Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נרשמתי לפני שבוע לקורס פסיכומטרי בEZ WAY, שעולה 6,450 שקלים, שזה די הרבה. מתקרב למחיר של יואל גבע. הסיבה שהלכתי אליהם זה כי יש להם קורס "מותאם" שזה לאנשים עם בעיות קשב וריכוז. אז זה מושלם בשבילי. 3:15 שעות לימוד פעמיים בשבוע, במשך שלושה חודשים, כאשר באמצע נוסף שיעור שלישי..

הקורס אמור היה להיות בסמינר הקיבוצים- גם כן מושלם, כי אני עובד בגלילות, והוא מתחיל ב17:00, אז אני צריך לצאת רק קצת לפני הזמן מהעבודה, ע"מ להגיע לשם. (16:40).

היום התקשרה אלי מישהי מez way ואמרה שעקב הרשמה דלילה לא יפתח קורס בסמינר הקיבוצים, ושאני יכול ללכת לקורס בעזריאלי במקום (יגאל אלון 108).

עכשיו זה ממש מעצבן. כי אין להם שום הסדר חניה, מה שאומר שאם אני חונה בעזריאלי, בחישוב מהיר יוצא לי תוספת של כמעט 1000 שקלים לאורך הקורס רק על חניה שם! פשוט חוצפה.

לבטל עכשיו את ההרשמה? לא יודע כמה זה ריאלי, עכשיו להתחיל מהר תהליך הרשמה למוסד אחר, גם לא יודע כמה כוח יש לי לזה.

הבחורה אמרה (אחרי שהתעצבנתי עליה קלות) שהיא תבדוק לי לגבי "מלגת נסיעות" שאולי אמורה לכסות חלק מהוצאות החניה. אבל זה פשוט מרתיח שעכשיו, שמצאתי את הקורס שמתאים לי, ושעוד שבועיים מתחילים ללמוד, הם אומרים שאי אפשר בתנאים שסגרו איתי.

מה אתם מציעים לי לעשות? לעזוב אותם וללכת לקורס אחר?

מכירים חניה זולה בקרבת מקום?

דבר נוסף, מתי אני צריך לצאת מפי גלילות בימים ראשון ורביעי בשביל להיות בעזריאלי ב17:00? או אפילו טיפה לפני?

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לפני שאתה מבטל תתקשר לשאר המוסדות הרלוונטיים ותבדוק אם בכלל יש מקום בכיתות לתאריך שאתה רוצה ולימים והשעות.

אני במקומך מבטל והולך לגבע\הייקיו ולא לשום מקום אחר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם היו לך הקלות בבגרויות או שיש לך הפרעות קשב וריכוז, למה לא הלכת לזינוק?

זה המוסד המוביל במתן פתרונות ללקויי למידה כולל הקלות, מה שאין סיכוי שתקבל בזיבי וואי.

עריכה: הם נמצאים בסמינר הקיבוצים גם כן, אבל בקמפוס אומנויות, שזה 3 דקות מצומת גלילות.

תתקשר אליהם: 0775264000

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אם היו לך הקלות בבגרויות או שיש לך הפרעות קשב וריכוז, למה לא הלכת לזינוק?

זה המוסד המוביל במתן פתרונות ללקויי למידה כולל הקלות, מה שאין סיכוי שתקבל בזיבי וואי.

עריכה: הם נמצאים בסמינר הקיבוצים גם כן, אבל בקמפוס אומנויות, שזה 3 דקות מצומת גלילות.

תתקשר אליהם: 0775264000

לא היו לי הקלות בבגרויות כי לא עשיתי אבחון מעולם.

עכשיו הגשתי בקשה לאבחון ואני צריך לקבל תוצאות בעוד כמה שבועות.

לא שמעתי על זינוק, אבל אני אבדוק עליהם קצת בגוגל ואתקשר אליהם היום. תודה

hagggg55 כתב:

פורסם
לא היו לי הקלות בבגרויות כי לא עשיתי אבחון מעולם.

עכשיו הגשתי בקשה לאבחון ואני צריך לקבל תוצאות בעוד כמה שבועות.

לא שמעתי על זינוק, אבל אני אבדוק עליהם קצת בגוגל ואתקשר אליהם היום. תודה

התקשרתי לזינוק. הם באמת נשמעים אחלה מקום ללמוד בו, אבל הם רוצים 11 אלף ש"ח. עם הנחות והכל- 8,800. עדיין יותר מ2000 ש"ח מעל המתחרים. לא נראה לי שלזה אני אלך. אבל יש לי איתם פגישה בחמישי בערב. נראה מה יציעו. אבל הם באמת נשמעים טוב. פשוט לא נראה לי שזה שווה את העוד כמה אלפי שקלים. ממילא לא מדובר בקורס זול.

ez way חזרו אלי אתמול, אמרו שיתנו לי הנחה של 500 שקלים בדמי הרישום בגלל הוצאות החניה. אמרתי שזה ממש לא מספיק ושאם אני חונה בעזריאלי יוצא לי בערך 1500 שקלים לאורך הקורס, ואם הם מחזירים לי 500 אז עדיין הקורס עלה לי 7450 שקלים. נראה לי מוגזם כשחלק ניכר מהעלות זה על חניה.

אמרה שתבדוק ותחזור אלי שוב- אעדכן בהתפתחויות

hagggg55 כתב:

פורסם

טוב נראה לי זו הצעה אחרונה שלהם. ה500 שקלים הנחה האלה ובנוסף שני אימונים אישיים חינם (עאלק בשווי 450 ש"ח ביחד)

לקחתי. עכשיו נשאר למצוא חניון זול באיזור עזריאלי (דרך השלום 1)

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...