Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 99 1.4 forever קרטוע אחרי שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברשותי פיזו 205 שנת 99 1400 עם 145000 קילומטר עשיתי לפני כמה ימים ראש בגלל פריצה בפקום ראש שנעלם לי שמן בצורה מטורפת ומים עם שמן במיכל איבוי יש לציין שאחרי שיפוץ התופעות האלו נעלמו אבל בעיות אחרות צצו אני מרגיש שאוטו מקרטע שומעים שהמנוע מזייף ולאחר נסיעה של כמה דקות שהאוטו היה עדין קר היו מן בקפיירים

הלכתי למוסכניק שעשה תראש ואמר לי שהלך החיישן טמפרטורה זה שיושב על האוטו הוא החליף לי האוטו נסע יפה כמה שעות ולאחר שהמנוע היה קר הוא פשוט התחיל לזייף לי בנסיעה עצרתי בצד נתתי גז בניוטרל והקרטוע המשיך עם סלדים גבוהים

תוך כדי שמהאגזוז יצא משו על הרצפה כמו פיח שמן דלק לא יודע מה וריח של ביצה סרוחה

יש לציין שלפני השיפוץ התופעות הנ"ל לא היו קיימות והאוטו נסע רגיל רק שהשמן היה נעלם ורעש וצלצולים מהשסתומים אני כבר חסר אונים האוטו כמעט שבוע במוסך יום במוסך יום בבית ככה במשך כל השבוע למישו יש רעיון

להלן סרטון שהעלתי לתיאור הבעיה דרך YOUTUBE

youtube.com/watch?v=PAP2mwxIrjc&feature=youtu.be

• תוכן חדש...