Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
USB? מצויין!

מעניין אם יש גם מפתח מתקפל...

(אם יש אז אין ספק שדלק מוטורס הכינה שיעורי בית)

כל הדגמים, מהדגם הבסיסי מעלה, מגיעים בהנעה על ידי כפתור.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שהלכתי עם חבר שרצה להזמין לפני כמה חודשיים i35 הזמן המתנה היה כמעט חצי שנה, ולמרות

שהייתה עדיפה היא נפסלה על הסף .

היבואן פשוט לא צפה את הביקוש ולא עמד בהיצע (הפסד של מיליוני שקלים שצריך לעשות בדק בית רציני ולפטר כמה אנשים).

אני חושב שאתה טועה, אין פה פאדיחה שמישהוא צריך לשלם עליה (ואם כן, הוא קוריאני).

הדגם מבוקש בכל העולם ולכן רשימת ההמתנה הישראלית אל מול הקצאת היצרן לישראל גורמת לרשימת המתנה ארוכה.

זה לא בעיה ליבואן להרים טלפון לקוריאה ולהזמין 10,000 I35 מוזמנות מראש ולסגור את הרשימה הזאת בחודש (ועל הדרך להזרים ממון רב לכיס ולקבל חשיפה אדירה על הכבישים), הבעיה היא שקצב הייצור במפעל לא עומד בדרישה הגלובלית ולכן ההקצאה לישראל נמוכה.

אותו סיפור בדיוק עם הפיקאנטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira - לא הסתכלתי על זה מכיוון המאקרו( כי לא ידעתי שהביקוש בעולם גבוה:oops: ) אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שמישהו אמור לשלם על זה, וזאת למרות הטישטוש מההצלחה של יונדאי בשנים האחרונות, כי הרי תמיד יש מה לשפר :evil:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

הרגע הוא כתב לך שלא היבואן אשם באי זמינות, אלא היצרן. אז למה שמישהו ביבואן ישלם על כך? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
המנוע באמת עם יחס דחיסה של 1:13?!

זה אומר שהכיעור הזה יצטרך 98, וזה כבר בעיה.

לפי הכתבה רק הדגמים הארופאים עם יחס דחיסה 1:14 יצתרכו 98. למרות שעם איכות הדלק בארץ לך תדע, אולי גם פה יצטרכו 98.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הרגע הוא כתב לך שלא היבואן אשם באי זמינות, אלא היצרן. אז למה שמישהו ביבואן ישלם על כך? :roll:

התכוונתי ליבואן בתגובה האחרונה , למרות שאני חושב שעדיין צריך לעשות בדק בית אצל היבואן כי אם ידוע שהולך לצאת דגם

"שובר שוק" אוטומטי 1600 סדאן אז מן הראוי שיזמינו הרבה יותר ממה שהזמינו.

פורסם

אתה כנראה לא מבין, שגם אם היו מזמינים מיליון רכבים, ההקצאה הייתה X רכבים מהיצרן. עכשיו יותר מובן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צריך לראות את הרכב במציאות, כי תמונות לא עושות עימו חסד בכלל.

נראה כמו מאזדה 3 על סטרואידים.

כנראה יהיה נפוץ בליסינג בגרסאת הבסיס בדומה ליונדאי IX35 וניסאן קשקאי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לא נראה כזה מושך.

אבל הנתונים יפים יחסית לגיפ.

אם היה לי את הכסף הזה לא הייתי חושב אפילו לקנות אותו.:oops:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
אתה כנראה לא מבין, שגם אם היו מזמינים מיליון רכבים, ההקצאה הייתה X רכבים מהיצרן. עכשיו יותר מובן?

שוב פעם אני יכתוב כי נראה לי שאתה לא מבין :

אני מבין את המצב, אבל שיוצא דגם שמתלבש בול על הישראלי הממוצע היבואן אמור ללחוץ הרבה יותר על היצרן.

הקצאות תמיד אפשר לשנות, קצת יותר קצת פחות אבל תמיד אפשר .

פורסם

אז כנראה שאתה לא מבין שישראל היא שוק קטן מבחינת יונדאי בכל העולם, ולא יעזור שום לחץ, היצרן לא יכול (עם דגש על המילה לא, בשבילך שתבין) לייצר יותר מכוניות ממה שהוא מייצר, וגם לא להקצות יותר לישראל בגלל שהשוק כאן קטן יחסית מבחינתה. אם זה היה ככה (כמו שאתה טוען), היונדאי שלי כבר הייתה בארץ (והיא עדיין לא).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...