Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודקת ב 100% תמיד חשוב שהרכב יעבוד כמו שצריך

ולא עניתי לך מחוסר סבלנות רק ניסיתי להבהיר לך שככה הרכב אמור לעבוד והמצב של רכבך תקין לחלוטין

דרך אגב אורן בעל מקצוע מעולה תיצמדי לאבחון שלו ולהחלטות שלו אני בטוח שבשורה התחתונה הוא לא יוציא אותך מאוכזבת

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדוע את חושבת שהמוסך המתמחה ברכבי פיג'ו שנים רבות (מר ספונסר), שאני מכיר אותו אישית ויצא לי גם לטפל ברכבי במוסך שלו,

הוא חסר הבנה?

להפך, הוא מתחשב ומציע להפסיק לשלם על התיקונים .

בכל רכבי פיג'ו\סיטרואן שנסעתי, בכביש מהיר וללא מזגן, במזג אויר קריר, מד הטמפרטורה ירד מתחת ל 80 מעלות.

גם ברכב הנוכחי שלי זה ככה.

לא מאמינה?

את מוזמנת לקבל תשובה לשאלך ממוסך שבו אני מטפל ברכבי עכשיו:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

גם הוא מתמחה ברכבי פיג'ו שנים רבות ופלא - גם נמצא בחולון.

תתקשרי או תכתבי את המיקרה שלך בפורום של המוסך שלו.

עוד חוות דעת לא תזיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לגמרי סומכת על אורן , העניין הוא שגם אורן אומר שזה לא מצב תקין שהטמפ' יורדת ל70 מעלות בכביש מהיר ודרך אגב אני ממש לא מחפשת בעיות, בגלל זה החלפתי פעמיים תרמוסטט ועדיין התוצאה היא זהה ולכן אני שואלת פה את מי שמבין חוץ מאורן אולי הוא יכול לעלות על דעתו אפשרות אחרת חוץ מהעניין של הסיליקון או איך לפתור את העניין הזה. תודה לעונים.

פורסם
מדוע את חושבת שהמוסך המתמחה ברכבי פיג'ו שנים רבות (מר ספונסר), שאני מכיר אותו אישית ויצא לי גם לטפל ברכבי במוסך שלו,

הוא חסר הבנה?

להפך, הוא מתחשב ומציע להפסיק לשלם על התיקונים .

בכל רכבי פיג'ו\סיטרואן שנסעתי, בכביש מהיר וללא מזגן, במזג אויר קריר, מד הטמפרטורה ירד מתחת ל 80 מעלות.

גם ברכב הנוכחי שלי זה ככה.

לא מאמינה?

את מוזמנת לקבל תשובה לשאלך ממוסך שבו אני מטפל ברכבי עכשיו:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

גם הוא מתמחה ברכבי פיג'ו שנים רבות ופלא - גם נמצא בחולון.

תתקשרי או תכתבי את המיקרה שלך בפורום של המוסך שלו.

עוד חוות דעת לא תזיק.

ממש לא נכון!!! ברכב הנ"ל (פיז'ו 206) לא משנה באיזה מצב הטמפ' לא צריכה לרדת מ82 מעלות!

אצלי אותו האוטו ובאמת היתה בעיה של טרמוסטט תפוס במצב פתוח ומאז שהחלפתי לטרמוסטט מקורי חדש (לפני שנה לחצי) מקסימום 10 דקות מרגע הנעת הרכב הוא מגיע לטמפ' עבודה (מינימום 82 מעלות) ולא משנה מה הטמפרטוה בחוץ (אני גר באריאל ככה שממש קר פה בחורף) הטמפרטורה לא יורדת מה82 וככה זה מצב תקין לא שום מצב אחר!!

פורסם

ברוב המקרים אין תאום בין טמפרטורת נוזל הקרור במנוע לזה של לוח השעונים

בעקבות זיוף בלוח השעונים בדר"כ שאנחנו מתחברים עם סורק לרכב הנתון שהוא אכן מדויק

מיכוון שהוא דיגיטלי ולא אנלוגי רואים את ההבדל עם תיקחי 10 פיגו 206 כל אחד מעט שונה מהשני ואף ישנם כמה סוגים של לוחות שעונים שכול אחד מציג אחרת את הטמפ' מה לעשות "צרפתיות" לכן בבדיקת מחשב בזמן נסיעה בכביש פתוח יכולה לבדוק עם אכן הרכב יורד באמת לטמפ' נמוכה או משמע תקין

לילה טוב

פורסם

עדכון:

הוחלף בית תרמוסטט אצל "אורן שירותי רכב" בחולון. עליי לציין לטובה את אורן על כך שברגע שזיהה את הבעיה פעל ברצינות ומקצועיות.:-D

בהחלט רואים שינוי לטובה בטמפ'. מרגע ההנעה בבוקר לוקח בערך עשר דקות והטמפ' מגיעה ל 90-100 מעלות.

• תוכן חדש...