Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנגליה והתצפיות...(-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע ראיתי את ההודעה של הבחור שחזר מיוון אז החלטתי לכתוב גם...

אז עכשיו הגעתי הביתה לאחר שבוע מהנה בלונדון :D

ואני חייב להגיד שאין רכב שאין שם...זה חוויה מוטורית להיות שם.

ראיתי הכל מהכל, לדוגמא:

רוב דגמי ה-AMG של מרצדס- S,E,CL,SL

ה-מ-ו-ן M3

בין שאר הנדירות היו גם אסטון מרטין למיניהם, רולס רויס פאנטום, בנטלי קונטיננטל ג'י טי, קייטרהם 7,למבו מורצ'יאלגו ועוד המון שאני לא זוכר כרגע.

אנגליה מפוצצת ב''פורשות'' למיניהם, בכל רחוב מרכזי בעיר תמצא איזה 911 טורבו או לפחות איזה בוקסטר קטנה :roll: ביקרתי גם בתוך הסוכנות של פורש בעיר..תענוג לעיניים :twisted:

לצערי פיספסתי ביומיים את אחת התערוכות הגדולות שנערכות, ה-HIN או-HOT IMPORTS NIGHT :cry: אולי פעם הבאה.. :wink:

קניתי 4 מגזינים של מכוניות משופרות והתלהבתי מכמות ההשקעה שהם שמים באוטו, למרות שלפעמים לא הבנתי אם אני קורא עיתון מכוניות או מגזין פורנו, כיוון שבכל עיתון יש ''כתבות'' על כל מיני נערות בשלל תנוחות אינטימיות ועם כמות נכבדה של תמונות :D אהבתי גם את העובדה שבכל אחד מהמגזינים אתה מקבל מתנות, לדוגמא-פוסטר ע-נ-ק של 106 משופרת בטירוף או שאתה יכול להפוך את הפוסטר ובצידו השני יש...נכון, בחורה בשלל תנוחות אינטימיות :roll:.ויש גם- מדבקות לאוטו, מחזיק מפתחות של קפיץ הנמכה, די וי די של HIN וכו'. כל מגזין כזה הוא בגודל של בערך 300 עמודים! הלוואי ובארץ...

אם יהיה ביקוש לתמונות אז אני אעלה כמה...

פורסם

כשהייתי בלונדון, הצלחתי לגנוב מבט חטוף בקלאסיקה אקסקלוסיבית באמת - בריסטול.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

כן באנגליה אתה הולך ברחוב ואנשים לא מבינים למה אתה מתנפל על פורשה שמבחינתם זה כמו A6 אצלנו

תעלה תמונות אחי

פורסם

:cry::cry::cry:

לצערי את הקייטרהם ראיתי (שמעתי קודם :wink: רעש מדהיםםם) ביום הראשון שהגעתי..וזה היה בלילה לקראת הבוקר. עוד לפני שהבנתי מה זה היא כבר עברה.

לא ראיתי עוד כאלו לצערי. באחד המגזינים שקניתי רשום שהיא נהנית מתעריפי ביטוח זולים כיוון שהם מכריחים אותך לעשות קורס מיוחד שלהם ברגע שאתה קונה אותה :lol:

פורסם

אוקיי אני מעלה פה כמה תמונות, התמונות האלו הם לא איכותיות כיוון שצילמתי אותם עם הפלאפון :oops: אבל את התמונות האיכותיות צריך לפתח :roll: וזה יהיה בקרוב...

מראה שגרתי:

911TURBO.jpg

מחוץ לסוכנות של אסטון:

ASTON001.jpg

בסוכנות של פורש:

PORSCHE.jpg

C2.jpg

CARRERA.jpg

המנוע של הקאיין-

CAYENNE002.jpg

CL 55 AMG-מסתובבות המון כאלו:

CL55AMG.jpg

G CLASS

Gclass.jpg

אימפרזה 2 דלתות

IMPREZA.jpg

לוטוס...בפנים נוהגת אישה :roll:

LOTUS001.jpg

אחת מאלף... :wink: M3

M3001.jpg

M3REAR.jpg

M3003.jpg

סתם מיני פרחונית...זה עוד דבר שיש להם שם הרבה.

