Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סט עדיף לשים בפונטו 2000 XTZ?

טמפו שאפשר להביא ב 450 שקל או מקסימו ב 550?

וגם האם המגבר ROCKFORD 300.4 יחזיק את אחד מהסטים האלה כמו שצריך?

למגבר מחוברים גם 6X9 של רוקפורד 110RMS, והרדיו דיסק הוא PIONEER 8350.

פורסם

עדיף לך ממורל טמפו, הוא כמה רמות מעל מקסימו למרות שמקסימו יצא אחרי טמפו.

היה לי את שני הסטים וממקסימו יצאתי מאוכזב.

המגבר שאמרת בהחלט יספיק לטמפו.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
שמע אחי תשקיע עוד 250 שקל ככה עד 950 ותביא

Morel Dotech Ovation

הם קטלניים

בדקתי לגבי הדוטק אפשר להביא אותם ב 750 אבל אמרו לי שהמגבר לא יחזיק אותם ולא ינצל אותם כמו שצריך

פורסם

אני זה destination ורציתי לומר שכבר יש לי את המגבר של rockford 300.4 והאם הוא יחזיק את הדוטק טוב וינצל אותו עד הסוף ביחד עם הרמקולים 6X9 ROCKFORD 110 RMS

פורסם

כמה שמגבר יותר איכותי ככה גם תקבל איכות ושמע טובים יותר מהרמקולים אני חושב שזה יחזיק את הDOTECH אבל לא יוציא ממנו את כל האיכות

פורסם

אתה יכול להרים את התקציב ל1000 ש"ח ולקנות פה בפורום ממישהו היבריד אודיו קלראוס שזה יותר טוב מדוטק בטוח.8)

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מצטרף להמלצה הקבועה לטמפו, התקנתי אותם שבוע שעבר ברכב ואני מאוד, מאוד מרוצה. מוגברים ע"י GTO1004. יצא לי לשמוע גם את הדוטק אבל ללא הגברה מספקת, ופשוט אכזבה במצב כזה :( גם המקסימו יצא לי לשמוע על אותה ההגבר, אין ספק שהטמפו בכמה רמות מעל.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...