, ולמרות

שהייתה עדיפה היא נפסלה על הסף .

היבואן פשוט לא צפה את הביקוש ולא עמד בהיצע (הפסד של מיליוני שקלים שצריך לעשות בדק בית רציני ולפטר כמה אנשים).

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...