MINI002.jpg

''2מהיר 2עצבני :D ''

MR001.jpg

SL 55 AMG

גם כאלו לא חסר

SL550AMG.jpg

SL55AMG00.jpg

לוטוס אליז אם אני לא טועה

LOTUS003.jpg

בטח כזה אף פעם לא ראיתם...זה רכב אמפיבי (לים וליבשה) שעושה סיור בעיר ואחרי זה בנהר :) משהו נחמד.

DUCK.jpg

זה הכל בינתיים.

פורסם

איפה המקלארן?! איפה TVR?! איפה הניסמו שחנתה ברובע הסיני ליד הגיי-בר?!

והאימפרזה, בשל הפסימיות, סביר להניח שזו P1. לא כל כך נדירה. ובכלל, רוב האימפרזות (טורבו) שראיתי (בארה"ב לפחות) היו שתי דלתות.

פורסם

הסוכנות של למבורגיני לא נמצאת בפארק ליין, היא נמצאת דיי רחוק מהמרכז. בכלל לא ראיתי בלונדון כמעט כלום חוץ מדיאבלו ביום האחרון.

ואגב, רכב אמפיבי ראיתי בבוסטון, איפה שהמציאו את הסיורים האלה.

פורסם

שלום לכולם!!!

יש ביקוש רב לתמונות נוספות לפחות מעניים שלי שרוצות עוד

אז עם אפשר בבקשה תעלה עוד....

בתודה מראש!!!

פורסם

אני מצטער אבל הייתי בפארק ליין ולא ראיתי אף מקלארן! :cry:

או שהיא כבר לא שם או שפיספסתי אותה, מה שלא כל כך נראה לי.

ובקשר ללמבורגיני-גם אני לא ראיתי הרבה למבורגיני...רק אחת למען האמת, וגם פרארי לא ראיתי בכלל :roll: אבל בכל זאת, אני לא יכול להגיד שהתאכזבתי.

אני אפתח את התמונות השבוע אני מקווה...בינתיים עוד כמה תמונות נחמדות:

NISSAN 350Z

350Z.jpg

סדרה 6 של ב.מ.וו, את התמונה הזו צילמתי במקום שיש שם רק ערבים אז כל המכוניות שם מרהיבות ביופיין...ב-6 הזו למשל יושב איזה שייח עם כאפייה :roll: דקה אחריה עברה RX8 אבל לא הספקתי לצלם...

6.jpg

עוד בוקסטר...כבר הפסקתי לצלם אותם מרוב שהם לא נדירות...

BOXTER006.jpg

פורש מהדור הקודם (טוב זה כבר שתי דורות נראה לי)

CARRERA001.jpg

CARRERA002.jpg

ועוד אחת חונה

CARRERA003.jpg

קאררה 4S בסוכנות

CARRERAS.jpg

זה עוד אוטו שרואים הרבה ממנו..סליקה?

CELICA002.jpg

2 מהירות 2 עצבניות? סיוויק טייפ אר עם הטויוטה

CIVIR.jpg

עוד CL55AMG

CL.jpg

CL001.jpg

פוקוס משופרת חיצונית

FOCUS002.jpg

FOCUS001.jpg

FOCUS.jpg

היו איזה 2 ערסים אנגליים שעשו סיבובים עם הפרלוד שלהם ברחוב. הם עברו לפחות 5 פעמים

HONDA001.jpg

מישהו יודע מה זה?? ראיתי שבלוחית רישוי יש כיתוב של מיצובישי

MITSUBISHI.jpg

MITSUBISHI001.jpg

עוד פורש...

PORSCHE002.jpg

רולס רויס ישנה

ROLLS001.jpg

מצפה לתגובות טובות :wink:

• תוכן חדש...