Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתעשע ברעיון שלא ידוע לי אם נוסה פעם:

לפתוח פתח בתקרת רביץ, ולהתקין שם חלון (יכול להיות קבוע, לא חייב נפתח).

הקטע המורכב טכנית: מעליו לפתוח פתח בגג הרעפים, ולהתקין שם שוב חלון, שישתלב עם הרעפים שמסביבו ללא בעיות אטימות.

ואז לשכב במיטה לראות ירח וכוכבים.

פורסם

את גוגל אתה מכיר?

יש הרבה פתרונות לחלון בגג רעפים. העסק, כמו שאתה מתאר, מורכב מכדי שתאלתר בעצמך. החלונות יקרים למדי, כצפוי.

פתרון קל וזול יחסית זה רעפי זכוכית שתואמים בגודל לרעפים שיש לך - מכניס אור (אבל לא שקוף מספיק לראות כוכבים).

פתרון אפשרי אחר הוא לפתוח "חלון" ברעפים ולסגור אותו בלוח פרספקס שקוף אותו "תעצב" לצורה הנכונה (מתחת לרעפים שמעליו, מעל הרעפים שמתחתיו וכו'). פרספקס אפשר לחמם ב"פן" ולכופף בעדינות לצורה. עוד בעייה - הקירוי ה"קל" רועש בגשם.

:turn-l:
פורסם

זה די פשוט, מה שאני צריך לדעת זה האם הרעפים מונחים על פלטות עץ או על קורות עץ, משם יהיה ממש קל לכוון אותך.

תעשה תמונה של הגג מבחוץ ותמונה מבפנים כדי שיהיה קל להבין, אני אכתוב לך הוראות פשוטות שאם תעכוב אחריהן (וכמובן צריך ידיים טובות) יהיה לך חלון בגג ולא יהיו נזילות כלל.

אם יש פלטות עץ:

http://www.youtube.com/watch?v=l_U4AwtRgMY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני אפילו יפשט את זה עבורך, המקום בו צריך לתת דגש הוא האטימה מסביב, בגגות רעפים יש נייר מתחת לרכפים, זאת למעשה שכבת ההגנה, הנייר מגיע בגליל ומונך לרוחב הגג מחלקו התחתון, ככה שהשכבה הבאה מעל יושבת במעט על השכבה התחתונה, ככה מים זורמים ללא חדירה לבית, כשמרכיבים סקיילייט (חלון בגג) צריך להתקין אותו מתחת לנייר קיים ככה המים שזורמים על הנייר פשוט עוקפים את בסיס החלון.

חלון יעודי :

1.done.500x500.jpg

עולה בארה"ב באיזור ה150 דולרים ומעלה, תלוי אם מדובר בפלסטיק או זכוכית, אני מאמין שאתה יכול למצוא סדנה שמכינה חלונות והעלות צריכה להיות נמוכה, כל מה שצריך זה לוודא שיש אטימה טובה.

אז תעשה תמונות ותעלה.

haters will hate

פורסם

בנצי ממש תודה, גיליתי עוד סרטונים אינפורמטיביים בנושא, חוץ מהחלון בגג יש לעשות חלון בתקרת הרביץ.

זה לא נראה מסובך מידי, רק העלויות בסימן שאלה.

http://www.youtube.com/watch?v=mpEXKuifWus דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...