Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי הפורום הנכבדים,

קניתי לפני שבוע פורד פוקוס שנת 2008 עם 60 אלף ק"מ.

בטיפול 60K שעשיתי נאמר לי כי אני מוזמן לבדיקת בלמים עוד 3 חודשים ויכול להיות שאצטרך

להחליפם או לחרוט אותם.

כיוון שעלות החריטה הינה 800 ש"ח והחלפה 1200 ש"ח (מוסך מורשה פורד), האם לא כדאי לי

בכל מקרה להחליף במידה וצריך רק לחרוט? האם לא יווצר מצב בו מספר חודשים עד שנה לאחר חריטה

בכל מקרה אצטרך להחליפם?

בתודה ענקית מראש לכל העונים,

להב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

עלות חריטה לצלחות הוא 80 ש"ח ובכלל עדיף לא לחרוט אלא להרכיב חדש

מחיר שערורייתי זוג צלחות תחליפיות עולה הרבה פחות.

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לבדוק אם מצב הדיסקים אכן מאפשר חריטה שלהם. אם זה אכן המצב אז בהחלט ניתן ברוב המקרים להסתפק בחריטה ואין צורך בהחלפה.

בכל מקרה, גם אני ממליץ לך לקבל הצעת מחיר נוספת. ציין מהיכן אתה בארץ ונשמח לעזור לך להגיע למוסך זול יותר.

פורסם
שלום רב חברי הפורום הנכבדים,

קניתי לפני שבוע פורד פוקוס שנת 2008 עם 60 אלף ק"מ.

בטיפול 60K שעשיתי נאמר לי כי אני מוזמן לבדיקת בלמים עוד 3 חודשים ויכול להיות שאצטרך

להחליפם או לחרוט אותם.

כיוון שעלות החריטה הינה 800 ש"ח והחלפה 1200 ש"ח (מוסך מורשה פורד), האם לא כדאי לי

בכל מקרה להחליף במידה וצריך רק לחרוט? האם לא יווצר מצב בו מספר חודשים עד שנה לאחר חריטה

בכל מקרה אצטרך להחליפם?

בתודה ענקית מראש לכל העונים,

להב.

העלות שקבלת לחריטה צלחות היא מופרזת לגמרי ולדעתי יש כאן טעות או חוסר הבנה.

לרוב מחייבים על חריטה צלחות בילום מאוורות כ 150-200 ש"ח .

תמיד יהיה עדיף לחרוט צלחות מאשר להתקין חליפיות באותו מחיר, מה שמעיד כי מרכיבים לך צלחות מאוד לא איכותיות עד לרמה של מסוכנות!

פורסם

150-200 ש"ח הוא החיוב עבור החריטה עצמה ולא על פירוק והרכבה של הבלמים .

חריטה מבצעים כאשר יש מספיק בשר על הדיסק. הבלאי של הדיסק לאחר החריטה תלוי באופי השימוש בבלמים ובטיב הרפידות .

אני משוכנע שאפשר למצוא דיסקים ורפידות חליפיים באיכות טובה ובמחיר הוגן.

רק שתבינו כמה עושקים אותנו - זה מחיר של סט מקורי לפורד פוקוס (דיסקים ורפידות)

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Focus-MK2-2004-2011-Front-Brake-Discs-Pads-Kit-280mm-discs-/320808210839?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item4ab1a8d197

פורסם
העלות שקבלת לחריטה צלחות היא מופרזת לגמרי ולדעתי יש כאן טעות או חוסר הבנה.

לרוב מחייבים על חריטה צלחות בילום מאוורות כ 150-200 ש"ח .

תמיד יהיה עדיף לחרוט צלחות מאשר להתקין חליפיות באותו מחיר, מה שמעיד כי מרכיבים לך צלחות מאוד לא איכותיות עד לרמה של מסוכנות!

קראתי פה בפורום מדריך על איך בנויים הבלמים ברכב, ואני עדיין לא מצליח להבין למה עדיף לחרוט ולא להחליף בחדש

(וכוונתי בחדש מקורי ולא תחליפי)? הרי לפי ההיגיון שלי צלחת חדשה תתפקד טוב יותר מצלחת חרוטה לא?

פורסם
צריך לבדוק אם מצב הדיסקים אכן מאפשר חריטה שלהם. אם זה אכן המצב אז בהחלט ניתן ברוב המקרים להסתפק בחריטה ואין צורך בהחלפה.

בכל מקרה, גם אני ממליץ לך לקבל הצעת מחיר נוספת. ציין מהיכן אתה בארץ ונשמח לעזור לך להגיע למוסך זול יותר.

אני מפתח תקווה, ואשמח למוסך מומלץ של פורד. תודה ענקית מראש ושבוע נעים!

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מורשה פורד בפתח-תקווה הינו פרי מוטורס שבאזור התעשייה קריית אריה.

בנוסף, אם בא לך לעשות "טיול" קטן לתל-אביב אז תוכל לבדוק גם את מוסך חיבה שאינו מוסך מורשה של היבואן אך הוא מוסך כללי שמתמחה בטיפול בכל סוגי הרכב.

• תוכן חדש...