Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לה ביטוח, אכלת אותה. לך תרוץ אחריה 7-10 שנים בשביל כמה אלפים (מנסיון מר). ככה זה אצלנו במדינה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי עדיף תיקון המכה אצל פחח טוב וכאן לסגור את הסיפור, יש לא מעט בעלי מקצוע בארץ שיכולים להחזיר את הטמבון למצב כמו שיצא מהחברה.

אם כבר אתה תחליף את הטמבון לגמרי השאלות כבר יגיעו מעצמם במעמד המכירה,

שיהיה בהצלחה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בגלל שאתה בישראל עדיף שתפעל בדרך הבאה,

תתקשר אליה וקח פרטי ביטוח (חבל שלא לקחת בזמן המקרה), תסביר שאתה לא מכיר אותה וזה הדרך שלך להבטיח פיצוי.

לאחר שכל פרטי הביטוח יהיו אצלך גש לקבל הצעת מחיר, בדוק עם שמאי האם אתה זכאי לחלק מקורי חדש ולא לתיקון.

עם ההצעה פנה לבחורה, איך לשלם לך זו כבר החלטה שלה אם היא לא תרצה לשלם הביטוח שלה כן.

סע בדרכים טובות, בתור מישהו שכמוך מעדיף לחנות בקצה החניון לבד וללכת עוד דקה זה כמעט בלתי אפשרי שלא יפגעו לך ברכב.

אל תתרגש וגם אל תוותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

סך הכול הנזק לא גדול לפי מה שמתואר,לכן הייתי מצלם את הפגוש לצורך מכירה עתידית שלא יחשבו שהייתה פגיעה רצינית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין מה הסיפור?

מתקשרים לסוכן ביטוח והוא עושה את כל העבודה!

קרה לי מיקרה דומה ליפני חודש בערך שנהגת נכנסה בי מאחורה (באוטו כמובן):lol: לקחתי פרטים התקשרתי לסוכן הביטוח, והוא ישר הפנה אותי למוסך של החברה, נתנו לי רכב חילופי, והחליפו טמבון, יצא נזק של 10,000 אבל מה איכפת לי ומה איכפת לה?

היא תשלם את ההישתתפות העצמית שלה והביטוח ישלים את השאר

פורסם

אני חושב שאולי תעלה תמונה של הנזק.

באופן אישי, לא הייתי מתלהב להחליף את הטמבון כל כך מהר בשביל נזק מינורי. בשלב עתידי של מכירה זה עלול להצטייר לא טוב אצל הקונה(אפילו אם תצלם לפני).

תברר כמה עולה צביעה מקומית במקום איכותי, תדרוש ממנה את הסכום ואחר כך תחליט אם אתה רוצה לתקן את הנזק או לא, זה מה שאני הייתי עושה במידה והנזק מינורי כמו שאתה מתאר.

• תוכן חדש...