Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש המלצה לוואקס שייתן תוצאה נחמדה.

לפני כמה וכמה שנים (קרוב לעשרים :-) ) עבדתי עם TURTLE ו-COLORCOAT2000. לא אהבתי את התוצאה של TURTLE ברכב הקודם שלי, מכאן הבקשה להמלצה.

הרכב הוא דייהטסו טריוס , 2011 בצבע כסף מטאלי, אם זה משנה

תודה מראש

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אני גם ממליץ עליו עשיתי איתו כבר 2 ווקסים,קל לעבוד איתו ותוצאות טובות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההמלצה. הוואקס הזה יהיה מסוגל להוריד שריטות קלות לא עמוקות (שיפשופים מעלים של שיחים)?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

את זה עושה פוליש לא ווקס,ווקס שומר על הצבע מפני השמש עושה אותו מבריק גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, אפשר לקבל המלצה על פוליש לצבע מטאלי (כנראה שאני מזדקן, בזמני אסור היה לעשות פוליש לצבע מטאלי)?

פורסם

אני לא יודע מה סדר גודל של המחירים היום אבל ברחיצה שלי אני מקבל פוליש + וואקס ב-220 ש"ח. אז נגיד עד מאה ש"ח??? או שזה מעט מדיי? בסך הכל אין יותר מדיי שריטת על הרכב, פחות מ-5.

• תוכן חדש...