Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אזעקת ביפר של רב בריח, יש לי ניסיון טוב עם המערכת ממספר רכבים קודמים שהיו לי.

החיסרון שלה שלרוב היא לא נותנת מענה/רגישות כלפי החלק האחורי של הרכב וגם אם כן אז לא בצורה מספקת.

אני רוצה להוסיף עוד גלאי זעזועים (זהה לזה שקיים) ברכב.

השאלה שלי היא כזו:

האם אני יכול להתחבר על הקו הקיים של הגלאי זעזועים שכבר קיים ברכב?

אני יודע שלרוב אם מוסיפים גלאי (לדוגמא גלאי שטח) אז יש צורך להתחבר לערוץ נוסף. אצלי אני זקוק לו פנוי לבינתיים.

אני רוצה פשוט להתחבר על צמת החוטים של הגלאי הקיים ולמקם את הגלאי החדש במקום שנראה הכי טוב.

יש משהו שאני צריך לדעת? אני ישמח לתגובות, תודה!

פורסם

אתה יכול להתחבר על החיווט של הגלאי הישן.

רק ברור לך שלא תהיה לך הפרדה על ההתראה בשלט.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זה בדיוק מה שרציתי לדעת, רק רציתי לוודא שאני לא טועה או מחסיר מידע.

וכן אין בעיה, שיתן התראה כיחידה אחת זה לא משנה לי העיקר ששטח המגע יהיה רחב יותר.

תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

איזה רכב יש לך?

אצלי הפונטו קטנה יחסית וגם שקלתי לשים גלאי נוסף לאחר התקנת האזעקה שלא כיסתה את החלק האחורי.

לאחר שינוי מיקום הגלאי במרכז האוטו ורגישות גבוהה, הוא קולט גם מכות מאחורה.

האם בדקת את זה?

פורסם

מדובר על פולו GTI של אחי.

החיישן ממוקם מתחת להגה על בית הגלגל, זה בדרך כלל המקום הכי טוב למקם את החיישן.

הוא כמובן נמצא על המצב הכי גבוה שלו - הכי גבוה!

יש רגישות לא טוען שלא, אבל מאחור כמעט ואין תגובה לפעמים קטנה לא יותר.

את האמת? לקנות את גלאי/חיישן נוסף זו לא עלות גבוהה במיוחד, מה שישאר לעשות זה רק להתקין אותו שגם זה לא בעיה

כזו גדולה וחסכנו כאב ראש.

• תוכן חדש...