Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו לפני 4 חודשים את הפוקוס במהעבודה של אבא שלי.

לפני איזה שבוע היה לי פנצ'ר בגלגל האחורי ימני, בזמן ההחלפה של הגלגל שמתי לב למסנן דלק והחץ מראה לכיוון החלק האחורי.

השאלה שלי זה האם זה בעייתי להמשיך לנסוע ככה עד הטיפול הבא עד בערך 6000 קילומטר?

ואם זה בכלל מסנן דלק?

צירפתי תמונה של המסנן דלק ברכב.

מסמן.jpg

פורסם

מהתמונה אני לא יכול להבין את כיוון זרימת הדלק צריך תמונה של הצנרת לאן היא מובילה.

בכל מקרה אם המסנן מורכב הפוך, אסור להפוך את הכיוון שלו ולהתקינו שוב אלא להחליפו בחדש, משום שאם תרכיב אותו הפוך ממה שמורכב כרגע אז הליכלוך שהמסנן סינן יעבור למנוע.

זה לא קריטי אפשר ליסוע ככה עד לטיפול בו צריך להחליף מסנן דלק, או שפשוט להחליפו בחדש, אבל תחילה יש להסתכל על הצנרת החץ צריך להיות לכיוון המנוע.

פורסם
קיבלנו לפני 4 חודשים את הפוקוס במהעבודה של אבא שלי.

לפני איזה שבוע היה לי פנצ'ר בגלגל האחורי ימני, בזמן ההחלפה של הגלגל שמתי לב למסנן דלק והחץ מראה לכיוון החלק האחורי.

השאלה שלי זה האם זה בעייתי להמשיך לנסוע ככה עד הטיפול הבא עד בערך 6000 קילומטר?

ואם זה בכלל מסנן דלק?

צירפתי תמונה של המסנן דלק ברכב.

כן זה מסנן דלק.

זה יכול להיות כי החץ מצביע על כיוון זרימת הדלק אם הצינור דלק הוא בעל כיפוף U (במזדה 3 זה ככה).

כמו כן לפי המודל, הרכב יצא ככה מהמפעל.

בכל מקרה תשאל בטיפול הבא את המכונאי.

פורסם

ממש לא הגיוני.

מה שכן הגיוני זה שהחץ מורה על כיון הזרימה לא על כיון ההתקנה של המסנן ולפי הצנרת ניתן להבין מהו כיון הזרימה.

• תוכן חדש...