Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב הונדה סיווק 2005 יש לו בדלת הנהג מתחת לידית הפתיחה שריטה קטנה בגודל 3 סנטימטר ..

אבל היא ממש עמוקה עד שרואים את הפח והשריטה קצת רחבה זה לא שריטה של מפתח אלא מכה מעגלה של סופר.

עכשיו אני רוצה לצבוע את המכה השאלה שלי האם צריך לצבוע את כל הדלת ? או אפשר רק את הקטע של השריטה בלי שיהיה הבדלי

צבע בין השריטה לבין הדלת עצמה..כמה זה אמור לעלות?

תודה

פורסם

במקרה כזה הייתי מזמין פחית צבע לפי הקוד של צבע הרכב, מכחול קטן ועושה את בעצמי.

לצבוע את כל הדלת בגלל שריטה? ומחר ידחפו לך עוד עגלת סופר לדלת או איזה ילד יעבור עם מפתח

ואז מה...

פורסם

לצבוע את כל הדלת בגלל שריטה? ומחר ידחפו לך עוד עגלת סופר לדלת או איזה ילד יעבור עם מפתח

ואז מה...

איפה מופיע הקוד הזה, לידע כללי? ומאיפה ניתן להזמין פחית?

אני גם רוצה לעבור על כמה מקומות ברכב שלי

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה בד"כ מצויין על מדבקה איפשהו באוטו, אצלי בגולף זה ליד גלגל הספייר.

באופל עשו לי שריטה ע-נ-ק-י-ת לכל אורך הרכב (מהפנס לפנס), לא היה הרבה מה לעשות חוץ מלצבוע את כל הצד.

נתתי לפחח טוב לעבור על השריטה עם מכחול קטן, זה שיפר את המצב בהרבה אבל עדיין רואים בבירור שהייתה שריטה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ואז מה...

ככה פשוט להעביר עם מכחול? יש לשריטה חלודה כבר...אתה לא חושב שצריך פיברגלס ואז לצבוע?

הצבע הזה עמיד בפני שטיפות מרובות? מכונות שטיפה למניהם...?

בכל מיקרה תנו לי הצעות לפחח טוב מאזור השרון שאני ישאל אותו לגבי הצעת מחיר(רעננה ..כפר סבא..הוד השרון וכו'...)

פורסם

אני לא מאמין שפחית צבע ומכחול יעזרו פה מכיוון שלפי התיאור שלך צריך לעשות לאיזור הפגוע מילוי ולאחר מכן צבע בכל מקרה אתה יכול להסביר לפחח שאתה מעונין בצבע מקומי ולא בכל הדלת...

פורסם
אני לא מאמין שפחית צבע ומכחול יעזרו פה מכיוון שלפי התיאור שלך צריך לעשות לאיזור הפגוע מילוי ולאחר מכן צבע בכל מקרה אתה יכול להסביר לפחח שאתה מעונין בצבע מקומי ולא בכל הדלת...

השאלה אם יראו הבדלי צבע...אני לא מחפש תוצאה מושלמת אבל לפחות סבירה +

• ספונסר פורום
פורסם

יראו ועוד איך יראו הבדלי צבע אם תבצע את העבודה לבד.

כיום יש טכנולוגיה שנקראת "טשטוש" שלא צריך לצבוע את כל הדלקת.

בכל אופו, דלת זה חלק שמתפרק עם ברגים ולכן אין ירידת ערך עקב הצביעה הלא מקורית.

פנה להתייעצות עם מוסך הצוות בחולון לפני שאתה עושה נזק בלתי הפיך.

פורסם

יש בעלי מקצוע שיכולים בהרבה מקרים לצבוע רק סביב השריטה, ואחרי זה עושים פוליש ווקס

לטשטש את הבדלי הצביעה. אם הצבע במצב חדש יחסית זה יותר קל. אם לא, סיכוי טוב

שיראו הבדל בגוון. מה שכן, זה לא זול משמעותית מצביעה של כל הדלת.

פורסם
איפה מופיע הקוד הזה, לידע כללי? ומאיפה ניתן להזמין פחית?

אני גם רוצה לעבור על כמה מקומות ברכב שלי

בד"כ על מכסה המנוע מהצד הפנימי, אצלינו בב"ש יש חנות כזאת שניתן להזמין שם צבע לפי קוד, אני עשיתי את זה.

עלה לי מאה ש"ח לפחית.

פורסם
בד"כ על מכסה המנוע מהצד הפנימי, אצלינו בב"ש יש חנות כזאת שניתן להזמין שם צבע לפי קוד, אני עשיתי את זה.

עלה לי מאה ש"ח לפחית.

איפה החנות ואיך היא נקראת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אנחנו מדברים על אותה החנות אז לחנות קוראים ש.א אחים מירון

http://www.d.co.il/4954320/21150/

קניתי מהם ספריי ייעודי לצביעת ג'נטים, צבעתי איתם טאסות שהיו לי (בהמלצת המוכר) ולא הצטערתי- יצא כמו חדש.

אני יודע שהם מכינים צבע לפי הזמנה ולפי מספר צבע.

בכל מקרה לגביי שריטות: יש פחח מעולה בבאר שבע שנקרא "פנסו".

בעבר הלכתי אליו עם הסיאט לאון שהייתה לי עקב פיצוץ קטן בצבע שהפך לנקודה של חלודה, הוא שייף את המקום בעדינות

לקח מכחול דק מאוד (אם אני לא טועה הוא אמר לי שזה נקרא מכחול 0 ) וצבע בעדינות, אפילו לא לקח לי כסף.

במקרה שלך אני כמעט בטוח שלא בטוח שזה יועיל אלא להיפך. לדעתי תשאיר את השריטה איך שהיא ותנסה פוליש עדין.

לי למשל יש נסיון מעולה עם החומר הנ"ל לטשטוש שריטות (גם עמוקות) :

http://www.carplan.co.il/sg_product~CMW000~2~0.htm

בהצלחה!

איתמר

פורסם

אני הלכתי לצבעי רכב וביקשתי ממנו בקבוקון קטן עם צבע שלי. יש מצב שהוא צובע רכב עם אותו צבע ותמיד נשאר לא עודף.

במקרה שלי הבקבוקון הקטן עזר לי לטשטש את השריטות (נעזרתי גם בקיסם וספוג קטן). כמעט לא רואים כלום.

• ספונסר פורום
פורסם
אני הלכתי לצבעי רכב וביקשתי ממנו בקבוקון קטן עם צבע שלי. יש מצב שהוא צובע רכב עם אותו צבע ותמיד נשאר לא עודף.

במקרה שלי הבקבוקון הקטן עזר לי לטשטש את השריטות (נעזרתי גם בקיסם וספוג קטן). כמעט לא רואים כלום.

האם הצבע שלך מטאלי?

אם לא אז מובן מדוע לא רואים את הטשטוש, בצבע מטאלי תיקון לא מקצועי יהיה הרבה יותר בולט.

• תוכן חדש...