Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה עובד בידיוק ? אני מביא את המוצרים שלי ואת הרכב והוא מרכיב את הכל ?

או שעדיף לקנות את כל הכבלים בנפרד ולבוא ממש מוכן ?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי איזה חוטים, אם זה משהו פשוט כמו חוטים לרמקולים פשוטים למשל אז לא נראה לי שמישהו יקח כסף על זה. ואם זה חיבור מגבר שצריך לחבר עם כבל עבה ואיכותי אז זה לא יהיה בחינם כי כבל טוב = נחוש,ת עולה כסף. מה אתה רוצה להתקין?

פורסם

מעטים המתקינים שמשתמשים בחיווט איכותי, אם זה מבחינת עובי ושלא נדבר על נוגדי חימצון.

תשאל במקום בו אתה הולך להתקין באזה חיווט הוא מתכוון להשתמש ואם לא נראה לך עדיף שתביא אתה.

פורסם

עדיף שאני יביא בעצמי יצא יותר זול.

אני רוצה להתקין מערכת הבאה :

מגבר : GTO1004

סאב : ES300

HU : פיוניר מסויים או מערכת של הרכב עם מנחת.

רמקולים : DOTECH OVATION או TEMPO.

אשמח להמלצה לחוטים ועל העובי וכו'.

פורסם
עדיף שאני יביא בעצמי יצא יותר זול.

אני רוצה להתקין מערכת הבאה :

מגבר : GTO1004

סאב : ES300

HU : פיוניר מסויים או מערכת של הרכב עם מנחת.

רמקולים : DOTECH OVATION או TEMPO.

אשמח להמלצה לחוטים ועל העובי וכו'.

למערכת שלך היתי ממליץ על:

רמקולים 2.5 mm^2 אפשר להשיג אותם בכל חנות חשמל\אלקטרוניקה

סאב עדיף לשים 4 mm^2

כבל הזנה 4 awg אפשר יותר עבה תלוי במחיר. אני שמתי כבל של 35 mm^2 מתחום חשמל שזה בערך 1-2 awg וגם תיקח בחשבון שתצטרך כזה כבל למינוס עד מטר. (מומלץ לחבר כבל מינוס כמה שיותר קצר)

rca לא יודע בדיוק איזה, תחכה לתגובות אחרות. לא צריך להשתגע איתו, כי לא תשמה הבדלים, רק לא לשים כבל ב 20 שקל.

אני הזמנתי stinger pro מאייבי 4 ערוצים בשבילי זה מספיק

פורסם
מעטים הלקוחות שמוכנים לשלם עבור חיווט איכותי...

אין ספק שאתה צודק וכמו שרוב האנשים לא מבינים כמה קריטית ההתקנה אז אותו דבר משותף גם לעניין החיווט.

אני פשוט נתתי דוגמא כי כשאני חיפשתי לקנות חיווט טוב ועברתי נראה לי אצל כל המתקינים באיזור הקריות + עוד חלק במפרץ חיפה עזוב שלא היו חברות נורמליות אף אחד לא החזיק 2.5 מ״מ.

בסוף מצאתי בחנות קולנוע ביתי בחור רציני שהחזיק גם אומגה אודיו ואפילו ואן דן הול ובמחירים נורמליים.

פורסם
פסל תודה על התגובה. אבל אני הבנתי שזה עובד בגאוג' לא ?

זה רק צורת מידה, יש טבלאות המרה באינטרנט מגייג׳ למילימטר, פשוט בחשמל משתמשים במ״מ ובאודיו בגייג׳

פורסם

מצטער שאני מציק אבל לא הסתדרתי כלכך.

שאלות : יש טעם לקנות יד שנייה ?

אפשר קישורים לדוגמה שאני ידע מה לחפש ?

ההפרש במחיר בין הארץ לחול משמעותי ?

תודה רבה פבל. וגם לשניים שמדסקסים בינם לבין עצמם.

פורסם
מצטער שאני מציק אבל לא הסתדרתי כלכך.

שאלות : יש טעם לקנות יד שנייה ?

אפשר קישורים לדוגמה שאני ידע מה לחפש ?

ההפרש במחיר בין הארץ לחול משמעותי ?

תודה רבה פבל. וגם לשניים שמדסקסים בינם לבין עצמם.

כן יש הבדלים בין המחירים. RCA אפשר לקנות באייבי רק אני לא יודע מה להמליץ לך.

כבלים רגילים עדיף תלך לחנות חשמל באיזורך. לא חובה לקנות כבל 4 גייג', אתה יכול לקנות כבל של רתכת שהוא 25 מ"מ ויש גם 50 מ"מ. בקיצור תעשה סקר שוק בחנויות כל כבל מ 20 מ"מ(4 גייג') יהיה בסדר. כנה"ל חוטים לרמקולים מ-2.5 מ"מ (13-14 גייג')

פורסם

רק תשים לב שהעובי שמצוין על הכבל הוא העובי של צמת המתכת עצמה ולא שלושת רבעי בידוד פלסטיק וצמה מסכנה.

בדרך כלל קורה בכבלים עם חברות לא מוכרות.

פורסם

כמה כל העסק עולה בערך ?

ואפשר המלצות לחברות מוכרות שמוכרות ציוד איכותי כי הבנתי שהכבלים באמת משפיעים על השמע.

פורסם

חיווט טוב עולה בהתאם.

תבדוק איתם, שניהם מחזיקים חיווט איכותי. תיהיה מוכן לשלם עבור המוצר הנחשק ויביאו לך הכל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...