Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסקודה העלו את המחיר בסוף 2011 ב3000 שח הם נזכרו לעשות מבצע.

הייתי היום בראשון - סקודה והמחיר של אוקטביה 1.2 109,350 - לא ממש הנחה. יבדקו כמה אפשר להוריד עוד וידיעו.

האם מישהו יודע באמת מה המחיר לסופש הקרוב???

תודה , ניב

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לדגם הידני....

נדמה לי שהיה כ-112,000 ש"ח לפני ההנחה.

המתחרה הישירה היא הפוקוס הידנית (שאותה נדמה שאפשר לקבל בגרסת סטיישן ללא תוספת מחיר). הצרה עם החברה בפורד היא שאין שום הנחה בשום מקרה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

איך באמת הפוקוס החדשה לעומת הסקודה??? באמת מתקדם יותר- מנוע ,מתלים , נסיעה. וכן , לם נסעתי עליה- בתיאוריה - נתונים יבשים - ואיך אפשר להשיג הנחה אחרי הכל - מזומן אולי ???

פורסם

הפוקוס בטוחה, מודרנית ונוחה משמעותית.

לשלילה אציין שהמנוע (1.6) מנומנם ועצל ביחס ל-1.2TSI. כשמתרגלים לזמינות כוח של טורבו - קשה לחזור לאטמוספרי עצל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...