Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים שווה לקנות מאייביי מגנזיום?

האם יכולה להיות בעיה כלשהי להעביר אותם במכס?

כמה אחוזים מע"מ+מכס משלמים על סט שעולה נגיד 300$?

כמה בערך יכולה לעלות התקנה של החישוקים בארץ?

תודה ושבוע מצויין שיהיה לכולם.

פורסם

לקחת בחשבון שמשלוח יעלה כמה מאות דולרים? המכס והמיסים (רובם או כולם, אני לא זוכר) מחושבים לפי הערך של הטובין + עלות המשלוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא משתלם כלל וכלל. על החבילה יוטלו מיסים כדלקלן. מע"מ+מס קנייה+מכס שזה ייצא קרוב ל 50 אחוזים מערך החבילה. המע"מ הוא 16 אחוזים, מס הקנייה הוא 17.4 והמכס תלוי בסוג הסחורה. בכל מקרה אתה מסתכל כאן על מינימום 33.4 אחוזים. המיסים מחושבים לפי העלות הסופית של הפריט. עלות זאת מורכבת משילוב של עלות הפריט פלוס המשלוח לארץ. כלומר עם הגנטים עלו לך 300 דולר משלוח לארץ עוד 100 דולר אז העלות הסופית שלהם היא 400 דולר וסכום המיסים שתשלם עלול להגיע עד 200 דולר. מה שאתה יכול להיות בטוח שלשלוח 4 גאנטים מחו"ל יעלה לך הרבה יותר מ 100 דולר ואני חותם לך על זה. רק לשלוח מעטפה דרך פאקדס או UPS עולה 65 דולרים. אם אתה שואל אותי אז לא שווה בכלל. אלא אם כן אתה מדבר על גאנטים מקוריים של מרצדס או אוטו יוקרתי אחר שעולים כאן הון תועפות. בל נשכח שמשרד התחבורה ירצה ממך אישור מיבואן כלשהוא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה רבה, אז כנראה זה באמת לא משתלם.

את האמת לא ניסיתי לחסוך כל כך, פשוט המבחר שיש באייבי הוא עצום לעומת מה שיש בארץ, אבל עם כל האישורים והפרוצדורות לא בא לי כל כך להתעסק.

תודה על העצות.

פורסם

עד בעד מה, בשביל זה אנחנו כאן. עשה לי טוב על הלב לדעת שעזרתי למישהו בצורה כלשהיא.

דרך אגב, יותר קל להזמין דברים מארה"ב מאשר אנגליה. באנגליה האלטרנטיבה הכי זולה היא ה ROYAL MAIL אבל כאשר שולחים חבילה ששוקלת יותר מ 1 ק"ג המחירים מתחילים להיות מטורפים. בגדול, הם מעדיפים שתשלח 2 חבילות של 1 ק"ג וזה גם יצא לך יותר זול מאשר תשלח חבילה אחת ששוקלת 2 ק"ג. באף מדינה נורמלית ומתוקנת לא שמעתי על פטנט שכזה רק באיחוד האירופי.

עוד דברים שלא שווה להזמין הם רפידות ברקס בגלל המשקל שלהן, דיסקיות וכל דבר כבד. אלא אם כן אתה מזמין קליפר של ברמבו שעולה כאן אלפי שקלים (אם אני לא טועה) אז כן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא כדאי, לא מבחינה כלכלית ולא מבחינה פיזית - הבזבוז זמן לשחרר אותם מהמכס בגלל שזה חלק בטיחון של רכב יצא לך יקר יותר מאחלה סט פה בארץ, וכמו שאמרו קודמיי - המשלוח גם הוא לא ישתלם לך באף צורה והמחיר יהיה מגוחך !

לא רק אתה סובל מזה, עד שלא תהיה מהפיכה במדינה הזאת לא ישתנה כלום, אבל כנראה שהמהפיכה תגיע יחד עם המשיח, ויכול להיות שהוא יעשה את המהפיכה, עד אז נחייה ככה.

פורסם

הכי זול יהיה לשלוח גלגלים מגרמניה

המשלוח יעלה 120 יורו (שלחו לי סט לפני שלוש שנים במחיר הזה).

אתה יכול לקנות רק חדש ולא משומש. המיסים 48.3 אחוז כולל מחיר המשלוח

300 דולר יעלו לך עם משלוחה כ500 דולר. עם מיסוי כ750 דולר. יענו כ2850 שקל

פורסם
הכי זול יהיה לשלוח גלגלים מגרמניה

המשלוח יעלה 120 יורו (שלחו לי סט לפני שלוש שנים במחיר הזה).

אתה יכול לקנות רק חדש ולא משומש. המיסים 48.3 אחוז כולל מחיר המשלוח

300 דולר יעלו לך עם משלוחה כ500 דולר. עם מיסוי כ750 דולר. יענו כ2850 שקל

שורה תחתונה לא הכי משתלם!

• תוכן חדש...