Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קשר בין הלקוח לבין סמל"ת אך הלקוח אינו עובד סמל"ת.

עידן

אז מה הוא? בעלים? ספק שירות?

כי אם כבר להציב עובדות - כדאי את כולן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שמגיע פה התנצלות בפני הלקוח ושאר חברי הפורומים שהאכלת בלוקשים שלך.

ובפעם הבאה בדוק את המקורות שלך.

עידן

הלקוח המסכן נעלב דווקא ממה שהוא כתב? כל השירשור הזה שופך קיטונות של בוז על מי שקנה את הרכב, מסתבר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש אגדה כזאת " בגדי המלך החדשים " , מה לעשות אבל כשהילד מגלה את האמת היא כואבת . אז אמרו פה בדיוק

את מה שהיה צריך לומר . הפיאט גם אם היא עם חותמת של אנזו היא עדיין פיאט 500 עם שני פסים .

ואם הבעלים מקושר אז סביר להניח שלא שילם עליה 400K . המחיר שאולי מצדיק את רכישת הצהובה והאדומה גם יחד .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכונית כל כך יקרה (מדי) והוא מתקמצן על 7 ש"ח לנתיב המהיר? :shock:

:roflmao:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

היא מדהימה,ללא ספק,אבל גם המחיר מדהים,היו עולה רבע מחיר בתכלס,אני מאמין שבייבוא אישי בחצי מהמחיר בארצנו הקטנטונת היא כבר על הכביש.

פורסם
היא מדהימה,ללא ספק,אבל גם המחיר מדהים,היו עולה רבע מחיר בתכלס,אני מאמין שבייבוא אישי בחצי מהמחיר בארצנו הקטנטונת היא כבר על הכביש.

חצי מחיר? בוא תראה לנו איך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, אני לא מבין איפה הבעיה שלך?

נכנסים לסוכנות, לוחצים יד לסוכן תוך מתן צ'פחה קטנה על הכתף, אומרים שהרצל שלח אותך, שמים 200K ש"ח על השולחן, יוצאים עם הרכב ומבטיחים שאת החצי השני תשלמו בהקדם.

10 שנים אחרי זה מוחקים חובות של 100 מליון ש"ח תחת סעיף חובות אבודים.

סליחה, טעות, חשבתי שדיברנו על קמור! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השיא של התופעה המסקרנת הזו היה לפני כמה שנים כשהמשטרה חילטה נכסיו של עבריין צמרת כזה או אחר, ואז קמור באו בבקשה לבית המשפט לנכות מהנכסים האלו את החוב של העבריין כלפיהם... לא הלך, אם אני זוכר נכון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...